„Apple“ pristatė atnaujintus „iPad“ ir „iPad mini“: sužinokite kas naujo

„Apple“ pristatė atnaujintus „iPad“ ir „iPad mini“: sužinokite kas naujo
Kraunama... 0 view(s)

„Apple“ pristatė atnaujintus „iPad“ ir „iPad mini“: sužinokite kas naujo

Pigiausias „iPad“ nuo šiol yra geresnis


Naujausias „iPad“ atrodo taip pat, kaip ir senasis, tačiau vietoje „Apple A12 Bionic“ lusto, jis naudoja „Apple A13“ – tą patį lustą, kuris randamas ir „iPhone 11“ serijos telefonuose. Tiesa, „Apple“ kiek pagerino ir naujojo „iPad“ kamerą – ji nuo šiol geriau fokusuoja ir fiksuoja kokybiškesnius vaizdus tamsoje. Na, o priekinė kamera nuo šiol yra 12MP raiškos ir gali fiksuoti net 122 laipsnių pločio nuotraukas. Galiausiai, viską vainikuoja „True Tone“ ekrano technologijos palaikymas ir 64GB vidinė atmintis (senasis „iPad“ už tą pačią kainą siūlė vos 32GB). Atnaujinimas gan nedidelis, bet reikšmingas, kadangi tai yra bene populiariausias „iPad“ modelis.

 

 

„iPad mini“ – kokia didžiausia naujiena?

 


Naujuosiuose „iPhone“ pakeitimų nėra daug, tačiau „iPad mini“ pasikeitė kardinaliai. Visų pirma, mažasis „iPad“ gavo visiškai atnaujintą dizainą su didesniu 8,3 colių „Liquid Retina“ ekranu, kuris pasiekia net 500 nitų ryškumą. Tai yra didžiausias „iPad mini“ dizaino atnaujinimas nuo pat jo debiuto 2012 metais ir į savo pirmtakus jis beveik nebepanašus.


Šis „iPad“ taip pat pagaliau naudoja USB-C jungtį vietoje lightning, turi stereo garsiakalbius ir atnaujintas 12MP raiškos kameras ir priekyje, ir gale. Pasirinkę „iPad mini“ versiją su mobiliuoju ryšiu, galėsite mėgautis 5G greičiais ir WiFi 6 palaikymu. Be to, mėgstantys piešti, galės naudotis ir magnetu prisikabinančiu „Apple“ pieštuku.


Kadangi „iPad mini“ naudoja ir naujausią „Apple A15 Bionic“ lustą, kuris randamas ir „iPhone 13“ serijos telefonuose, kompanija teigia, kad pirkėjai gali tikėtis net 40 proc. spartesnio CPU ir 80 proc. spartesnio GPU veikimo, taip pat visą dieną tarnaujančios baterijos.


Naujieji „Apple iPad“ ir „iPad mini“ „Topo centre“ turėtų pasirodyti jau greitai – sekite mūsų naujienas socialiniuose tinkluose ir apie pardavimų pradžią, šių įrenginių kainą ir kitas detales sužinokite vieni pirmųjų. Na, o jeigu jus domina kitos „Apple“ naujienos, tokios kaip naujasis „Apple Watch“ ir nauji „iPhone“, peržiūrėkite mūsų tinklaraštį.

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“