„Flagmanų žudikai“: kokie telefonai turi geriausią kainos ir kokybės santykį?

„Flagmanų žudikai“: kokie telefonai turi geriausią kainos ir kokybės santykį?
Kraunama... 0 view(s)

„Flagmanų žudikai“: kokie telefonai turi geriausią kainos ir kokybės santykį?

Geriausias variantas norintiems „iPhone“ – 2022 metų „iPhone SE“


Naujasis „iPhone SE“ pagal išvaizdą yra identiškas 2020 metais išleistam „SE“ modeliui ir labai panašus į senąjį „iPhone 8“. Tiesa, kai kuriems tai yra puiki naujiena – visų pirma, dėl to šis telefonas turi nediduką 4,7 colių ekraną ir yra tobulai tinkantis tiems, kas ieško patogaus ir lengvai kišenėje telpančio telefono. Be to, tai yra paskutinis naujas „iPhone“, turintis fizinį pirštų atspaudų skaitytuvą.


Na, o svarbiausia yra tai, kad šis telefonas turi tą patį procesorių, kaip ir aukščiausios klasės „iPhone 13“ serija. Tad jeigu norite telefono, kuris tobulai veiktų ir atnaujinimus gautų bent 5 artimiausius metus, naujasis „iPhone SE“ yra puikus variantas. Taip, galbūt šio įrenginio dizainas kiek senstelėjęs, o kamera – tik viena, bet už tokią kainą nei vienas kitas prietaisas nebus toks ilgaamžiškas!

 

 

„Poco F3“ – puiki kamera ir 5G vos už kiek daugiau nei 300 eurų


„Poco F3“ yra vienas iš žinomiausių rinkos „flagmanų žudikų“. Itin galingas „Snapdragon 870“ procesorius, 6,67 colių AMOLED ekranas su 120Hz atnaujinimo dažniu ir triguba kamera su pagrindiniu 108MP raiškos jutikliu bei, galiausiai, 5G palaikymas skamba kaip keliskart brangesnio telefono charakteristikos. Tačiau „Poco F3“ kaina prasideda vos nuo maždaug 300 eurų už 6GB RAM versiją. Be to, „Poco F3“ galima pagirti ir už malonias smulkmenas: net 4520mAh talpos baterija su greituoju 33W krovimu ar itin aukštos kokybės 20 MP priekinė kamera nustebinti galėtų net ir daug prabangesnių telefonų turėtojus.

 

 

„Samsung Galaxy A52s“ kainuoja nedaug, bet gali nustebinti


Taip, pamatę „Galaxy A52s“, šio įrenginio su „Samsung“ flagmanais, tikriausiai, nesupainiosite. Visgi pagirti šį prietaisą tikrai yra už ką: bent iš dalies savo dizainu „A52s“ primena „Galaxy S22“ telefoną, be to, jo korpusas, visai kaip ir brangesnio brolio, yra itin aukštos kokybės. Be abejo, mūsų pirkėjai bene labiausiai įvertina šio telefono naudojamą 6,5 colių „Super AMOLED“ ekraną, turintį net 120Hz atnaujinimo dažnį. Pagal charakteristikas, šis ekranas yra labai panašus į tuos, kurie yra naudojami daug brangesniuose telefonuose.


„Galaxy A52s“ galima pagirti ir už gan įspūdingą keturgubą kamerą, kuri pravers aktyviems socialinių tinklų naudotojams, galingą „Snapdragon 778G“ procesorių ir visų mylimą „Samsung“ vartotojo sąsają.

 

 

Originalusis flagmanų žudikas – „OnePlus Nord“


OnePlus Nord“ yra vienas žinomiausių prekės ženklų vidutinės klasės telefonų rinkoje. „Nord“ galėtų drąsiai konkuruoti su brangesniais konkurentais: 4115mAh talpos baterija su didelės spartos „Warp Charge 30T“ greituoju krovimu, net 6,44 colių „Fluid AMOLED“ ekranas su 90Hz atnaujinimo dažniu, galingas 8 branduolių „Snapdragon 765G“ procesorius. Neblogas rinkinys!


Dar vienas didžiulis „Nord“ privalumas yra „OxygenOS“ vartotojo aplinka, dėl ko šis išmanusis telefonas visada atrodys itin spartus ir nebus apkrautas nereikalingomis galimybėmis. Tad jeigu norisi minimalistiško ir spartaus vidutinės klasės „Android“ telefono iki 400 eurų, „OnePlus Nord“ yra puikus variantas.

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“