Geriausios dovanos tėvo dienos proga - TOP 5 pasiūlymai

Geriausios dovanos tėvo dienos proga - TOP 5 pasiūlymai
Kraunama... 0 view(s)

Geriausios dovanos tėvo dienos proga - TOP 5 pasiūlymai

Bet kurio amžiaus vyro širdį užkariauti gali televizorius ir žaidimų konsolė

Šiais laikais daugelis bent jau pasvarsto apie galimybę atsisakyti televizoriaus namuose, visgi verta nepamiršti, kad vyresnio amžiaus žmonėms tai vis dar yra svarbiausias naujienų šaltinis. Todėl televizorius gali tapti puikia dovana tėvo dienos proga – „Topo centro“ ekspertai, kad šiuo metu rinkoje populiariausi yra 65 ir 55 colių OLED televizoriai iš „Samsung“, „LG“ ir „Sony“, tad vienu iš galimų modelių savo tėtį neabejotinai nudžiugintumėte. O galbūt jūsų tėčio mėgstamiausia pramoga yra kompiuteriniai žaidimai? Tokiu atveju galite įsigyti vieną iš naujųjų žaidimų konsolių – tai yra tikriausiai geriausias ir universaliausias priedas televizoriui.

 

 

Barzdaskutė – būtina prekė, kurios vyrai paprastai patys neperka

Barzdaskutė yra vienas iš tų daiktų, kurių nori kiekvienas vyras, tačiau labai retas iš jų tokį daiktą nusiperka patys. Barzdaskutės gali sutaupyti nemažai laiko ar paprasčiausiai suteikti galimybę atrodyti geriau dedant mažiau pastangų ar investuojant mažiau. Toks įrenginys ypač aktualus tėvams, auginantiems barzdą. Tad vertėtų nepamiršti, kad šiuolaikinės barzdaskutės turi daugybę funkcijų, tinkančių skirtingiems veido plaukų tipams.

Nesvarbu, ar jūsų tėtis nori atrodyti švariai nusiskutęs, ar turėti itin prižiūrėtą barzdą, tinkamą prietaisą tikrai rasite. Ieškokite skustuvo, pasižyminčio universaliomis funkcijomis, pavyzdžiui, reguliuojamu kirpimo ilgiu, itin aštriais peiliukais ir kontūro nustatymų pritaikymu. Vienas iš geriausių ir universaliausių variantų rinkoje už ganėtinai prieinamą kainą yra „PHILIPS OneBlade Pro“, leidžiantis kirpti, lyginti bei skusti bet kokio ilgio barzdą.

 

 

Tėvai laiką su draugais svajoja leisti prie kepsninės

Vasara jau prasidėjo, tad tikriausiai jei jūsų tėtis jau spėjo mėgautis draugų gaminamais kepsniais ir šašlykais lauke. Net neverta abejoti – jūsų tėtis taip pat svajoja apie savo kepsninę. Populiariausias pasirinkimas rinkoje – universaliosios kamado kepsninės, kurias galima ir kepsniams, ir picoms gaminti.

Svarbu ir tai, kad šių kepsninių kainos prasideda nuo maždaug 200 eurų – kepsninės dydis priklauso nuo jos medžiagos, dydžio ir daugelio kitų aspektų, tačiau tėčių poreikius paprastai patenkina net ir ganėtinai nedidelės bei nebrangios kepsninės.

 

 

Kavos aparatas – mėgstama dovana, nepriklausomai nuo lyties ir amžiaus

Tai yra universalus variantas kiekvienam tėčiui ar netgi mamai, nepriklausomai nuo amžiaus ir kitų aspektų. Svarbiausia, kad jūsų mylimas žmogus mėgtų gerti kavą arba arbatas. Tokiu atveju, tai yra puiki dovana, leidžianti sutaupyti daug laiko ir mėgautis daug skanesniais gėrimais.

Jeigu pagrindinis prioritetas yra naudojimo ir priežiūros paprastumas, neabejotinai geriausias variantas yra kapsuliniai „Nespresso“ aparatai. „Jura Z10“ yra tiems, kas yra tikri kavos gurmanai, o daugelis „De‘Longhi“ įrenginių siūlo tarpinį variantą tarp šių dviejų kategorijų.

 

 

Vinilinių plokštelių grotuvas – tėčiams, norintiems klausytis savo jaunystės muzikos

Neabejojame, kad jūsų tėtis norėtų turėti vinilinių plokštelių grotuvą dėl kelių priežasčių. Pirma, toks įrenginys suteikia nostalgišką ir autentišką muzikos klausymosi patirtį, leidžiančią iš naujo atrasti mėgstamą muziką su pasakiška garso kokybe. Vinilinės plokštelės taip pat suteikia apčiuopiamą ryšį su praeitimi, todėl tai yra sentimentalus ir itin malonus būdas mėgautis muzika, ypač jeigu tai yra jaunystės muzika, kokios galimai klausosi daugelis tėčių.  

Galiausiai, tai gali tapti atpalaiduojančiu ir įtraukiančiu hobiu – nuo kruopštaus plokštelių parinkimo ir tvarkymo iki subtilaus adatos uždėjimo ant besisukančio vinilo, vinilinių plokštelių grotuvai reikalauja dėmesio. Tad tai yra puiki dovana kiekvienam tėčiui. Galite rinktis nuo labiau tradicinio „Denver VPL-210“, iki „SONY PS-LX310BT“ grotuvo su Bluetooth ryšiu norintiems modernumo prieskonio.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“