Įrenginiai, padėsiantys palaikyti geras kūno formas ir šaltuoju metų laiku

Įrenginiai, padėsiantys palaikyti geras kūno formas ir šaltuoju metų laiku
Kraunama... 0 view(s)

Įrenginiai, padėsiantys palaikyti geras kūno formas ir šaltuoju metų laiku

Išmanus laikrodis ar apyrankė – būtinybė visais metų laikais

 

Nors anksčiau daug kas nematė prasmės turėti išmanų laikrodį ar apyrankę, dabar tai yra absoliučiai kiekvienam rekomenduojamas daiktas. Išmanios apyrankės, pavyzdžiui, iš „Xiaomi Mi Band“ serijos, kainuoja vos kelias dešimtis eurų, o žingsnių, pulso ir kitų stebėjimo įrankių nauda aiškiai matoma visiems. Tuo tarpu išmanieji įrenginiai iš tokių gamintojų kaip „Garmin“ ar „Suunto“ puikiai tinka net ir profesionaliems sportininkams. Tiesa, įspūdingu funkcionalumu sportuojantiems šiais laikais pasižymi ir „tradiciniai“ išmanieji laikrodžiai, tokie kaip „Apple Watch“ ar „Samsung Galaxy Watch“. Tad, iš esmės, nesvarbu, kokį įrenginį pasirinksite, galite net neabejoti, kad jis padės jums pasiekti užsibrėžtų tikslų.

 

Na, o jeigu norite ypač tikslaus žingsnių ir nuotolių matavimo, akselerometras ir giroskopas privalo turėti galimybę nustatyti judėjimą visose 3 ašyse, o kai kurie įrenginiai turi specialų magnetometrą, nustatantį magnetinių laukų kryptis. Tai leidžia laikrodžiui ar apyrankei nustatyti, kur yra dangus, o kur – žemė, tad tokių įrenginių įvairūs matavimai būna tikslesni.

 

Išmanios svarstyklės padės sekti padėtį

 

Niekas nemotyvuoja judėti ir sportuoti taip, kaip svarstyklės. Visgi 2022 metais rinktis tradicines svarstykles būtų ne pats geriausias sprendimas – tokios išmanios svarstyklės kaip „Xiaomi Yunmai S“ kainuoja vos apie 35 eurus, bet gali motyvuoti pastebimai labiau už įprastas svarstykles, kadangi jos stebės ne tik jūsų  svorį, bet ir raumenų, kaulų, riebalų masę, galėsite matyti savo fizinės formą įvertinimą ir, žinoma, visus duomenis sinchronizuoti su telefonu.

 

Mankšta ir masažas taip pat svarbu, kaip ir pats sportas

 

Jokie gydytojai nerekomenduoja sportuoti be tinkamo apšilimo ir mankštos, kadangi tai gali netgi pakenkti jūsų sveikatai. Prasitampyti rekomenduojama tiek prieš treniruotes, tiek po jų. Be abejo, tai daryti galima ir be jokių specialių daiktų, tačiau jie – neabejotinai padės jums apšilti geriau. Norintiems sportuoti namuose ir tinkamai apšilti „Topo centro“ specialistai rekomenduoja įsigyti volą, gimnastikos kamuolį, o turintiems didesnį biudžetą – netgi ir specialų kūno masažuoklį, kurie yra ypač efektyvūs net ir tuo atveju, jeigu apie masažus neišmanote absoliučiai nieko.

 

Belaidės ausinės, kad nebūtų liūdna

 

Daugelis šiuolaikinių belaidžių ausinių yra atsparios vandeniui, tad jeigu jūs jau turite kokias nors ausines, patikrinkite jų specifikacijas, kad netyčia nesugadintumėte savo aksesuarų. Na, o jeigu ausinių dar neturite, „Topo centro“ specialistų teigimu „Jabra Elite Sport“ yra tobulas pasirinkimas sportui: jos yra nedidelės, itin patogios, atsparios vandeniui, o garsą atkuria tiesiog puikiai. Juk kaip galima sportuoti be muzikos?

 

Sveikesnę mitybą palaikyti padės sulčiaspaudė ir kokteilinė

 

Visos jūsų pastangos sportuojant gali nueiti perniek, jeigu nesusitvarkysite savo mitybos. Tai reiškia, kad jums dažniau teks gaminti namuose, o taip pat ir planuoti viską iš anksto. Visgi „Topo centro“ specialistai pastebi, kad sulčiaspaudė ar kokteilinė gali gerokai palengvinti sveikos mitybos planavimą, kadangi tokie įrenginiai leidžia gaminti sveiką ir skanų maistą ar bent jau gėrimus itin greitai.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“