Įrenginys, kuris padės nebebijoti išorinių elektros sutrikimų

Įrenginys, kuris padės nebebijoti išorinių elektros sutrikimų
Kraunama... 0 view(s)

Įrenginys, kuris padės nebebijoti išorinių elektros sutrikimų

Visiška nepriklausomybė pasiekiama kiekvienam

Nesvarbu, ar gyvenate toli nuo elektros tiekimo šaltinio, ar tiesiog norite daugiau nepriklausomybės ir nebijoti netikėtų elektros tiekimo sutrikimų, atsarginio maitinimo sprendimas, kuris gali būti prijungtas ir prie saulės kolektorių, gali būti lengvai sumontuotas absoliučiai kiekvieno namuose.

„Topo centro“ specialistai pastebi, kad paprastai montuojami saulės kolektoriai yra itin kompaktiški, o norint juos įrengti ir eksploatuoti, jums nereikia ieškoti nei jokios papildomos vietos, nei panelių montavimo specialistų – nors „Topo centras“ teikia saulės panelių montavimo paslaugą, kabinami saulės kolektoriai yra surenkami ir montuojami taip paprastai, kad tai galėsite padaryti ir patys.

Na, o patį atsarginio maitinimo sprendimą belieka prijungti kaip pagrindinį namų energijos tiekimo šaltinį. Tad namuose naudojami prietaisai visų pirma naudos jūsų kolektoriaus generuojamą elektrą, o iš kitų šaltinių elektra imama tik tuo atveju, kai saulės energijos negana. Žinoma, dingus išoriniam elektros tiekimui, bus naudojama baterijose esanti energija.

 

 

Galima pamiršti nepatogumus

Elektros energijos tiekimo sutrikimai, net jeigu jie pasitaiko nedažnai, gali labai apsunkinti gyvenimą. Be elektros energijos neveiks jūsų kondicionierius ar netgi šildymo sistema, virtuvės prietaisai, apšvietimas, vandens šildytuvas ir kiti itin svarbūs prietaisai. Naudodami namų atsarginio maitinimo sprendimą, galėsite užtikrinti visapusišką komfortą savo namuose ir prieigą prie visų elektros įrenginių naudojimo.

Tai yra ypač svarbu, jeigu dirbate iš namų. Dėl elektros tiekimo nutrūkimo gali būti prarasti svarbūs duomenys, praleisti terminai ir prarastos pajamos. Naudodami namų atsarginio maitinimo sprendimą galite užtikrinti, kad jūsų galimybės dirbti nesikeis nepriklausomai nuo jokių išorinių veiksnių.

 

 

Sutaupykite pinigų

Kadangi dalis atsarginio maitinimo sprendimų, pavyzdžiui, „EcoFlow“, gali būti prijungiami prie saulės kolektorių, galite sutaupyti itin daug pinigų, priklausomai nuo to, kokio dydžio saulės kolektorius nuspręsite naudoti. Be to, nutrūkus elektros tiekimui, gali būti sugadinti jūsų prietaisai ir elektronika, jų remontas ar keitimas gali brangiai kainuoti, tad atsarginio maitinimo įrenginys gali nuo to apsaugoti.

Verta pastebėti ir tai, kad elektros energijos tiekimo sutrikimai taip pat gali kelti pavojų namų saugumui, ypač naktį, kai matomumas yra ribotas. Naudodami viso namo atsarginio maitinimo sprendimą, galite užtikrinti, kad jūsų namai būtų gerai apšviesti, o apsaugos sistemos ir signalizacija veiks nenutrūkstamai.

 

 

„EcoFlow Delta Pro“ siūlo išskirtinį kainos ir kokybės santykį

Jeigu ieškote atsarginio maitinimo įrenginio savo namams arba netgi siekiate visiškai atsijungti nuo išorinio energijos tiekimo, „EcoFlow Delta Pro“ yra vienas iš geriausių galimų sprendimų dėl išskirtinio universalumo už sąlyginai žemą kainą. Su papildomais moduliais galite padidinti šio įrenginio baterijos talpą net iki 7,2 ar 10,8kWh, jas taip pat galėsite įkrauti naudodami saulės energiją, tradicinį elektros lizdą, automobilio elektros lizdą, elektromobilių kroviklį, generatorių, o netolimoje ateityje – net ir vėjo energiją.

Tai yra itin protinga investicija tiems, kurie nori užtikrinti, kad nutrūkus elektros energijos tiekimui, namai išliktų patogūs, saugūs ir funkcionalūs. Be abejo, tai taip pat yra vienas iš geriausių galimų sprendimų tiems, kas ieško sprendimo visiškai nuo išorės tiekėjų nepriklausomiems („off grid“) namams.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“