„ASUS“ pristatė žaidimams pritaikytą „ROG 5“ telefoną

„ASUS“ pristatė žaidimams pritaikytą „ROG 5“ telefoną
Kraunama... 0 view(s)

„ASUS“ pristatė žaidimams pritaikytą „ROG 5“ telefoną

Išskirtinis dizainas tikriems žaidimų mėgėjams


Visų pirma, naujasis įrenginys išsiskiria savo dizainu. Nors jis atrodo panašiai kaip ir pirmtakas, tai vis dar išlieka vienas iš labiausiai rinkoje išsiskiriančių įrenginių. Be to, šiemet „ASUS“ galinėje įrenginio dalyje įmontavo ir specialų ekranėlį, kuriame galėsite matyti „ROG“ logotipą ar savo pasirinktą iliustraciją. Bene įdomiausias pokytis, lyginant su praeitų metų modeliu, yra 3,5mm ausinių jungties grįžimas. Tad jeigu ypač vertinate galimybę naudoti įprastas ausines, „ASUS ROG 5“ išlieka bene vieninteliu rinkos flagmanu, suteikiančiu tokią galimybę.

 

 

Galimai sparčiausias „Android“ telefonas rinkoje


Kaip ir galima tikėtis, „ROG 5“ viduje rasite tik aukščiausios klasės komponentus, kurie suteiks geriausią patirtį. Naudojamas „Snapdragon 888“ procesorius, tuo tarpu operatyviosios atminties kiekis priklauso nuo pasirenkamos opcijos. Standartinė „ROG 5“ versija turi 8 arba 12GB RAM, „Pro“ modelis turi 16GB RAM, tuo tarpu „Ultimate“ modelyje rasite net 18GB operatyviosios atminties. Be abejo, kaip ir daugelis kitų šioje kategorijoje esančių telefonų, „ROG 5“ palaiko ir 5G ryšį.


Didžiule sparta pasižymi net ir šio telefono 6.78 colių ekranas – jis palaiko net 144Hz atnaujinimo dažnį ir 300Hz lietimo dažnį. Kitaip tariant, įrenginyje vaizdas yra atnaujinamas net 144 kartus per sekundę, o prisilietimai fiksuojami 300 kartų per tą patį laiką. Tai užtikrina maksimalų sklandumą ne tik žaidžiant žaidimus, bet ir naudojantis kitomis funkcijomis. Žinoma, „ROG 5“ turi AMOLED ekrano panelę ir palaiko HDR10+ technologiją, todėl šis ekranas yra ryškus, itin kontrastingas ir malonus akiai.

 

 

Ypatingos galimybės – tiems, kas žaidžia žaidimus


„ASUS ROG 5“, kaip ir šio įrenginio pirmtakai, turi galimybę naudoti telefono šonus kaip fizinius mygtukus žaidimams. Vadinamieji „AirTrigger 5“ mygtukai leis jums žaisti mobiliuosius žaidimus taip, tarsi naudotumėte įprastą konsolėms skirtą valdiklį. Be to, „AirTrigger 5“ mygtukai gali būti pritaikyti praktiškai bet kuriam žaidimui.


Verta paminėti ir tai, kad stereo garsiakalbiai užtikrins tobulą patirtį žaidžiant, speciali aušinimo sistema neleis jūsų įrenginiui užkaisti, o rankoms – prakaituoti. Norite pasiekti maksimalią spartą? „ASUS“ siūlo galimybę atskirai įsigyti „AeroActive Cooler 5“ aušintuvą, kuris sumažina įrenginio temperatūrą net iki 15 laipsnių.

 

 

Kamera, galinti nudžiuginti kiekvieną


„ASUS“ šįkart skyrė ypač daug dėmesio net ir „ROG 5“ kamerai. Pagrindinis jo jutiklis yra aukščiausio lygio „Sony iMX686“, pasižymintis net 64 MP raiška. Taip pat galėsite naudotis ir 13 MP ypač plataus kampo kamera, leidžiančią fotografuoti unikalesnius ir mažiau įprastus kadrus. Žinoma, galėsite fiksuoti ir 8K raiškos vaizdo įrašus, kadangi „ASUS“ tikrai nenorėjo daryti šioje srityje! Galiausiai, 24 MP priekinė kamera leis daryti puikias asmenukes ar gyvos transliacijos vaizdo įrašus.

 

 

Telefonas, sukurtas žaidimų mylėtojams


Jeigu savo telefonu nežaidžiate daug žaidimų, tikriausiai „ASUS ROG 5“ neturėtų tapti jūsų pirmuoju pasirinkimu. Tai yra ganėtinai nišinis telefonas, sukurtas norintiems didžiausio greičio ir geriausios patirties žaidžiant žaidimus. Tačiau jeigu ieškote būtent tokio prietaiso, „ASUS ROG 5“ – puikus pasirinkimas jums.

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“