Elektriniai dantų šepetėliai: kodėl jie jau seniai turėjo pakeisti jūsų įprastus šepetėlius?

Elektriniai dantų šepetėliai: kodėl jie jau seniai turėjo pakeisti jūsų įprastus šepetėlius?
Kraunama... 1 view(s)

Elektriniai dantų šepetėliai: kodėl jie jau seniai turėjo pakeisti jūsų įprastus šepetėlius?

Elektriniu šepetėliu naudotis yra lengviau


Vienas iš pagrindinių el. šepetėlių privalumų yra paprastas jų naudojimas. Visi elektriniai dantų šepetėliai turi specialius laikmačius, užtikrinančius, kad dantų valymo procesas truktų bent jau dvi minutes. Be to, pačius el. šepetėlius judinti mechaniškai reikia mažiau, todėl tai yra puikus variantas tiems, kas serga mobilumą paveikiančiomis ligomis, tokiomis kaip Parkinsono liga ar artritas. Na, o įsigiję brangesnį el. šepetėlį gali naudotis ir įvairiais patarimais mobiliosiose programėlėse, kurios pamoko kaip taisyklingai valyti dantis.


Tai smarkiai prisideda prie daug geresnės dantų priežiūros. Burnos sveikatos grupės tyrimas parodė, kad vos po 3 mėnesių naudojimosi el. šepetėliu, apnašų sumažėja 21 proc., o gingivito – 11 proc. Pastebima, kad el. dantų šepetėliai yra ir žymiai efektyvesni bei saugesni teims, kas turi kabes.


Naudojantis el. šepetėliu, galvoti apie dantų valymo procesą beveik nebereikia, kadangi prietaisas viskuo pasirūpina už jus, o net keliasdešimt tūkstančių judesių per minutę yra neabejotinai geriau nei tai, ką galite pasiekti valydami dantis įprastu šepetėliu.

 

 

Kokį šepetėlį rinktis?


Šiuo metu vienas iš populiariausių el. šepetėlių rinkoje yra „Xiaomi Oclean F1 Sonic“ su išskirtiniu kainos ir kokybės santykiu. Šis šepetėlis išsiskiria moderniu dizainu ir ypač ilgu baterijos tarnavimo laiku – jis gali būti įkrautas vos per 2 valandas, o to pakanka, kad „Oclean F1 Sonic“ veiktų net iki 30 dienų.


Mūsų pirkėjai taip pat puikiai vertina ir „Oral-B PRO750“ šepetėlį su ilgu baterijos tarnavimo laiku, galingu mechanizmu ir kelioniniu dėklu, leidžiančiu apsaugoti dantų šepetėlį nuo nešvarumų kelionės metu.


Na, o norintiems aukščiausios klasės įrenginio, siūlome „Philips HX9992/12“ šepetėlį su „SenseIQ“ technologija, suteikiančia galimybę šepetėliui jausti jūsų naudojamą jėgą ir atliekamus judesius. Tad jeigu jėgos valydamiesi dantis naudotumėte daugiau nei reikia, apie tai būsite įspėti – tokiu būdu užtikrinama, kad nepažeistumėte savo dantų paviršiaus ar dantenų. Šis „Philips“ šepetėlis taip pat gali nustatyti nuvalytą plotą iki 100 kartų per vieną sekundę. Tai reiškia, kad naudojantis tokiu šepetėliu visada galima bus pasiekti geriausią rezultatą dedant daug mažiau pastangų.


Galbūt norite el. dantų šepetėliu aprūpinti ir savo vaikus? Tokiu atveju galima rinktis „Philips Sonicare For Kids HX6321“ šepetėlį su dvejais valymo režimais ir, žinoma, Bluetooth ryšiu, kuris yra reikalingas tam, kad šį įrenginį galėtumėte prijungti prie išmaniojo telefono ir taip stebėti dantų valymo procesą bei tuo pačiu žaisti interaktyvius žaidimus, kurie skatina dantis nusivalyti geriau.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“