Geriausi televizoriai tiems, kas nori atsinaujinti 2023 metais

Geriausi televizoriai tiems, kas nori atsinaujinti 2023 metais
Kraunama... 0 view(s)

Geriausi televizoriai tiems, kas nori atsinaujinti 2023 metais

SAMSUNG UE43AU7092UXXH“ – ieškantiems nebrangaus atnaujinimo

 

Šis „Samsung“ televizorius yra fantastiškas pasirinkimas norintiems suderinti kainos, specifikacijų ir ekrano dydžio santykį. Tai yra visapusiškai kokybiškas televizorius, siūlantis puikią vaizdo kokybę už nedidelius pinigus.

 

Norite 4K raiškos? Šis net 400 eurų nekainuojantis televizorius tai turi. Reikia išmaniojo TV funkcionalumo? Ne problema. Nenorite senoviško ar prastai atrodančio dizaino? Šis TV atrodo puikiai, turi itin plonus rėmelius ir tikrai negadins jūsų kambario vaizdo. Be to, „UE43AU7092UXXH“ palaiko HDR10+ bei daugelį kitų šiuolaikinių technologijų, ko dažnai nesiūlo kiti panašiai kainuojantys TV. Tad nors šis įrenginys yra visiškai nebrangus, tačiau galite net neabejoti, kad jeigu savo TV jau neatnaujinote daugybę metų, įsikraustėte į naujus namus ir ieškote pirmojo TV ar tiesiog neturite beprotiškai didelių poreikių, šis televizorius jus tikrai nudžiugins.

 

LG 55UR91003LA.AEU“ – visos naujovės už prieinamą kainą

 

Jeigu turite kiek didesnį biudžetą ir svajojate apie visas 2023 metų technologijas, „LG 55UR91003LA.AEU“ yra puikus pasirinkimas – jis išleistas dar šiemet ir kainuoja mažiau nei 600 eurų. Kaip ir daug brangesni „LG“ televizoriai, šis įrenginys turi 6 kartos 4K dirbtinio intelekto procesorių, leidžiantį mėgautis aukštos kokybės 4K vaizdais net ir tada, kai jūsų žiūrimas turinys nėra 4K raiškos.

 

Tai yra ir puikus variantas tiems, kas nori nebrangaus televizoriaus savo žaidimų konsolei, kadangi jis turi specialų vaizdo režimą žaidimams, taip pat palaiko itin aukštos kokybės HDR dėl „HGiG“ technologijos, o neturintys žaidimų konsolės, galės nesunkiai ir be jokių papildomų įrenginių naudotis „GeForce Now“ debesų žaidimų servisu. Na, o mėgstantys įvairias kitas pramogas, neabejotinai džiaugsis turėdami naujausią „WebOS 2.3“ versiją. Sunku net patikėti, kad „LG“ už tokią žemą kainą siūlo tiek daug naujovių!

 

„Samsung QE65Q70CATXXH“ – didelis ir universalus TV

 

Turintiems biudžetą iki 1000 eurų ir norintiems tikrai saugaus bei visiems tiksiančio didelio TV varianto, „Samsung QE65Q70CATXXH“ yra puikus pasirinkimas. Jis turi itin didelį kontrastą, dėl ko beveik tobulai atvaizduoja juodą spalvą – paprastai tuo pasigirti gali tik OLED televizoriai.

 

Na, o turimas „Quantum“ procesorius optimizuoja ir garsą, ir vaizdą naudojant dirbtinį intelektą. Tuo tarpu „Motion Xcelerator Turbo+“ su 4K 120Hz atnaujinimo dažniu užtikrins maksimaliai sklandžius staigius judesius, nesvarbu, ar žaisite žaidimus konsolėje, ar žiūrėsite sporto varžybas. Be to, nors šis TV kainuoja mažiau nei 1000 eurų, jis yra pirmasis pasaulyje, patvirtintas „PANTONE“ kompanijos, kuri padeda sukalibruoti televizorius ir monitorius taip, kad jie spalvas atvaizduotų tobulai. Tad jeigu ieškote didelio televizoriaus ir tiksliai nežinote, ko jums reikia arba jūsų šeimoje poreikiai yra labai įvairūs, tai yra puikus variantas atsinaujinimui.

 

Samsung QE65Q80CATXXH“ – pasirinkimas tiems, kas mėgsta filmus ir serialus

 

Tai – vienas iš geriausių sąlyginai nebrangių variantų filmų ir serialų mėgėjams ar netgi tiems, kas praleidžia nemažai laiko žiūrint tradicinę televiziją. Vienas iš didžiausių išskirtinumų – platus žiūrėjimo kampas, leidžiantis patogiai žiūrėti ir identiškai gerai matyti vaizdą televizoriuje iš daugybės skirtingų pozicijų. Na, o galingas 4K dirbtinio intelekto procesorius užtikrina, kad kokybė būtų puiki net ir tuo atveju, jeigu jūsų žiūrimas serialas, filmas ar televizijos kanalas nėra rodomas aukščiausia raiška.

