7 daiktai, kuriuos po eglute galite palikti savo vyrui, tėčiui ar broliui

7 daiktai, kuriuos po eglute galite palikti savo vyrui, tėčiui ar broliui
Kraunama... 0 view(s)

7 daiktai, kuriuos po eglute galite palikti savo vyrui, tėčiui ar broliui

Barzdaskutę turi turėti kiekvienas vyras, bet retas ją įsigyja pats

 

Bene kiekvienas vyras turi barzdaskutę, tačiau dažnas – naudoja itin senus modelius, kurie jau neveikia taip gerai, kaip pirmąją dieną ir, žinoma, neturi jokių technologijų, kurios gali būti randamos šiuolaikinėse barzdaskutėse. Tačiau daugelis vyrų nenori pirkti naujo įrenginio paprasčiausiai dėl to, kad senasis – vis dar veikia. Tačiau jeigu ieškote dovanos, tai – puikus variantas, galintis nudžiuginti tiek tokio daikto neturinčius, tiek tuos, kurie jau ilgą laiką prietaiso neatsinaujina.

 

Neplanuojantiems auginti ilgesnės barzdos, vienas iš geriausių variantų yra „BRAUN 51-R1000s“, tinkantis trumpos barzdos priežiūrai ar švariam skutimuisi. Tuo tarpu „Philips OneBlade QP2821/20“ kūno ir veido skustuvas yra geresnis variantas tiems, kas nori reguliuoti skutimo ilgį, pritaikyti barzdos kontūrus, lyginti ir skusti bet kokio ilgo barzdą.

 

Elektrinis dantų šepetėlis – dovana, priversianti iš naujo perprasti burnos higieną

 

Tikriausiai retas vyras įvardins šį daiktą kaip labai geidžiamą, tačiau kartą tokį šepetėlį išbandžius, galite net neabejoti, kad jūsų vyrui, broliui ar tėčiui prie įprasto dantų šepetėlio grįžti nesinorės. Elektrinis dantų šepetėlis yra puiki kalėdinė dovana vyrui, nes tai – itin praktiškas ir rūpestingas pasirinkimas, rodantis, kad jums rūpi jo sveikata ir gerovė.

 

Be to, geresnė burnos higiena lemia pasitikėjimą savimi, o jūsų mylimo vyro, tėčio ar brolio šypsena neabejotinai praskaidrins ir jūsų šventinį sezoną. Kokį šepetėlį rinktis? „PHILIPS 9900 Prestige HX9992/12 su SenseIQ“ yra neabejotinai vienas iš pažangiausių įrenginių rinkoje. Šis išmanus šepetėlis naudoja jutiklius spaudimui, valymo judesiams ir valymo plotui nustatyti iki 100 k. per sekundę. Jutikliai taip pat stebi, kiek ilgai ir kaip dažnai valotės dantis. Todėl laikui bėgant, dantų priežiūra taps itin lengva, o valymas – geresnis.

 

Elektrinis šepetėlis jau namuose? Tokiu atveju verta pasvarstyti apie tarpdančių ploviklį

 

Jeigu jūsų mylimas vyriškosios lyties atstovas jau turi elektrinį dantų šepetėlį, labai realu, kad burnos higiena jam yra svarbu, todėl tarpdančių ploviklis gali tapti puikia dovana. Tai yra veiksminga ir žymiai paprastesnė bei veiksmingesnė alternatyva tradiciniams tarpdančių siūlams. Tarpdančių plovikliai pašalina apnašas, mažina ėduonies atsiradimo riziką ir padeda pagerinti dantenų sveikatą.

 

Vienas iš geriausių įrenginių, padėsiančių pasiekti geriausius rezultatus, yra „PHILIPS HX3826/31“ su „Quad Stream“ antgaliu, kuris nuvalo daugiau ploto įdedant mažiau pastangų. Be to, šis prietaisas turi net kelis skirtingus režimus ir padeda pasiekti visapusiškos švaros vos per 60 sekundžių. Tai – tiesiog fantastiškas priedas vyrui prie jau turimo elektrinio šepetėlio!

