5 kompiuteriniai žaidimai, kuriuos galite žaisti su visa šeima

5 kompiuteriniai žaidimai, kuriuos galite žaisti su visa šeima
Kraunama... 0 view(s)

5 kompiuteriniai žaidimai, kuriuos galite žaisti su visa šeima

„Erica“ – „PlayStation 4“, „PlayStation 5“, „Windows“

 

„Erica“ yra tikriausiai geriausias interaktyvaus vaizdo (FMV) žaidimas per pastaruosius 10 metų. Pasiruoškite pasinerti į veiksmo trilerį, sujungiantį filmų ir žaidimų pasaulį. Erica yra jauna mergina, kamuojama košmarų dėl savo tėvo nužudymo. Šie vaikystės įvykiai vėl buvo prisiminti dėl naujų užuominų, todėl jūs turite išsiaiškinti tiesą. Turintiems mažesnius vaikus, tai tikriausiai nėra geriausias pasirinkimas, tačiau visais kitais atvejais, „Erica“ yra puikus variantas: šį žaidimą žaisti yra lengva ir jums suteikiama laiko pagalvoti apie savo pasirinkimus ir veiksmus. Jei ieškote įtraukiančią istoriją turinčio žaidimo, tai yra neblogas variantas.

 

„It Takes Two“ – „Nintendo Switch“, „PlayStation 5“, „PlayStation 4“, „Xbox One“, „Xbox Series X/S“, „Windows“

 

Specialiai dviems žaidėjams sukurtas „It Takes Two“ yra šeimai tobulai tinkantis veiksmo ir nuotykių pilnas žaidimas, kurio pagrindinis tikslas yra pabrėžti bendradarbiavimo svarbą. Žaisite kaip išsiskyrusi pora, pavirtusi į lėles, kurios siekis yra ne tik grįžti į normalų dydį, bet ir atkurti savo santykius bei pradėti viską iš naujo. Tai – nepaprastai smagus žaidimas, kuriame yra nepaprastai daug išradingumo ir nuotykių. Tad tai yra tiesiog puikus žaidimas draugams ir šeimos nariams.

 

„The Jackbox Party Pack“„Nintendo Switch“, „PlayStation 5“, „PlayStation 4“, „Xbox One“, „Xbox Series X/S“, „Windows“

 

„Jackbox Party Pack“ žaidimai idealiai tinka šeimos susibūrimams. Unikalu tai, kad šį žaidimą galite žaisti naudodami išmaniuosius telefonus kaip valdiklius. Žaidime jūs ir jūsų artimieji galite varžytis įvairiuose vakarėlių žaidimuose ir įdomiose viktorinose. Verta pastebėti, kad šis žaidimas taip pat turi ir daugybę dalių, tad įsigiję vieną iš jų, galbūt panorėsite išbandyti ir daugiau „Jackbox Party Pack“ žaidimų – tad pramogauti galėsite valandų valandas!

 

„Just Dance 2022“ – „Nintendo Switch“, „PlayStation 5“, „PlayStation 4“, „Xbox One“, „Xbox Series X/S“

 

„Just Dance“ yra absoliuti žaidimų konsolių ir šeimos žaidimų klasika. Šių metų žaidime rasite visus populiariausius atlikėjus: nuo Billie Eilish, Khalid ir Blackpink iki Lil Nas X ir Ed Sheeran. Naujasis „Just Dance 2022“ yra neabejotinai geriausias šių metų žaidimas tiems, kas mėgsta šokti. Be to, šiame žaidime atsirado ir galimybė prisijungti prie žaidimo naudojant išmaniojo telefono programėlę, kuri leidžia žaidėjams greičiau išmokti ir atlikti tam tikrus judesius. Tai – tiesiog tobulas žaidimas šeimai ir draugams!

 

„Nickelodeon All-Star Brawl“ – „Nintendo Switch“, „PlayStation 5“, „PlayStation 4“, „Xbox One“, „Xbox Series X/S“

 

„Nickelodeon All-Star Brawl“ yra kovų žaidimas, kuriame atrasite daugybę atpažįstamų senų ir naujų „Nickelodeon“ animacinių filmų personažų, todėl tai yra žaidimas, kuris sudomins daugelį, nepriklausomai nuo amžiaus. Suaugusieji įvertins tokius personažus, kaip Renas ir Stimpis ar Kempiniukas, o jaunesni šeimos nariai džiaugsis matydami Liusę ir Linkolną Loudą ir kitus. Tai greitas ir įnirtingas kovos žaidimas, kurį žaisti gali net iki 4 žaidėjų vienu metu, tad pasiruoškite aibei veiksmo!

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“