„Apple“ pristatė trečios kartos „AirPods“ ausines

„Apple“ pristatė trečios kartos „AirPods“ ausines
Kraunama... 0 view(s)

„Apple“ pristatė trečios kartos „AirPods“ ausines

Pakeistas dizainas, primenantis „AirPods Pro“, tačiau naudojantis senąją formą


Atnaujintos „Apple AirPods“ ausinės savo dizainu primena „AirPods Pro“, tačiau be guminių antgalių, kurie kai kuriems gali kelti diskomfortą. 3 kartos „AirPods“ ausinės yra labai lengvos, tačiau ryškaus dizaino ir jos įlenda į ausį ypač patogiai, nepriklausomai nuo ausų formos. Naujųjų „AirPods“ stiebas yra trumpesnis ir nuo šiol turi tokius pačius valdymo jutiklius, kaip ir „AirPods Pro“. Verta pastebėti ir tai, kad „AirPods“ yra atsparios vandeniui ir prakaitui, tai yra patvirtinta pagal IPX4 standartą.

 

 

Dar geresnė garso kokybė


3 kartos „AirPods“ atkuria itin kokybišką garsą: nuo šiol galėsite mėgautis dar ryškesniais žemais ir aukštais dažniais, kurių balansas džiugins net ir didžiausius melomanus. „AirPods“ mikrofonas yra padengtas specialia akustine danga, kuri blokuos vėjo triukšmą, todėl jus pašnekovai girdės geriau.


„AirPods“ nuo šiol palaiko erdvinį garsą dėl naujų jutiklių, leidžiančių palaikyti tokias pažangias funkcijas: iki šiol tokios galimybės buvo prieinamos tik „AirPods Pro“ ir „AirPods Max“ modeliuose. Be to, „Adaptive EQ“ technologija leis 3 kartos „AirPods“ prisitaikyti prie to, kaip ausinės yra įkištos į jūsų ausis ir pagal tai keisti tam tikrų garso dažnių galingumą. Taip tobula patirtis užtikrinama nepriklausomai nuo jūsų ausų formos ar to, kaip įsikišote ausines.

 

Apple AirPods 3 karta

 

Magiška patirtis kiekvieną kartą


Kaip ir visas kitas „AirPods“ ausinės, naujos kartos „AirPods“ prijungti prie savo „Apple“ įrenginių galima bus vos vienu prisilietimu. Garso dalinimosi funkcija naudojant vieną iš savo „Apple“ įrenginių taip pat leis jums mėgautis garsu iš to paties šaltinio, jeigu naudojate dvi skirtingas „AirPods“, „AirPods Pro“ ar „AirPods Max“ ausinių poras.


Žinoma, specialūs jutikliai automatiškai nustatys, ar „AirPods“ jau yra jūsų ausyje. Kai ausines išsitrauksite, iš karto sustos ir muzika. Na, o norint valdyti savo telefoną neištraukiant jo iš kišenės, pakaks tiesiog pasakyti „Hey Siri“ ir norimą komandą.

 

 

Ilgesnis baterijos tarnavimo laikas


„Apple“ teigimu, šios 3 kartos „AirPods“ ausinės turi 6 valandų baterijos tarnavimo laiką, kitaip tariant, baterija tarnaus net valanda ilgiau nei senesnėse „AirPods“ ausinėse. Na, o vos 5 minutės krovimo dėkle užtikrins jums net 1 valandą papildomo baterijos tarnavimo laiko. Iš viso, sudedant ausinių ir jų dėklo baterijos veikimo laiką, muzika mėgautis galėsite net iki 30 valandų. Na, o pats krovimo dėklas naudoja „Apple“ magnetinį „MagSafe“ kroviklį, tad krovimo procesas nuo šiol yra žymiai patogesnis.

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“