 

Masažuoklis – puiki dovana sportuojantiems ir ne tik

 

Jeigu jūsų mylimas žmogus ar jūs skiriate daug dėmesio sportui, tikriausiai esate girdėję apie masažuoklius ir jų naudą. Šie specialūs įrenginiai padeda sumažinti raumenų skausmą po sporto, atpalaiduoti raumenis ir gerinti mobilumą. Nepaisant to, kad perkusiniai masažuokliai yra itin efektyvi priemonė, padedanti atsigauti po intensyvaus sporto, tokį daiktą naudoti yra itin paprasta.

 

Jeigu norite padovanoti masažuoklį savo mylimam žmogui, vienas iš geriausių variantų yra „Xiaomi Massage Gun Mini“. Šis prietaisas yra lengvas, kompaktiškas ir kokybiškas, ko galima tikėtis iš aukštos klasės masažuoklio. Išmanioji slėgio jutiklio technologija užtikrina reikiamą jėgą ir vibracijų dažnį, tad galėsite būti garantuoti, kad jūsų artimasis mėgaujasi kokybišku masažu.

 

Padėkite patobulinti savo mitybą

 

Tiesa, ne mažiau nei sportas sveikai gyvensenai yra svarbi ir mityba. Vienas iš įrankių, galinčių padėti mitybą smarkiai patobulinti, yra trintuvas. Toks mažas prietaisas gali praversti ir trinant sriubas, ir gaminant kokteilius ar įvairius patiekalus: blynus, salotas, padažus. Be abejo, vyrai kokteilinę dažniausiai naudotų įvairiems kokteiliams su proteinu maišyti.

 

Tad vienas geriausių variantų dovanai yra „BRAUN MQ7035“ rankinis trintuvas, kuris sukurtas taip, kad padėtų greitai ir paprastai paruošti sveiką maistą sau, šeimai ar draugams. Būtent šiame įrenginyje yra „ACTIVEBlade“ technologija, leidžianti pjaustyti, smulkinti ir trinti įvairius vaisius, daržoves ar net riešutus žymiai greičiau ir be nesklandumų. Be to, šį trintuvą valdyti yra be galo lengva, tad tai yra puiki dovana net tuo atveju, jeigu vyras, kuriam šį trintuvą dovanosite, nėra labai įgudęs virtuvėje.

 

Išmanus laikrodis padeda sekti sporto pasiekimus

 

Išmanusis laikrodis yra ideali kalėdinė dovana vyrui, nes toks įrenginys puikiai suderina stilių ir funkcionalumą. Toks prietaisas ne tik padeda atrodyti solidžiai, bet ir yra patogus asmeninis asistentas, padedantis išlikti organizuotam, palaikyti ryšį ir, žinoma, sportuoti.

 

Kokį išmanųjį laikrodį rinktis? Jeigu jis turi „iPhone“, be jokios abejonės, geriausias variantas yra vienas iš „Apple Watch“ laikrodžių, tuo tarpu „Android“ telefonų naudotojams „Topo centro“ specialistai rekomenduoja rinktis „Samsung Galaxy Watch6 Classic“, kadangi tai yra vienas iš pažangiausių išmaniųjų laikrodžių, skirtų „Android“ telefonams. Be to, jis ne tik turi itin platų funkcionalumą, bet ir puikiai atrodo!

 

Nemoka ar tingi lyginti drabužius? Tam yra sprendimas

 

Nėra jokios paslapties – daugybė vyrų nelabai moka naudotis lygintuvu, o kai kuriais atvejais – juo naudotis paprasčiausiai tingi. Apskritai, drabužių lyginimo procesas gali sugaišti net kelias valandas per savaitę, todėl viena iš geriausių alternatyvų įprastam lygintuvui yra garintuvas. Tai yra puiki dovana tiems vyrams, kurie nori atrodyti maksimaliai tvarkingai, būti nepriklausomi nuo savo antrų pusių, bet nenori dėti pastangų lyginant drabužius.

 

Neabejotinai geriausias tokio tipo įrenginys yra „TEFAL IXEO Power QT2020“, kurį paruošti galima vos per 70 sekundžių ir kuriuo lyginti yra paprasčiau nei su bet kuriuo kitu prietaisu. Na, o jeigu ieškote kiek paprastesnio ir mažiau kainuojančio varianto, „Topo centro“ specialistai rekomenduoja rinktis „PHILIPS STH7060/80“ rankinį garintuvą, kuris greitai ir patogiai pašalina raukšles bet kokiu kampu bei apsaugo nuo sudeginimų.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“