Geriausi nešiojami kompiuteriai grįžtantiems į mokyklą

Geriausi nešiojami kompiuteriai grįžtantiems į mokyklą
Kraunama... 0 view(s)

Geriausi nešiojami kompiuteriai grįžtantiems į mokyklą

Acer Aspire 3 A315“ su „Intel i3“ ir 8GB RAM – nebrangus, bet paruoštas ilgam laikui

 

Pigiausių kompiuterių iki 500 eurų dažniausia problema yra jų galia – vos po 4-5 metų jos nebepakanka net būtinosioms programoms ar naujoms operacinių sistemų versijoms, viskas pradeda strigti ir t. t. Be abejo, būna išimčių. Tarp jų neabejotinai yra „Acer Aspire 3“ su 11 kartos „Intel i3“ procesoriumi, 8GB RAM ir 256GB talpos sparčiu SSD disku. Tokios charakteristikos garantuoja, kad visos įprastos operacijos, tokios kaip naudojimasis „Office“ programomis ar internetu, veiks sklandžiai ir greitai. Be to, galėsite netgi žaisti paprastus žaidimus ar be jokių problemų naudotis keliomis programomis vienu metu. Svarbiausia tai, kad jeigu taupote, tokio kompiuterio charakteristikų naujoms „Windows“ versijoms ar „Office“ programoms turėtų pakakti daugiau nei 5-6 metus.

 

Flagmano lygio patirtis su „HP 15S

 

Jeigu žinote, kad jūsų vaikas neplanuoja žaisti žaidimų ar dirbti su grafika, „HP 15S“ su „Ryzen 5 4500U“, 16GB RAM ir 512GB talpos SSD atmintine neabejotinai pasiūlys flagmano lygio patirtį. Be abejo, „Ryzen 4500U“ jau nėra pats naujausias procesorius, tačiau kartu su 16GB RAM, jis vis dar be jokių problemų patenkins visus ganėtinai paprastus poreikius vos už 600 eurų. „Topo centro“ ekspertai taip pat pastebi, kad šis kompiuteris daugelį sužavi ne tik savo galia, bet ir itin solidžiu dizainu, kuris daugelio manymu varžosi net ir su žymiai brangesniu „MacBook“.

 

Norintiems žaidimų – „Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IHU6“

 

Ar mokyklinukui reikia brangesnio kompiuterio nei jau įvardinti? Kažin, nebent planuojama žaisti žaidimus ar dirbti su grafika. Tokiu atveju „Topo centro“ ekspertai siūlo „Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IHU6“ – mažiau nei 800 eurų kainuojantį žaidimų kompiuterį su „Nvidia RTX 3050“ vaizdo plokšte, „Intel i5“ procesoriumi, 512GB SSD ir „Windows 11“. Nors tai tikrai nėra galingiausias kompiuteris pasaulyje, tai yra pigiausias variantas, galintis susitvarkyti praktiškai su visais žaidimais bent jau vidutiniais grafikos nustatymais.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“