Įrenginiai, padėsiantys pasiekti užsibrėžtų sporto ir sveikatos tikslų

Įrenginiai, padėsiantys pasiekti užsibrėžtų sporto ir sveikatos tikslų
Kraunama... 0 view(s)

Įrenginiai, padėsiantys pasiekti užsibrėžtų sporto ir sveikatos tikslų

Išmani apyrankė arba laikrodis padės sekti savo progresą


Šiuolaikinės išmaniosios apyrankės dažnai kainuoja vos kelias dešimtis eurų, tačiau tuo pačiu tokio tipo įrenginiai gali paprastai ir, svarbiausia, ganėtinai tiksliai matuoti širdies ritmą, miego kokybę, skaičiuoti nueitų žingsnių skaičių ir padėti stebėti kitus jūsų sveikatos aspektus. Žinoma, norintys kiek įmantresnio įrenginio, tokio kaip „Samsung Galaxy Watch“ ar „Apple Watch“, turės investuoti kiek daugiau, tačiau šie prietaisai pasiūlo dar daugiau funkcionalumo: galimybę palikti savo telefoną, matuoti deguonies kiekį kraujyje ir t. t.


Na, o norintys sportu užsiimti ypač aukštame lygyje, gali rinktis profesionaliems sportininkams skirtus „Garmin“ ar „Suunto“ laikrodžius, pasižyminčius itin dideliu matavimų tikslumu ir turinčius daugybę įvairioms sporto šakoms skirtų režimų, GPS su žemėlapiu ir jūsų buvimo vietos stebėjimo. Išmani apyrankė ar laikrodis yra ypač naudingi įrenginiai tiems, kas sportuoti dar tik pradeda, kadangi prastas pasiruošimas bėgimui ar kitam didelę apkrovą širdžiai duodančiam sportui, gali būti net ir pavojingas, tad stebėti savo sveikatos būklę yra būtina.

 

 

Išmani šokdynė yra tobulas įrankis ištvermės gerinimui

Šokdynė yra puikus įrankis svoriui mesti, ištvermei ir savo kardio būklei gerinti. Tiesa, skirtingai nei kadaise, šiais laikais galima rinktis išmanias šokdynes, tokias kaip „Proiron“. Tai yra skaitmeninė šokdynė su galimybe šokinėti be tikros virvės, bet kurioje ir bet kokio dydžio patalpoje. „Proiron“ šokdynė leidžia ir pasirinkti jos svorį, taip pat ji skaičiuoja ir šuoliukus, ir sudegintas kalorijas, fiksuoja treniruočių laiką ir, žinoma, jūsų siekiamus tikslus. Gaunami duomenys gali būti itin paprastai sinchronizuojami su išmaniuoju telefonu, todėl jeigu sportuojate ne tik šokdyne, galėsite nesunkiai stebėti ir matuoti visą savo krūvį.

 

 

Svarmenys ir kilimėlis raumenims auginti


Jeigu nusprendėte auginti raumenis, tačiau vietoje sporto klubo, sportu užsiimti planuojate namuose, „Topo centro“ specialistai rekomenduoja įsigyti kilimėlį, ant kurio galėtumėte daryti visus planuojamus pratimus. Na, o raumenims auginti prireiks įvairių hantelių ir svarmenų: „Topo centre“ galima rasti ir vos po 2kg sveriančius hantelius, ir giras, ir visus reikalingus komponentus štangai ar ypač sunkius kelioliką kilogramų sveriančius hantelius. Daugeliui pradžiai turėtų užtekti vos 2-3 skirtingų svorių rinkinio, todėl didelių investicijų neprireiks.

 

 

Išmanios svarstyklės – įrankis pasiekimams stebėti

Kas labiausiai motyvuoja sportuoti? Svarstyklės! Tiesa, įprastų svarstyklių 2022 metais pirkti tikrai neapsimoka: jų kaina yra tokia pat, kaip ir išmanių alternatyvų, tuo tarpu atliekama funkcija – vos viena. Išmanios svarstyklės, pavyzdžiui, „Xiaomi Mi Body Composition 2“, kainuoja tiek pat, kiek ir įprastos svarstyklės, bet turi daug daugiau funkcionalumo: jos matuoja jūsų kaulų ir riebalų masę, automatiškai įvertina jūsų fizinę formą, o visus duomenis sinchronizuoja su jūsų išmaniuoju telefonu, kad savo daromą progresą ir pasiekimus galėtumėte stebėti ypač paprastai. Įsigiję tokias svarstykles savo naujametinių tikslų jūs tikrai nebepamiršite.

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“