Geriausios Karšto Oro Gruzdintuvės 2024

Geriausios Karšto Oro Gruzdintuvės 2024
Kraunama... 0 view(s)

Geriausios Karšto Oro Gruzdintuvės 2024

Sveikesnės alternatyvos: kodėl verta rinktis karšto oro gruzdintuvę?

 

Karšto oro gruzdintuvę verta rinktis dėl kelių skirtingų priežasčių. Visų pirma, toks įrenginys sutaupo vietos namuose ir leidžia gaminti daugybę skirtingų patiekalų naudojant vos vieną prietaisą. Be to, dažnu atveju maistas, gaminamas oro gruzdintuvėje, yra sveikesnis, kadangi naudojamas minimalus kiekis aliejaus.

Daug kas pastebi ir tai, kad oro gruzdintuve naudotis dažnai yra pigiau nei tradicine elektrine orkaitė – kai kuriais atvejais, naudotis gruzdintuve yra net iki 60 proc. pigiau nei įprasta orkaite. Gruzdintuvės naudoja mažiau elektros energijos ir jos gamina greičiau, todėl ilgainiui elektros energijos naudojimas yra mažesnis. Tad jeigu taupyti norite ne tik vietą namuose, bet ir elektrą bei pinigus, fritiūrinė yra puikus pasirinkimas.

 

Kaip pasirinkti karšto oro gruzdintuvę: pirkimo gidas

Pasirinkti gruzdintuvę gali būti tikrai nelengva, kadangi pasirinkimų rinkoje yra itin daug. Rinkdamiesi gruzdintuvę atsižvelkite į kelis jums svarbius aspektus.

Daugelis žmonių pirmiausiai atkreipia dėmesį į perkamos gruzdintuvės dydį ir talpą, kadangi tai yra bene lengviausiai nustatomi aspektai ir būtent dydis bei talpa dažnai turi didžiausią svarbą renkantis gruzdintuvę. Maži įrenginiai yra geresnis pasirinkimas tiems, kas turi ribotą vietą namuose ir neturi didelės šeimos, o didesni įrenginiai naudingi tiems, kas gamina keliems žmonėms.

Tada atkreipkite dėmesį į funkcijas ir įvairias galimybes. Kai kurios karšto oro gruzdintuvės ne tik gali kepti įprastai, bet ir kepti maistą ant grotelių, skrudinti ir t. t. – tokie įrengininiai yra daug universalesni ir gali tikti skirtingiems žmonių poreikiams. Patikrinkite ar gruzdintuvės turimų kepimo programų sąrašas tenkina jūsų poreikius ir, svarbiausia, ar pasirinktą gruzdintuvę yra lengva valyti.

Galiausiai, daugelis pirkėjų pastebi, kad perkant karšto oro gruzdintuvę, labai svarbu atkreipti dėmesį ir į vartotojo sąsają – kai kurie modeliai yra valdomi itin paprastai ir tai gali dar labiau pagerinti jūsų patirtį gaminant. Tiesa, daugeliu atvejų norint perprasti, ar įrenginys turi paprastą valdymą, teks skaityti vartotojų atsiliepimus internete.

 

Pradedančiųjų vadovas: kaip naudotis karšto oro gruzdintuve?

 

Naudoti oro gruzdintuvę yra itin paprasta ir ji neabejotinai gali tapti pagrindiniu jūsų virtuvės įrankiu. Pradėkite nuo įrenginio įkaitinimo – paprastai tai užtrunka apie 3 minutes. Tada sudėkite gaminamą maistą į krepšį, stengdamiesi jo neperpildyti, kad karštas oras galėtų tinkamai cirkuliuoti. Kad maistas būtų traškus, lengvai aptepkite jį aliejumi, tačiau atminkite, kad aliejaus reikia daug mažiau nei kepant tradiciniu būdu.


Nustatykite temperatūrą ir laikmatį pagal savo receptą arba pasirinkite vieną iš skrudintuvės turimų programų. Įpusėjus kepimui, apverskite maistą, kad viskas iškeptų tolygiai. Kai laikmatis išsijungs, patikrinkite, ar maistas iškepęs. Nepamirškite išvalyti krepšelio ir padėklo po kiekvieno naudojimo, kad gruzdintuvė išliktų geriausios būklės.

 

Kaip išvalyti ir prižiūrėti karšto oro gruzdintuvę?

 

Prižiūrėti gruzdintuvę nėra sudėtinga. Visų pirma, atjunkite įrenginį ir leiskite jam visiškai atvėsti. Išimkite krepšį ir padėklą, tada juos nuplaukite šiltu vandeniu. Jei jie tinkami plauti indaplovėje, taip pat galite juos įdėti į indaplovę. Plaudami paviršius, naudokite minkštą kempinę, kad nesubraižytumėte nepridegančios dangos. Būkite atsargūs, kad vanduo nepatektų į elektrinius komponentus. Jei įrenginyje yra įsisenėjusių maisto dalelių, naudokite minkštą šepetėlį arba dantų krapštuką, kad tas daleles pašalintume.

 

Reguliariai valydami savo įrenginį po kiekvieno naudojimo, oro gruzdintuvę išlaikysite puikios būklės ir paruoštą kitam maisto gaminimo nuotykiui.

 

Geriausios karšto oro gruzdintuvės Lietuvoje: 2024 m. vertinimas

 

Jeigu negalite pasirinkti kuri būtent gruzdintuvė jums tinka labiausiai, „Topo centro“ specialistai dalinasi 3 įrenginiais, kurie patenkins skirtingus poreikius.

  • „XIAOMI Smart Air Fryer Pro 4L“. Tai – puikus ekonominės klasės variantas su 1600 W kaitinimo galia, lengvu temperatūros reguliavimu, kepimo, fermentacijos ir atšildymo galimybėmis.

  • „TEFAL AirFryer with Grill EY505D15“. „Tefal“ gruzdintuvės yra žinomos dėl savo kainos ir kokybės santykio. Šis įrenginys turi „Extra Crisp“ oro kepimo technologiją, kad maisto gaminiai būtų traškūs beveik nenaudojant aliejaus. Įrenginio talpa leidžia pagaminti net iki 6 maisto porcijų ir šis prietaisas naudoja net iki 65 proc. mažiau energijos.

  • „Philips HD9650/90“. Tai yra itin didelės talpos įrenginys, turintis riebalų šalinimo technologiją, net 5 išankstinius nustatymus, „QuickClean“ lengvai plaunamą krepšelį ir kitas funkcijas, leidžiančias gaminti maistą greitai, skaniai, sveikai ir taupiai.

 

 

 

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“