6 daiktai, neabejotinai praversiantys besileidžiantiems į tolimas keliones automobiliu

6 daiktai, neabejotinai praversiantys besileidžiantiems į tolimas keliones automobiliu
Kraunama... 0 view(s)

6 daiktai, neabejotinai praversiantys besileidžiantiems į tolimas keliones automobiliu

Telefono laikiklis ir kroviklis – praktiškai būtinybė

Vykstant į kelionę labai svarbu turėti tinkamus telefono priedus: patikimą telefono laikiklį ir automobilinį įkroviklį. Telefono laikiklis automobilyje užtikrina, kad prietaisas saugiai laikytųsi savo vietoje ir galėtumėte lengvai naudotis navigacijos programėlėmis ar skambinti laisvų rankų įranga. Verta atkreipti dėmesį į tai, kad galimi įvairūs tvirtinimo būdai: nuo siurbtukų iki oro ventiliacijos angos spaustukų. Tad telefono laikiklį ir jo tvirtinimo tipą reikėtų rinktis pagal savo automobilio interjerą.

Žinoma, kelionei automobiliu būtina turėti ir automobilinį įkroviklį. „Topo centro“ ekspertai rekomenduoja rinktis kroviklius su greito įkrovimo funkcija ir keliomis USB jungtimis, kad prietaisus greitai įsikrauti galėtų visi keleiviai.

 

Šaltkrepšis arba automobilinis šaldytuvas suteikia daugiau galimybių

Vykdami į tolimesnę kelionę, neturėtumėte pamiršti ir šaltkrepšio ar, dar geriau, automobilinio šaldytuvo. Tai gali nuskambėti kiek netikėtai, bet toks daiktas kelionės metu gali tapti geriausiu jūsų draugu ir gerokai pagerinti patirtį. Jame galėsite laikyti mėgstamus užkandžius, gėrimus ir greitai gendančius produktus visos kelionės metu. Daugiau nebereikės tenkintis prastu degalinių maistu ar nerimauti dėl maisto sugedimo. Be to, „Topo centro“ ekspertai rekomenduoja tokį daiktą įsigyti ir todėl, kad tai suteikia galimybę tyrinėti atokias vietoves ar stovyklavietes, nesirūpinant dėl galimybės naudotis šaldymo įrenginiais ir valgyti maistą. Kitaip tariant, su automobiliniu šaldytuvu ar šaltkrepšiu jūsų kelionės taps lankstesnės ir labiau nepriklausomos nuo civilizacijos.

 

Alkotesteris gali praversti tiek kelionėje, tiek po jos

Kadangi visi teikiame pirmenybę saugumui kelyje, labai svarbu žinoti galimą riziką, susijusią su alkoholio vartojimu ir vairavimu. Alkotesteris suteikia patikimą priemonę alkoholio koncentracijai kraujyje nustatyti ir padeda priimti atsakingus sprendimus prieš sėdant prie vairo. Toks daiktas, kuris šiais laikais gali kainuoti ir vos kelias dešimtis eurų, užtikrins, kad jūs ir jūsų bendrakeleiviai kelionės metu būtų apsaugoti. Turėdami alkotesterį, galėsite ramiai švęsti, o ryte automobilį vairuoti jau tik tada, kai tai daryti yra saugu.

 

Vaizdo registratorius gali būti neįkainojamas nemaloniose situacijose

Prie automobilio prietaisų skydelio arba priekinio stiklo pritvirtintas vaizdo registratorius suteikia daug didesnį ramybės jausmą ir saugumo lygį. Toks įrenginys įrašinės visą jūsų kelionę ir fiksuos visus galimus incidentus ar nelaimingus atsitikimus kelyje. Ši filmuota medžiaga gali tapti svarbiu įrodymu draudimo išmokos ar teisinio ginčo atveju. Tokiu atveju visada turėsite patikimą liudininką nenumatytų įvykių atveju. Verta prisiminti, kad vairuoti nežinomais keliais, ypač jeigu jie yra užsienyje, gali būti daug sudėtingiau ir tokiu atveju vairuojant rizika tampa daug didesnė, tad vaizdo registratorius gali tapti pagrindine priemone rūpinantis savo ramybe kelyje.

 

Pramogos gali būti naudingos ir jums, ir vaikams

Kelionė automobiliu dažnai gali gerokai užtrukti, tad planšetinis kompiuteris arba „Nintendo Switch“ konsolė gali gerokai palengvinti situaciją, kai jums ar jūsų vaikams norisi pramogauti. Nesvarbu, ar esate filmų entuziastas, žaidimų mėgėjas, ar tiesiog mėgstate leisti laiką su gera knyga, planšetinis kompiuteris yra universalus prietaisas visiems jūsų pramogų poreikiams patenkinti. Kita vertus, „Nintendo Switch“ konsolė siūlo įtraukiančią žaidimų patirtį, pernelyg neatsiliekančią nuo tradicinių žaidimų konsolių. Abu variantai užtikrins, kad kelionė būtų kupina malonumų ir įspūdžių nuo pradžios iki pabaigos.

 

Keliaujantiems su augintiniais – speciali gertuvė

Vykstant į kelionę su mylimu augintiniu, gertuvė yra būtinas aksesuaras, užtikrinantis keturkojo gerovę ir komfortą visos kelionės metu. Kaip ir žmonėms, augintiniams, ypač kelionių metu, reikia gerti nemažai vandens. Tokios gertuvės naudojimas yra patogus ir higieniškas būdas pasiūlyti šviežio vandens savo augintiniam kelionėje, tad jums nebereikės pasikliauti nežinomais vandens šaltiniais ir galėsite būti visiškai ramūs.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“