„Garmin“ išmanieji laikrodžiai: kuo jie ypatingi ir kaip pasirinkti?

„Garmin“ išmanieji laikrodžiai: kuo jie ypatingi ir kaip pasirinkti?
Kraunama... 0 view(s)

„Garmin“ išmanieji laikrodžiai: kuo jie ypatingi ir kaip pasirinkti?

Kuo „Garmin“ laikrodžiai išsiskiria iš kitų?

 

„Garmin“ išmanieji laikrodžiai yra itin populiarūs todėl, kad tai – ne tik laiko ir telefono pranešimų stebėjimo prietaisai. Jie siūlo daugybę pažangiausių funkcijų tiems, kas užsiima įvairiomis sporto šakomis, pradedant treniruočių stebėjimu ir širdies ritmo stebėjimu bėgiojant, baigiant GPS navigacija slidinėjant. Kai kurie „Garmin“ laikrodžiai netgi gali būti kraunami naudojant saulės energiją ir dėl to jie niekada neišsikrauna. Na, o dalis modelių yra pritaikyti net pačioms sudėtingiausioms sąlygoms, todėl tinka tiems, kas užsiima ekstremaliomis sporto šakomis.

 

 

Tad elegantiško dizaino ir patvarios konstrukcijos „Garmin“ išmanieji laikrodžiai puikiai suderina stilių ir praktiškumą ir jie tinka tiek kasdieniam naudojimui, tiek išskirtiniausioms ir ekstremaliausioms sporto šakoms. Nesvarbu, ar esate bėgikas, ieškantis įrenginio su tiksliu GPS stebėjimu, plaukikas, norintis vandeniui atsparaus prietaiso, ar technologijų entuziastas, besidomintis pažangiomis sveikatos stebėjimo funkcijomis, „Garmin“ neabejotinai turi išmaniųjų laikrodžių, atitinkančių jūsų konkrečius ir išskirtinius reikalavimus.

 

Visgi „Garmin“ asortimentas yra itin platus, todėl išsirinkti geriausią įrenginį gali būti itin nelengva užduotis. Kiekvienas šios bendrovės išmanusis laikrodis pasižymi unikaliomis savybėmis, tad „Topo centro“ ekspertai dalinasi informacija, padėsiantį pasirinkti tinkamą prietaisą būtent jums.

 

 

„Fenix 7 Pro“ serija – ieškantiems aukščiausios klasės aksesuaro sportui

 

„Garmin Fenix 7 Pro“ serijos laikrodžiai – bene geriausi daugiafunkciniai GPS išmanieji įrenginiai, sukurti tiek kasdienei, tiek ekstremaliai veiklai. Visi šie įrenginiai turi pažangiausias treniruočių funkcijas, 24/7 sveikatos stebėsenos galimybę ir, žinoma, standartinį išmaniųjų laikrodžių funkcionalumą.

 

Mėgstate bėgioti į įkalnes? Šie laikrodžiai gali vertinti jūsų pažangą pagal VO2 maksimumą bei treniravimosi istoriją. Tobulinate savo ištvermę? Šie laikrodžiai vertina ir tai. Taip pat su „Fenix 7 Pro“ serija galima drąsiau lipti į kalnus dėl specialių žemėlapių ar kurti būtent jums pritaikytas treniruočių programas net jeigu jūsų mėgstamiausios sporto šakos yra slidinėjimas, važinėjimas dviračiu kalnais ar bangų gaudymas su banglente.

 

 

Visgi labiausiai „Fenix 7 Pro“ serija išsiskiria tuo, kad nepaisant milžiniško funkcionalumo, šie laikrodžiai turi fantastišką baterijos tarnavimo laiką: 22 dienos išmaniojo laikrodžio režimu su 3 valandomis tiesioginių saulės spindulių (50 000 liuksų) per dieną arba iki 73 valandų GPS ekspedicijos režimu.

 

Beje, jeigu planuojate dažnai naudoti GPS navigaciją, verta žinoti, kad „Fenix 7 Pro“ serijoje naudojama „Satiq“ technologija, užtikrinanti geriausią padėties nustatymą ir baterijos veikimo trukmę. Be to, žemėlapius galite atsisiųsti tiesiai į laikrodį ir naudoti juos be interneto, taip pat gausite prieigą prie aukščiausios kokybės palydovinių vaizdų, golfo aikštynų ar slidinėjimo kurortų žemėlapių!