 

Galėsite mėgautis ir įspūdingu vaizdo gyliu su „Real Depth Enhancer“, ir neįtikėtina garso patirtimi su „Dolby Atmos“, panardinsiančia jus į visą veiksmą. Prie to prisidės ir „OTS Lite“ technologija, leidžianti naudojant 3D erdvinį garsą, sekti visus įvykius televizoriuje. Tad tai yra be galo geras pasirinkimas filmų ir serialų mylėtojams.

 

Samsung UE75CU8072UXXH“ – norintiems kuo didesnio ekrano už kuo mažesnę kainą

 

Nors šiuo metu rinkoje 65 ir 55 colių įstrižainės televizoriai vis dar yra populiariausi, tačiau pastaruoju metu vis daugiau žmonių renkasi 75 colių ar net didesnius TV. Jeigu ir jūs nusprendėte, kad norite kuo didesnio televizoriaus, pavyzdžiui, dėl to, kad jūsų kambarys yra labai didelis arba dėl to, kad tiesiog norite labiau įtraukiančios patirties, tačiau neturite kelis tūkstančius eurų siekiančio biudžeto, vienas iš geriausių variantų rinkoje neabejotinai yra „Samsung UE75CU8072UXXH“.

 

Be to, kad yra be galo didelis, šis TV taip pat puikiai atvaizduoja spalvas dėl „Dynamic Crystal Color“, o galingas „Crystal Processor 4K“ procesorius padidina vaizdo raišką iki 4K net ir tais atvejais, kai rodomas turinys – žemesnės raiškos, o tai yra labai svarbu turint tokio dydžio ekraną. Tad tai – neabejotinai vienas iš geriausių 75 colių TV už tokią kainą. Jeigu turite didelį kambarį ir iki šiol naudojote mažesnį TV, toks atnaujinimas jus nudžiugins be galo smarkiai.

 

LG 55C32LA“ – puikus OLED televizorius

 

Šiuo metu OLED technologija yra pati populiariausia ir taip yra ne šiaip sau. Tačiau norintys išsirinkti tikrai aukštos klasės ir kokybišką OLED TV, susiduria su dilema – kuris OLED TV tikrai patenkins poreikius? „Topo centro“ ekspertų teigimu, pasirinkimas iš tiesų yra ganėtinai paprastas – norint tikrai neprašauti su OLED televizoriumi, visada verta rinktis „LG“. Pagrindinis „LG 55C32LA“ privalumas yra naudojama naujos kartos „OLED Evo“ technologija, dėl kurios ekrano ryškumas dažnai yra aukštesnis, o ekrano skleidžiamas fizinis karštis – mažesnis. Dėl to šiame TV vaizdai neišdega, yra žymiai natūralesni, tačiau tuo pat metu – be galo ryškūs ir lengvai matomi net ir esant ryškiai saulės šviesai.

 

Be abejo, „55C32LA“ palaiko ir visas naujausias technologijas: išskirtinis 6 kartos 4K procesorius „α9“ su dirbtiniu intelektu užtikrina itin kokybišką vaizdą ir garsą, „Dolby Vision IQ“, „Dolby Atmos ir „HDR10 PRO“ leidžia žymiai labiau mėgautis filmais, o žaidimų mylėtojai galės džiaugtis pačiu sklandžiausiu ir kokybiškiausiu vaizdu dėl „Nvidia G-Sync“ palaikymo. Tad tai yra tikrai fantastiškas pasirinkimas tiems, kas ieško aukštos klasės OLED televizoriaus.

 

Sony XR77A83KAEP“ – norintiems paties geriausio

 

Sony XR77A83KAEP“ yra aukščiausios klasės televizorius, todėl natūralu, kad tai yra pasirinkimas tiems, kas neturi griežtų ribų biudžetui, tačiau turi itin aukštus poreikius. Šis televizorius išsiskiria išmaniomis technologijomis, tokiomis kaip „Living Decor“ – ši technologija leidžia paversti jūsų didžiulį TV laikrodžiu ar meno kūriniu, kad tuomet, kai jis yra išjungtas, tai nebūtų tiesiog didelis juodas stačiakampis, gadinantis kambario interjerą.

 

Kaip ir galima tikėtis iš aukščiausios klasės TV, „Sony XR77A83KAEP“ turi 4K raiškos OLED ekraną, todėl galėsite mėgautis kontrastu, dėl kurio OLED televizoriai tapo tokie mylimi. Na, o „BRAVIA XR“ su „Pure Stream“ ir „IMAX Enhanced“ technologijomis leis grožėtis įspūdingais vaizdais ir klausytis išraiškingo garso. Tai yra itin rimtas televizorius su dirbtiniu intelektu, visomis naujausiomis technologijomis ir papildomomis galimybėmis, kurių kituose televizoriuose paprasčiausiai nerasite – „Sony XR77A83KAEP“ gali neabejotinai patenkinti kiekvieno poreikius.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“