Geriausi Plaukų Džiovintuvai 2024: profesionalams ir namams

Geriausi Plaukų Džiovintuvai 2024: profesionalams ir namams
Kraunama... 0 view(s)

Geriausi Plaukų Džiovintuvai 2024: profesionalams ir namams

Geras plaukų džiovintuvas: kaip išsirinkti?

 

Išsirinkti geriausią plaukų džiovintuvą nėra taip jau sudėtinga, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Geras plaukų džiovintuvas yra tas, kuris atitinka jūsų poreikius. Tad renkantis reikėtų atsižvelgti į šiuos aspektus:

  • Galingumas: Ieškokite tokio plaukų feno, kurio galia būtų kaip įmanoma didesnė. Dažniausiai ekspertai rekomenduoja maždaug 1800-2000 vatų galią turinčius džiovintuvus. Jie efektyviau išdžiovina jūsų plaukus.

  • Svoris: Lengvą plaukų džiovintuvą paprastai laikyti rankose, ypač jei turite ilgus plaukus (ir dėl to džiovinimas užtrunka ilgiau) arba dažnai juo naudojatės.

  • Priedai: Skirtingi plaukų džiovintuvų antgaliai sukoncentruoja oro srautą, kad būtų galima tiksliai formuoti šukuoseną. Kai kurie gamintojai prideda ne tik antgalius, bet ir specialias šukas bei įvairius kitus priedus, kurie leidžia lengviau formuoti savo šukuoseną.

  • Technologijos: Plaukų džiovintuvai su jonizatoriumi skleidžia neigiamus jonus, kurie skaido vandens molekules, todėl plaukai greičiau džiūsta ir mažiau šiaušiasi. Keraminiai plaukų džiovintuvai tolygiau paskirsto šilumą, todėl išvengiama žalos. Be abejo, įvairūs gamintojai siūlo ir įvairias savo pačių kurtas technologijas, kurios leidžia lengviau formuoti plaukus, juos labiau apsaugoti ir t. t.

  • Kaina: Nuspręskite dėl savo biudžeto. Brangesnis plaukų džiovintuvas ne visada bus geresnis ir jums labiau tinkamas, tačiau investicija į kokybišką plaukų džiovintuvą gali sutaupyti laiko ir ilgainiui apsaugoti jūsų plaukus.

 

Kokie yra plaukų džiovintuvo su jonizatoriumi privalumai?

 

Jonizuojantys plaukų fenai yra puikus pasirinkimas visiems, norintiems pagerinti savo plaukų džiovinimo patirtį ir apsaugoti savo plaukus. Turint omenyje tai, kad šiais laikais jonizuojantys fenai kainuoja nedaug daugiau nei standartiniai džiovintuvai, tai yra praktiškai būtina funkcija!

Šie džiovintuvai skleidžia neigiamus jonus, kurie sąveikauja su teigiamais jonais, esančiais vandenyje ant jūsų plaukų. Ši sąveika padeda greičiau suskaidyti vandens molekules, todėl plaukai greičiau išdžiūsta. Be to, tuo pat metu nėra sukuriama statinė elektra, kuri dažnai yra savaime susigarbanojusių plaukų priežastis. Tad jeigu pavargote kovoti su plaukų garbanojimusi, jonizuojantis plaukų džiovintuvas gali būti tai, ko jums reikia.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, kad švelnesnis jonizuojančiųjų plaukų džiovintuvų džiovinimo procesas reiškia mažesnę karščio žalą plaukams. Tai padeda išlaikyti natūralią plaukų drėgmę, todėl plaukai išlieka sveiki ir sudrėkinti.

 

Kokios yra naujausios plaukų džiovintuvų technologijos?


Plaukų džiovintuvai savo principu nesikeičia jau ganėtinai ilgą laiką. Todėl net ir visos naujausios technologijos dažnai yra susijusios su feno galia ir oro padavimu.

Kai kurie plaukų džiovintuvai veikia net iki 110 000 aps/min. greičiu, kas leidžia plaukus išdžiovinti greičiau. Aukščiausios klasės įrenginiai taip pat naudoja specialias technologijas, kurios neleidžia plaukams įkaisti per daug – būtent pernelyg didelis karštis yra pagrindinė plaukų problemų priežastis.

 

Top plaukų džiovintuvai profesionalams ir namų naudojimui

 

Vis dar nežinote kurį plaukų džiovintuvą vertėtų rinktis būtent jums? Tokiu atveju „Topo centro“ specialistai dalinasi geriausiais plaukų džiovintuvų modeliais:

  • „Xiaomi Mi Ionic H300“. „Xiaomi“ plaukų džiovintuvai pasižymi išskirtiniu kainos ir kokybės santykiu ir „Ionic H300“ nėra išimtis. Šis įrenginys turi ir aukštos temperatūros apsaugą, ir jonizavimą, ir galingą oro srautą, tad tai – puikus variantas!

  • „BABYLISS Bronze Shimmer D566E“. „Babyliss“ plaukų džiovintuvai yra vieni iš populiariausių rinkoje ir šis įrenginys aiškiai parodo kodėl. Nanokeraminis 2200 vatų galingumo varikliukas jūsų plaukus išdžiovins greitai, bet saugiai. Be to, komplektacijoje rasite ir difuzorių!

  • „DYSON Supersonic HD07“. Rinkoje yra fenai ir „Dyson“ fenai. Tai – neabejotinai aukščiausios klasės įrenginys su net iki 110 tūkst. apsukų per minutę generuojančiu varikliuku, jonizavimo technologija, temperatūros apsauga ir, žinoma, didžiule gausa plaukų formavimo priemonių. Jeigu ieškote geriausio plaukų džiovintuvo, jį jau radote!

 

Plaukų priežiūra: kaip tinkamai džiovinti plaukus fenais?

 

Saugiai naudoti plaukų džiovintuvą paprasta. Visų pirma, kad plaukai neperkaistų, visada judinkite džiovintuvą ir nesutelkite viso savo dėmesio į vieną vietą. Patį įrenginį laikykite bent 10 centimetrų atstumu nuo plaukų ir galvos odos. Nenaudokite vien karštos oro srovės – kartais atvėsinkite ir savo plaukus, ir patį džiovintuvą pasinaudodami ant daugelio įrenginių esančiu vėsinimo mygtuku. Galiausiai, pasistenkite nenaudoti feno kasdien, kadangi net ir patys geriausi plaukų džiovintuvai ilgainiui gali pakenkti jūsų plaukų sveikatai ir grožiui.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“