Grožio prietaisai, kurie pakeis jūsų kasdienius įpročius

Grožio prietaisai, kurie pakeis jūsų kasdienius įpročius
Kraunama... 0 view(s)

Grožio prietaisai, kurie pakeis jūsų kasdienius įpročius

„Braun PL5124“ išmanus fotoepiliatorius leis pasiekti tobulą rezultatą


Braun PL5124“ yra išskirtinis fotoepiliatorius, kurį netgi galima vadinti išmaniu. Ne, jo negalima prijungti prie telefono. Išmaniu jis vadinamas tikrai ne dėl to – šis įrenginys turi specialią „SensoAdapt“ technologiją, kuri nuolat nustato jūsų odos atspalvį iki 80 kartų per sekundę ir automatiškai reguliuoja fotoepiliacijai naudojamų šviesos impulsų intensyvumą.


Šio fotoepiliatoriaus lemputė gali apšviesti jūsų odą net 4000 tūkst. kartų, todėl, pasak gamintojo, viso kūno plaukelius nuolat šalinti galėsite net iki 20 metų. Tad nepaisant savo ganėtinai aukštos kainos, ilgainiui tokio inovatyvaus aparato įsigijimas leis sutaupyti ne tik laiko, bet ir pinigų!

 

 

Sukurtas profesionalams, bet tinka ir namuose – „Babyliss Pro Ultra Light“ džiovintuvas


„Babyliss“ teigimu, jų sukurtas „Pro Ultra Light BAB7000IE“ sveria vos 399 gramus ir todėl yra lengviausias pasaulyje. Tiesa, tai tikrai nėra pagrindinis šio plaukų džiovintuvo privalumas. Dėl savo 2200W varikliuko, galinčio sugeneruoti daugiau kaip 22 tūkst. apsukų per minutę, jis plaukus džiovina itin greitai.


Svarbu ir tai, kad skirtingai nei daugelis kitų džiovintuvų, turinčių vos 3-4 greičio ir oro temperatūros nustatymus, šis „Babyliss“ turi net 12 skirtingų nustatymų, garso slopintuvo priedą, difuzorių ir tris skirtingus antgalius, todėl juo galės naudotis net ir patys išrankiausi naudotojai.


Galiausiai, „Babyliss Pro Ultra Light BAB7000IE“ išsiskiria smarkiai mažesnėmis energijos sąnaudomis, lyginant su kitais džiovintuvais, juo naudotis galima net iki 5 tūkst. valandų, o jonų generatorius išskiria milijonus neigiamų jonų, glotinančių plaukus ir apsaugančius juos nuo skilinėjimo. Tai vienas inovatyviausių plaukų džiovintuvų rinkoje, kuris tobulai tinka ieškantiems inovacijų.

 

 

„Philips MoistureProtect“ plaukų sukimo ir tiesinimo žnyplės


„Philips“ kurtoje „MoistureProtect“ serijoje rasite tiek plaukų sukimo žnyples, tiek specialias tiesinimo žnyples. Kaip ir sufleruoja šios serijos pavadinimas, pagrindinis šių dviejų prietaisų privalumas yra galimybė išsaugoti natūralią plaukų drėgmę pritaikant ir valdant temperatūrą. Kaip žinia, būtent per didelis plaukų kaitinimas yra viena iš pagrindinių priežasčių, dėl ko plaukai vėliau nusilpsta ir pradeda trūkinėti, mažiau žvilgėti. „MoistureProtect“ serijos įrenginiai yra išmanūs ir naudojamą temperatūrą nustato kas keliasdešimt sekundžių, todėl su per didele temperatūra problemų jums tikrai nebus.


Na, o „BHB878“ plaukų sukimo žnyplės turi net 27 plaukų formavimo parinktis, leidžiančias lengvai sugarbanoti plaukus būtent taip, kaip norite. Abu šie įrenginiai leis lengvai jums suformuoti šukuoseną, o svarbiausia yra tai, kad formuojant plaukus, jie nebus gadinami!

 

 

Veidui vėl žvilgėti leis „Homedics MD-1000“


Pavasaris ir vasara yra tie metų laikai, kai norisi žvilgėti. Bet saulės ir šypsenos kartais tiesiog negana. Norintiems pagerinti savo veido odą be specialių procedūrų siūlome „Homedics MD-1000“ veido valymo aparatą. Pasak „Homedics“, net 70 proc. moterų pastebėjo žymų odos būklės pagėrėjimą vos po 3 savaičių. Šį įrenginį pakanka naudoti vos 5 minutes per dieną, 1-3 kartus per savaitę, todėl „Homedics MD-1000“ neabejotinai leis sutaupyti pinigus, kuriuos kitu atveju tikriausiai leistumėte brangioms procedūroms. Tad jeigu norite kartais palepinti savo veido odą, tai yra puikus pasirinkimas!

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“