Daiktai, kuriuos po eglute galite palikti savo žmonai, mamai ar sesei

Daiktai, kuriuos po eglute galite palikti savo žmonai, mamai ar sesei
Kraunama... 0 view(s)

Daiktai, kuriuos po eglute galite palikti savo žmonai, mamai ar sesei

Kavos aparatas leis mėgautis tobulais gėrimais kasdien

 

Kavos aparatas gali būti fantastiška dovana bet kuriai moteriai. Visų pirma, toks įrenginys suteikia galimybę mėgautis šviežiai paruošta kava patogiai įsitaisius namuose, taip sutaupant laiko ir pinigų kasdienėms kelionėms į kavinę. Antra, kavos aparatas suteikia galimybę pritaikyti nustatymus pagal savo poreikius, todėl galima paruošti mėgstamus kavos gėrimus taip, kaip patinka, nesvarbu, ar tai būtų itin ryškaus skonio espreso, ar putojantis kapučino, ar bet koks kitas gėrimas. Galiausiai, „Topo centro“ moterys mini, kad tai gali būti paprasčiausiai dėmesinga dovana, kuri parodo, kad vertinate jos kasdienius ritualus ir malonumus.

 

Net kelios „Topo centro“ merginos pasigyrė turinčios ir naudojančios „PHILIPS 3200 LatteGo EP3243/50“ aparatą, galintį gaminti net 5 skirtingus kavos gėrimus, turi 12 malūnėlio nustatymų, yra itin paprastai valdomas ir tobulai parenka kavos virimo temperatūrą. Taip pat populiarus ir „NESPRESSO Essenza Mini“ kapsulinis aparatas dėl savo itin paprasto naudojimo ir nenuviliančios kavos kokybės.

 

Plaukų džiovintuvas – įrenginys, kurio vyrai dažniausiai nesupranta

 

„Topo centro“ merginų teigimu, daugelis jų vyrų plaukų džiovintuvo nenaudoja visai, arba jiems nėra svarbu, kokį įrenginį naudoti. Visgi moterys paprastai turi ilgesnius plaukus, kurie reikalauja žymiai daugiau priežiūros, tad tokiu atveju geras plaukų džiovintuvas yra paprasčiausiai būtinas. Daugybė ofiso merginų (ir netgi vyrų) naudoja „BABYLISS Bronze Shimmer D566E“ – vieną iš geriausių kainos ir kokybės santykių turinčių plaukų džiovintuvų. Nano-keraminis kvarco šildytuvas, įrengtas šio įrenginio viduje, garantuoja tolygų ir nepriekaištingą džiovinimą. Be to, „D566E“ turi ypač naudingą jonų technologiją, kuri efektyviai pašalina statiškumą, tad išgauna švelnių bei glotnių plaukų išvaizdą.

 

Tiesa, jeigu paklaustumėte bet kurios merginos apie svajonių plaukų džiovintuvą, atsakymas beveik neabejotinai būtų „DYSON Supersonic HD07“. Šis įrenginys yra brangus, tačiau jis džiovina itin greitai ir plaukams kenkia minimaliai mažai. Negana to, jis leidžia itin lengvai formuoti šukuoseną, todėl ilgainiui su tokiu prietaisu galima sutaupyti pinigų ir laiko vizitams pas stilistus.

 

Plaukų tiesinimo žnyplės – daiktas, kurį savo namuose turi ne kiekviena

 

Kiek nustebome, kad nors visos „Topo centro“ merginos namuose turi džiovintuvą, ne kiekvieną turi įsigijusi plaukų tiesinimo žnyples, nors visai jų ir norėtų. Plaukų tiesintuvas gali būti puiki dovana moteriai dėl kelių priežasčių. Pirma, jis suteikia daugiau galimybių formuojant šukuoseną: nuo tiesių, glotnių plaukų iki žavingų bangų. Kaip ir turint prabangų plaukų džiovintuvą, turint plaukų žnyples galima sutaupyti laiko ir pinigų, nes nereikia dažnai lankytis salonuose ir plaukus galima lengvai formuoti tiesiog namuose.

 

Kai kurios apklaustos moterys atskleidė, kad tokio įrenginio pačios įsigyti nedrįsta paprasčiausiai todėl, kad jis – teoriškai nėra būtinas. Tad jeigu norite nudžiuginti mylimą moterį, galite jai padovanoti „BABYLISS ST391E“. Šio įrenginio jonizacija pašalina plaukų statiškumą, todėl jie mažiau elektrinsis, taip pat taps glotnesni, nesipūs, o tiesintuvo temperatūrą galima reguliuoti nuo 140 iki 235 laipsnių, tad tiks visiems plaukų tipams.

 

Kokteilinė leis gaminti skanius desertus dedant mažiau pastangų

 

Kokteilinė yra universali pagalbininkė virtuvėje, leidžianti be vargo paruošti daugybę skanių patiekalų ir skanėstų: nuo pyragų ir sausainių iki pikantiškų padažų ir sriubų. Daugelis moterų įvardina, kad tai būtų labai naudingas įrenginys virtuvėje, kurio pačios dažnai įsigyti neišdrįsta paprasčiausiai dėl to, kad teoriškai galima apsieiti ir be tokio prietaiso. Tačiau jo nori bene kiekviena, nes trintuvas gali sutaupyti brangaus laiko ir pastangų, nes šie įrenginiai atlieka tokias užduotis kaip plakimas, minkymas ir maišymas daug greičiau ir efektyviau nei alternatyvos. Be to, tokia dovana neabejotinai gali įkvėpti kulinarinį kūrybiškumą ir paskatinti ieškoti naujų receptų.

