Geriausi Robotai Siurbliai 2024 Lietuvoje: Top Rekomendacijos

Geriausi Robotai Siurbliai 2024 Lietuvoje: Top Rekomendacijos
Kraunama... 0 view(s)

Geriausi Robotai Siurbliai 2024 Lietuvoje: Top Rekomendacijos

Kaip pasirinkti robotą siurblį: pirkėjo gidas

 

Robotai siurbliai tampa itin populiariu daugelio pirkėjų pasirinkimu, kadangi šie įrenginiai atlieka didžiąją dalį vieno iš nemaloniausių namų priežiūros darbų. Pasirinkti jums tinkamiausią siurblį nėra labai sudėtinga, tereikia atkreipti į kelis aspektus.

Visų pirma, pagalvokite apie savo namų dydį. Mažesniems namams puikiai tinka žemesnės klasės modeliai, turintys mažiau funkcijų ir trumpesnį baterijos tarnavimo laiką. Tiesa, „Topo centro“ specialistai pastebi, kad reikia atkreipti dėmesį ir į savo turimų baldų aukštį, kadangi kai kurie robotai yra paprasčiausiai per aukšti, kad galėtų palįsti po tais baldais.

Pasvarstykite ir apie tai, kokia danga yra naudojama jūsų namuose. Jeigu kiliminės dangos nenaudojate arba ji užima labai nedidelę dalį jūsų namų grindų ploto, tuomet jums kuo puikiausiai tiks ir paprastesni, mažiau kainuojantys robotai.

Išmaniosios funkcijos taip pat yra svarbios. Daugelis nori kaip įmanoma labiau autonomiškų modelių. Pigiausi robotai dulkių siurbliai dažnai neturi net zonų fiksavimo, tačiau brangesni modeliai ar net kai kurie vidutinės klasės įrenginiai, tokie kaip „Xiaomi Roborock S7“, ne tik gali sudaryti išmanius kambarių žemėlapius ir efektyviai išvalyti visus namus, bet ir naudotis automatinėmis dulkių surinkimo stotelėmis, kurios leidžia jums mažiau nerimauti dėl įrenginio dulkių talpyklos – su tokiu priedu ji gali būti ištuštinama automatiškai.

Galiausiai, turintiems didesnius namus reikėtų atkreipti dėmesį ir į baterijos tarnavimo laiką. Tiesa, tai dažniausiai aktualu tik gyvenantiems didesniuose nei 80 kvadratinių metrų namuose.

 

Robotas siurblys su plovimo funkcija: ar verta?

 

Jei norite, kad jūsų namai būtų kaip įmanoma švaresni dedant kuo mažiau pastangų, įsigyti dulkių siurblį robotą su plovimo funkcija gali būti puikus sprendimas. Šie prietaisai ne tik siurbia, bet ir plauna grindis naudojant vandenį ir ploviklius, todėl galite sutaupyti dar daugiau laiko.

Jei turite kietas grindis, kurias reikia reguliariai šluoti, dulkių siurblys su plovimo funkcija gali užtikrinti, kad jos bus nepriekaištingai švarios jums nepajudinant nė piršto. Ši funkcija ypač naudinga namuose, kuriuose yra naminių gyvūnėlių arba mažų vaikų, nes būtent tokie veiksniai gali būti pagrindiniais nešvarumų šaltiniais.

Visgi verta pastebėti, kad siurblys robotas su plovimo funkcija paprastai kainuos daugiau už įprastus robotus. Jei namuose turite daug kiliminės dangos, plovimo funkcija jums tikrai nėra būtina. Be to, nors šie robotai yra naudingi palaikant švarą, kartais vis tiek gali tekti išplauti grindis tradiciniais metodais, todėl neturėkite pernelyg didelių lūkesčių.

 

2024 m. geriausi robotai siurbliai Lietuvoje: mūsų top pasirinkimai

 

Jeigu net ir paskaičius šį gidą, jums vis dar neaišku, kuris robotas siurblys yra geriausias jums, „Topo centro“ specialistai dalinasi 3 modeliais. Tai yra ne tik perkamiausi robotai siurbliai rinkoje, bet ir tinkamiausi skirtingus poreikius turintiems žmonėms.

  • „XIAOMI Roidmi EVE Plus“. Tai yra vienas iš geriausių nebrangių dulkių siurblių robotų. Šis siurblys robotas su stotele turi net 18 skirtingų jutiklių, yra itin išmanus ir siūlo vieną iš geriausių kainos ir kokybės santykių rinkoje. Negana to, tai yra bene geriausias robotas siurblys su plovimo funkcija.

  • „XIAOMI Roborock S7“. Šis įrenginys yra tinkamas daugeliui. Su šiuo prietaisu kilimus ir kietas grindis galima išvalyti vienu metu. Jis naudoja novatorišką vibracijos technologiją, leidžiančią pašalinti net ir išdžiūvusį purvą. Be to, jis turi įvairius jutiklius, kurie aptinka kilimus ir prireikus, pakelia šluostę.

  • „Roborock S8Pro Ultra“. Tai – aukščiausios klasės dulkių siurblys robotas. Net 6000 Pa siekianti siurbimo galia, objektų ant grindų atpažinimas, savaiminio išsivalymo stotelė, valdymas balsu ar išmaniuoju telefonu ir visi kiti privalumai – šis siurblys turi viską, ko gali prireikti.

 

Kokie yra dažniausi robotų siurblių gedimai ir kaip juos išvengti?

 

Nors robotai dulkių siurbliai yra sukurti ilgam darbui, net ir šie prietaisai kartais genda. Dažniausiai susiduriama su baterijos problemomis – kartais ji tiesiog nesikrauna. Tokių atvejų galima išvengti reguliariai valant įkrovimo kontaktus ir užtikrinant, kad dulkių siurblys būtų laikomas vėsioje ir sausoje vietoje. Norint išlaikyti siurblio galią, rekomenduojama nuolat išvalyti šepečius. Galiausiai tiesiog nepamirškite, kad našumą ir ilgaamžiškumą padidinti ar padėti išlaikyti gali ir nuolatiniai programinės įrangos atnaujinimai.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“