 

 

„Epix Pro“ serija – ne tik kasdienai, bet ir rimtiems užsiėmimams

 

„Epix Pro“ laikrodžiai su itin ryškiu ir visose situacijose puikiai atrodančiu „AMOLED“ ekranu puikiai tiks ir kasdienai, ir ekstremaliam sportui. Kaip ir „Fenix“ serija, „Epix Pro“ laikrodžiai siūlo ir funkcijas sportuojantiems kalnuose, ir norintiems stebėti savo ištvermę, ir mėgstantiems ekstremalias sporto šakas – pagal savo funkcionalumą šie laikrodžiai yra beveik identiški.

 

Tiesa, „Epix Pro“ serija turi ypatingą „Red Shift“ režimą, kuris leidžia lengviau aklimatizuotis prie tamsiojo paros meto dėl naudojamo raudono atspalvio ekrane. Kai kuriems gali praversti ir integruotas LED žibintuvėlis, kuris gali užtikrinti geresnį matomumą treniruojantis.

 

 

O treniruotis su tokiu įrenginiu galėsite ir dieną, ir naktį, kadangi „Epix Pro“ serijos įrenginių baterija veikia net iki 16 dienų išmaniojo laikrodžio režimu arba iki 30 valandų naudojant GPS, kuris šios serijos įrenginiuose yra toks pat funkcionalus, kaip ir „Fenix 7 Pro“.

 

Tad jeigu ieškote kiek patogesnio, stilingesnio ir labiau kasdienai pritaikyto išmaniojo laikrodžio su įspūdingomis galimybėmis sportui, arba tiesiog norite turėti pasirinkimą tarp vieną iš trijų laikrodžio dydžių, „Epix Pro“ – puikus variantas jums.

 

 

Bėgikams – „Forerunner“, o rečiau sportuojantiems – „Garmin Venu 2 Plus“

 

Kiekvienas mėgsta skirtingas sporto šakas, tačiau galima pastebėti, kad pastaraisiais metais Lietuvoje itin išpopuliarėjo bėgimas. Jeigu ir jums tai yra vienas mėgstamiausių hobių ir kitomis aktyviomis veiklomis užsiimate žymiai rečiau, „Topo centro“ ekspertai rekomenduoja „Garmin Forerunner“ serijos laikrodžius, iš kurių geriausiai vertinamas „Forerunner 255S“ modelis.

 

Jame rasite triatlono funkciją, miego, širdies kintamumo ir treniruočių apžvalgas, taip pat galėsite naudotis trasų planavimo ar treniruočių pasiūlymų galimybėmis. Bėgikams šis laikrodis itin tinka todėl, kad jis leidžia matyti savo žingsnių ilgį, dažnį, kontakto su žeme trukmę, stebėti savo pusiausvyrą ir taip toliau.

 

O galbūt jums svarbiausia, kad jūsų išmanusis laikrodis atrodytų moderniai ir stilingai? Žmonėms, užsiimantiems sportu tik retkarčiais ir tai darantiems įprastuose sporto klubuose, o ne ekstremaliose sąlygose, „Topo centro“ ekspertai rekomenduoja „Garmin Venu 2 Plus“ laikrodį. Jis daug panašesnis į standartinį išmanųjį laikrodį, turi be galo stilingą, modernų ir minimalistišką dizainą, tačiau nepaisant to, net ir šis laikrodis leis jums stebėti savo energijos, streso ir hidratacijos lygius, miego kokybę, fizinį pasiruošimą, galėsite rinktis tarp skirtingų treniruočių režimų ar matyti, kokios jūsų raumenų grupės dirbo. Tad tai yra puikus pasirinkimas tiems, kas nori sportuoti, bet tuo pačiu turėti itin stilingą ir šiuolaikišką aksesuarą kasdienai. Žemiau pateikti išmaniųjų laikrodžių palyginimai, kad būtų dar lengviau išsirinkti laikrodį, kuris pateisins Jūsų lūkesčius.

 

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“