 

„Topo centro“ merginos teigia, kad vieną iš geriausių kainos ir kokybės santykių siūlo „BRAUN MQ7035“ rankinis trintuvas su „ACTIVEBlade“ technologija, kuri leidžia smulkinti, pjaustyti ir lengvai trinti įvairius vaisius, daržoves ar net, pavyzdžiui, kietus riešutus be jokių nesklandumų. Todėl jeigu ieškote lengvai valdomo trintuvo, kuris susidorotų su bet kokia užduotimi, tai – puikus variantas.

 

Kavamalė – tikroms kavos entuziastėms

 

Aukštos kokybės kavamalė gali būti fantastiška dovana moteriai, kuri dievina kavą ir gali atskirti braziliškas kavos pupeles nuo, pavyzdžiui, Etiopijos. Daugelis namuose dažniausiai jau turi kavamalę, tačiau aukštos kokybės prietaisas patirtį tikrai gali padaryti geresne. Kokybiška kavamalė gali užtikrinti tolygesnį malimą, o tai leidžia pasigaminti sodresnį ir aromatingesnį kavos gėrimą. Be to, su aukštesnės klasės kavamale galima tiksliai pritaikyti kavos smulkinimą pagal savo poreikius, todėl galima bus ruošti bet kokio tipo kavą. Visos „Topo centro“ kavos gurmanės patvirtino, kad tai – nuostabi dovana kavą mylinčiam žmogui.

 

Viena iš geriausių kavamalių už sąlyginai žemą kainą yra „STOLLAR SKD550“ su 200W varikliuku, tačiau kiekviena kavos entuziasto ir entuziastės svajonė neabejotinai yra „SAGE SCG600 the Dose Control Pro“ su net 60 malimo nustatymų, įspūdingu dizainu ir ilgaamžiškumu, kokiu pasigirti negali beveik joks kitas panašus prietaisas.

 

Paskutinis mados klyksmas – karšto oro gruzdintuvė

 

Apie karšto oro gruzdintuves per pastaruosius kelis metus sužinojo visi, net ir tie, kurie negamina. Na, o jeigu moteris, kuriai ieškote dovanos, mėgsta gaminti ir, dar svarbiau, mėgsta gaminti sveikai, galite net neabejoti, kad apie tokį įrenginį ji tikrai svajoja. Gruzdintuvės skatina sveikesnį maisto ruošimą, nes naudoja gerokai mažiau aliejaus tam pačiam rezultatui pasiekti. Be to, tokie įrenginiai yra daug universalesni nei galima pagalvoti, todėl vienu prietaisu galima paruošti daugybę patiekalų: nuo traškių bulvyčių iki sultingos vištienos ar net pyragų. Na, o dėl greito gaminimo laiko ir lengvai valomos konstrukcijos gruzdintuvė gali sutaupyti laiko virtuvėje, todėl jūsų mylima moteris daugiau laiko skirti kitiems užsiėmimams.

 

Sunku pasakyti, kuri gruzdintuvė yra geriausia rinkoje, tačiau kelios „Topo centro“ moterys kaip savo favoritą įvardino „Cosori Premium AirFryer CP158-AF-RXB“ su 11 išankstinių nustatymų lengvam kepimui ir virimui, itin patogiu valdymu naudojant „One Touch LED“ skydelį ir galimybe plauti įrenginio dalis indaplovėje.

 

Moterys stebėtinai dažnai nori elektrinio grilio

 

Išgirdus apie kepsnines ir grilius, tikriausiai galvojate apie vyrišką savaitgalį, tačiau „Topo centro“ merginos išdavė paslaptį, kad ir jos neretai nori griliaus. Tiesa, jos svajoja ne apie kokį nors „Kamado Joe“, bet apie elektrinį grilių, kuris suteiktų galimybę patogiai kepti ant grotelių ištisus metus, nepriklausomai nuo oro sąlygų, ir leistų mėgautis gardžiais ant grotelių keptais patiekalais patalpoje arba terasoje. Panašiai kaip ir karšto oro gruzdintuvė, toks įrenginys skatina sveikesnį maisto ruošimą, nes reikia mažiau aliejaus, o kai kurios merginos kaip svarbų aspektą įvardino ir tai, kad skirtingai nei kepant maistą tradiciniame griliuje, elektrinis grilius turi daug mažesnę riziką sukelti gaisrą.

 

O kurį įrenginį rinktis? Tiek kai kurie „Topo centro“ vyrukai, tiek dalis moterų teigia, kad „TEFAL OptiGrill+ GC712D34“ – jau jų virtuvėse ir šis įrenginys yra tapęs jų nepakeičiamu pagalbininku. Šiame įrenginyje yra 6 automatinės programos ir kepimo lygio indikatorius puikiems kepimo rezultatams užtikrinti. Kitaip tariant, pakanka pasirinkti mėsos tipą, įdėti mėsą į įrenginį ir jis pats nustato mėsos storį bei tobulą kepimo laiką pagal tai, kokių rezultatų norite. Be to, šio griliaus detales saugu plauti indaplovėje – šis grilius laiką tik taupys ir jo tikrai negaiš.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“