5 kompiuteriai tiems, kas kompiuterį naudoja tik internetui

5 kompiuteriai tiems, kas kompiuterį naudoja tik internetui
Kraunama... 0 view(s)

5 kompiuteriai tiems, kas kompiuterį naudoja tik internetui

Lenovo IdeaPad 3“ su „Ryzen 3“ procesoriumi užteks net ir išrankesniems naudotojams

 

Jeigu manote, kad visgi kartais norėtumėte pasinaudoti ne tik naršykle, bet ir specifinėmis „Windows“ programomis arba tiesiog esate pratę prie „Windows“ aplinkos, galimai jus sudomins kiek brangesnis, tačiau daugelį nustebinti galintis „Lenovo IdeaPad 3“ su galingu „Ryzen 3 5300U“ procesoriumi, 8GB RAM ir 256GB talpos SSD atmintine. Taip, ši atmintinė nėra labai talpi, bet ji yra sparti ir, jeigu daugiausiai laiko praleidžiate internete, 256GB jums bus per akis. O procesoriaus galios neabejotinai pakaks tiek naršymui internete, tiek 4K filmų žiūrėjimui ar net grafiškai pernelyg nesudėtingiems žaidimams. „IdeaPad 3“ džiugina ir savo dizainu bei ergonomika, tad galite net neabejoti, kad tokį kompiuterį bus patogu ir malonu nešiotis net ir į darbą, studijas ar kavinę.

 

ASUS Vivobook 14“ su „Intel i3 Lenovo IdeaPad 3“ – daugiau keliaujantiems

 

Galbūt daugiau keliaujate? Nors kelionių metu naršymui dažnai tinka ir planšetinis kompiuteris ar netgi išmanusis telefonas, kai kurie gali norėti ir pilnaverčio kompiuterio su „Windows“. „Vivobook 14“ turi Full HD raiškos ekraną, pakankamai galingą „Intel i3“ procesorių ir sparčią SSD atmintinę. Visgi svarbiausia tai, kad tai yra gan kompaktiškas kompiuteris ir jis sveria vos apie 1,6 kg. Neabejotinai pravers ir šviečianti klaviatūra bei daugybė jungčių, įskaitant ir USB-C. Vienintelis šio kompiuterio trūkumas – atmintis. Operatyviosios atminties jame vos 4GB, o įprastos atminties – tik 128GB. Tad šį kompiuterį „Topo centro“ specialistai rekomenduoja tik tuo atveju, jeigu keliaudami naudojatės tik internetu ar paprasčiausiomis programomis (pavyzdžiui, „Office“) ir jokių kitų reikalavimų neturite.

 

Samsung Galaxy Tab S6 Lite“ – norintiems ramiai naršyti lovoje

 

Jeigu jūsų poreikiai yra itin paprasti ir daug laiko naršydami internete leidžiate lovoje, vienas geriausių variantų gali būti planšetinis kompiuteris. Vėlgi, jeigu naudojatės tik internetu, investuoti į brangiausią planšetę neverta ir „Topo centro“ ekspertai rekomenduoja „Samsung Galaxy Tab S6 Lite“. Nors tai jau nėra labai naujas įrenginys, pirkėjai galės nesunkiai atsinaujinti šį prietaisą į „Android 12“ versiją ir mėgautis visomis naujausiomis funkcijomis. Na, o „Tab S6 Lite“ esantis „Exynos 9611“ taupus ir pakankamai spartus procesorius, o 4 GB RAM turėtų pakakti kelioms programoms vienu metu naudoti. Tad jeigu jums nereikia nieko daugiau nei socialinių tinklų, „YouTube“, „Netflix“ ir naujienų portalų, šio planšetinio kompiuterio jums visiškai užteks. Daugeliu atvejų toks įrenginys bus netgi patogesnis naudoti, kadangi jis bus lengvesnis ir kelionėse neužims daug vietos. Galbūt jums kartais norėtųsi pasinaudoti ir didesniu monitoriumi, pele ir klaviatūra? „Tab S6 Lite“ palaiko „DeX“ režimą, kuris tiesiog su USB laidu ir monitoriumi ar televizoriumi leis šią planšetę paversti pilnaverčiu kompiuteriu.

 

Apple iPad mini“ – geriausias kompaktiškas planšetinis kompiuteris

 

Galbūt nusprendėte, kad jums reikėtų planšetinio, kuris galėtų tarnauti daugybę metų? Tokiu atveju „iPad mini“ yra puikus variantas. Šis įrenginys sveria vos 293 gramus, turi įspūdingą aukštos raiškos 8,3 colių ekraną, o „Apple“ jo programinę įrangą palaikyti turėtų dar daugelį metų. Be to, „iPad“ planšetės turi kiek daugiau būtent didesniems ekranams pritaikytų aplikacijų, kurios leidžia „iPad“ naudoti beveik kaip įprastą nešiojamą kompiuterį. Būtent programinė įranga yra pagrindinis „iPad“ įrenginių pranašumas prieš „Android“ planšetes. Na, o jeigu visgi esate tiesiog internautas, „iPad“ taip pat tikrai nenuvils, kadangi savo sparta, interneto naršyklės gebėjimais ir ekrano kokybe gali konkuruoti su daugybe aukščiausios klasės tradicinių nešiojamų kompiuterių!

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“