Geriausi dulkių siurbliai-šluotos 2024 metais

Geriausi dulkių siurbliai-šluotos 2024 metais
Kraunama... 0 view(s)

Geriausi dulkių siurbliai-šluotos 2024 metais

Belaidis dulkių siurblys: inovatyvus namų švaros sprendimas

 

Siurbliai-šluotos – itin inovatyvus sprendimas kiekvienam, ieškančiam efektyvaus ir veiksmingo valyti namus. Naudodami belaidį dulkių siurblį galite pasiekti kiekvieną namų kampą, be jokių problemų perkelti siurblį į kitą aukštą, naudoti siurblį laiptų, užuolaidų, baldų siurbimui. Paprastai šie siurbliai turi skirtingus režimus ir priedus, todėl jie leidžia valyti visus namus.

 

Siurblys-šluota su plovimo funkcija: ar verta pirkti?

 

Kai kurie siurbliai-šluotos rinkoje turi ir specialią plovimo funkciją. Ar verta tokį įrenginį pirkti, priklauso nuo jūsų asmeninių poreikių ir biudžeto. Jei namuose ant grindų dažnai randate ne tik dulkių, bet ir įvairiausių dėmių (pavyzdžiui, virtuvėje dažnai ką nors išpilate arba koridoriuje dažnai matote batų žymes), plaunantis siurblys-šluota gali būti naudingas ir itin veiksmingas daiktas tokioms problemoms spręsti. Tačiau jeigu jūsų namuose pagrindinė problema yra dulkės, augintinių plaukai ar kiti sausi nešvarumai arba jei jūsų biudžetas ribotas, belaidis dulkių siurblys su plovimo funkcija gali būti nereikalingas arba nevertas papildomų išlaidų.

 

Plaunantis dulkių siurblys-šluota: kaip pasirinkti?

 

Siurblį-šluotą su plovimo funkcija pasirinkti gali būti itin sunku, kadangi jie kiek skiriasi nuo įprastinių bevielių siurblių. Visų pirma, reikia pasirinkti tinkamą siurblio tipą ir dydį: kai kurie iš jų yra itin nedideli it gali būti naudojami baldų ar automobilių valymui ir plovimui, o kiti yra didesni, galingesni, skirti tik namų naudojimui.

 

Tuo pačiu verta patikrinti ir siurbimo galią: kuo ji didesnė, tuo paprastai siurblys gali išsiurbti daugiau nešvarumų. Tiesa, tikriausiai geriausiai ieškoti įrenginio su lengvai reguliuojama galia, kadangi paprastai galingiausi modeliai veikdami pilna galia, skleidžia ir daugiau triukšmo bei naudoja daugiau elektros energijos. Kai kurie modeliai taip pat turi specialius jutiklius, kurie leidžia reguliuoti galią priklausomai nuo nešvaros lygio.

 

Vienas svarbiausių tokių siurblių aspektų taip pat yra baterijos tarnavimo laikas. Kuo jis ilgesnis, tuo daugiau komforto turėsite valydami savo namus. Tiesa, tai taip pat reiškia ir tai, kad įrenginys bus didesnis ir sunkesnis. O jeigu jūsų namai nėra dideli, didžiulės baterijos jums tikriausiai ir nereikia. Panašiai vertinti reikėtų ir siurblio vandens talpos dydį.

 

Galiausiai, užmeskite akį į visas papildomas funkcijas: kai kurie šluotos-siurbliai turi savaiminio talpų ištuštinimo funkciją, HEPA filtrus, LED ekranus, universalius dizainus, tinkamus tiek rankiniam naudojimui, tiek naudojimui su įvairiais aksesuarais.

 

Galingas dulkių siurblys-šluota: ką reikia žinoti?

 

Galingi dulkių siurbliai-šluotos – puikus pasirinkimas kiekvienam, norinčiam ir lankstumo, ir galios, tačiau net ir geriausias belaidis dulkių siurblys ilgainiui gali prarasti savo siurbimo galią, jeigu jo tinkamai neprižiūrėsite. Todėl „Topo centro“ specialistai dalinasi keliais paprastais priežiūros patarimais:

- Nuolat savo siurblį valykite: tuštinkite dulkių filtrus, pašalinkite plaukus, įstrigusius šluotelėse.

- Naudokite tinkamus priedus: siurblio galia priklauso ne tik nuo jo tiesioginės siurbimo galios, bet ir nuo pasirinktų priedų: kai kurie iš jų yra tinkami tik specifinėms užduotims atlikti, todėl būtinai perskaitykite turimo siurblio naudojimo instrukciją.

 

Klientų atsiliepimai: kuris dulkių siurblys-šluota – geriausias?

 

Jeigu nusprendėte, kad dulkių siurblį-šluotą pirksite, štai 3 skirtingi įrenginiai, kuriuos „Topo centro“ klientai dažnai vertina geriausiai:

- Ieškantiems siurblio-šluotos su plovimo galimybe – „XIAOMI Roborock Dyad. Kaip visada, „Xiaomi“ dulkių siurbliai-šluotos, išsiskiria savo kainos ir kokybės santykiu. Na, o belaidžių siurblių su plovimo funkcija rinkoje nėra tiek jau daug. Šis plaunantis dulkių siurblys-šluota turi ypatingą dviejų cilindrų variklį, besisukančią valymo galvutę, yra nesunkus ir manevringas, todėl tai – puikus pasirinkimas kiekvienam, ieškančiam universalaus valymo prietaiso.

- Biudžetinis variantas – „PHILIPS XC3031/01“.Tai yra vienas iš geriausių nebrangių siurblių rinkoje. Dėl „PowerCyclone 8“ technologijos šio įrenginio LED antgalis demaskuoja ir surenka paslėptas dulkes ir purvą, o iki 60 minučių veikimo laikas leidžia lengvai išvalyti visus namus. Svarbu ir tai, kad šis įrenginys gali nesunkiai virsti rankiniu siurbliu.

- Pažangiausias rinkoje – „DYSON V15 Detect Absolute 2023“. Šis galingas dulkių siurblys-šluota išsiskiria tuo, kad automatiškai reguliuoja siurbimo galią pagal grindų dangos tipą – tai patogu, jei namuose nuolat reikia valyti ir kietas, ir kilimines grindis. Be to, jis turi kelias šepetėlių galvutes ir yra itin lengvas, todėl norintiems geriausio tai – puikus pasirinkimas.

 

 

 

 

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“