5 nešiojami kompiuteriai, ieškantiems puikaus kainos ir kokybės santykio

5 nešiojami kompiuteriai, ieškantiems puikaus kainos ir kokybės santykio
Kraunama... 0 view(s)

5 nešiojami kompiuteriai, ieškantiems puikaus kainos ir kokybės santykio

„Lenovo IdeaPad 1“ – ieškantiems kompiuterio internetui

 

Dažniausiai naršote internete, žiūrite „Netflix“ serialus ar „YouTube“ vaizdo įrašus? „Lenovo IdeaPad 1“ kainuoja mažiau nei 300 eurų, tačiau su tokiomis užduotimis gali susitvarkyti be problemų dėl naudojamo 4 branduolių „Intel Celeron N4120“ procesoriaus ir sparčios SSD atmintinės. Be to, šiame kompiuteryje yra įdiegta naujausia „Windows 11“ operacinė sistema, leisianti naudotis visomis naujausiomis „Windows“ galimybėmis. Tai nėra kompiuteris žaidimams, sudėtingiems darbams ar netgi didelių failų saugojimui (dėl nedidelės talpos atmintinės), tačiau ieškantiems ko nors paprasto, bet ne prasto – tai yra fantastiškas variantas už labai prieinamą kainą.

 

„HP 15-DW3020NY“ – biudžetinis variantas mokslams ir darbui

 

Šis apie 450 eurų kainuojantis „HP“ kompiuteris yra tinkamas net ir tiems, kurie naršydami internete yra atsidarę daugybę skirtukų vienu metu arba nuolat dirba su „Microsoft Office“ programomis tuo pat metu naršant internete. Kitaip tariant, tai yra vienas geriausių kompiuterių mokslams šioje kainų kategorijoje. 11 serijos „Intel i3“ procesorius, 8 GB RAM ir 256 GB talpos spartus SSD diskas garantuoja sklandų veikimą atliekant įprastus darbus su „Office“ paketu ar panašiomis programomis. Be to, su tokiu kompiuteriu jau galima žaisti ir nesudėtingus žaidimus, kurie nereikalauja daug galios. Tad už tokią kainą – skųstis tikrai nėra kuo.

 

„Lenovo IdeaPad 3 15ALC6“ su „Ryzen 5“ norintiems kiek daugiau galios

 

„Lenovo IdeaPad 3 15ALC6“ yra gan panašus į prieš tai minėtą „HP“ kompiuterį, tačiau šis įrenginys išsiskiria kiek lengvesniu ir kokybiškesniu korpusu, o „Ryzen 5“ procesorius kartu su „AMD Vega“ integruota grafika suteikia galimybę žaisti net ir kiek sudėtingesnius žaidimus. Toks kompiuteris be jokių problemų susitvarko su „Counter Strike: Global Offensive“, „Elder Scrolls: Skyrim“ ar panašiais žaidimais, o kiek supaprastinus grafikos nustatymus, galėsite žaisti net ir „GTA 5“ ar panašaus tipo sudėtingesnius žaidimus. Nors šis kompiuteris nėra sukurtas žaidimams, tačiau jeigu ieškote variantų ir jūsų biudžetas neviršija 600 eurų, įsigiję „IdeaPad 3“ su „Ryzen 5“, tikrai nepasigailėsite.

 

„Dell G15 5515“ – daug galimybių siūlantis žaidimų kompiuteris

 

Kalbant apie žaidimams skirtus nešiojamus kompiuterius, vienas iš geriausių biudžetinių įrenginių yra „Dell G15 5515“. Jis turi galingą „Ryzen 5 5600H“ procesorių, net 16 GB RAM ir spartų 512 GB SSD, tačiau svarbiausia yra tai, kad šiame kompiuteryje yra naujos kartos „Nvidia RTX 3050“ vaizdo plokštė, kuri be jokių problemų gali susitvarkyti su visais naujausiais žaidimais: „F1 22“ ar „Cyberpunk 2077“ galėsite sklandžiai mėgautis net ir auštais grafikos nustatymais, o net ir grafiškai sudėtingesni žaidimai galės būti žaidžiami bent jau vidutiniais nustatymais.

 

„Lenovo IdeaPad Gaming 3“ su „Nvidia RTX 3060“ – brangus, tačiau ilgaamžiškas

 

Tai tikrai nėra ekonominės klasės nešiojamas kompiuteris, tačiau už savo kainą jis siūlo be galo daug. Ypač galingas 12 serijos „Intel i7“ procesorius, 16 GB RAM, talpi SSD atmintinė ir, žinoma, „Nvidia RTX 3060“ vaizdo plokštė užtikrina, kad galėsite ypač sklandžiai žaisti visus kompiuterinius žaidimus net ir aukštais grafikos nustatymais. Jais labiau mėgautis leis 120 Hz atnaujinimo dažnį turintis 15 colių ekranas, o greitojo krovimo technologija neleis jums be žaidimų nuobodžiauti ilgai. Svarbu ir tai, kad „Lenovo“ pasirūpino itin galinga ir kokybiška aušinimo sistema, kuri garantuos, kad kompiuterio komponentai galės veikti maksimalia galia ilgą laiką. Tad ieškantiems ilgaamžiško ir visus pramoginius bei darbinius poreikius patenkinti galinčio nešiojamo kompiuterio, tai yra puikus variantas už sąlyginai nedidelę kainą.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“