5 išmanios dovanos jūsų augintiniui

5 išmanios dovanos jūsų augintiniui
Kraunama... 0 view(s)

5 išmanios dovanos jūsų augintiniui

Išmanus vandens fontanas – dėl paprastumo ir augintinio sveikatos

 

Išmanusis vandens fontanas augintiniams – tai prietaisas, kuris filtruoja ir cirkuliuoja vandenį jūsų augintiniams. Jis turi jutiklį, kuris nustato, kada jūsų augintinis yra šalia, ir įjungia vandens srovę. Šitokio vandens fontano filtras gali iš vandens pašalinti priemaišas, kvapus ir skonius, todėl vanduo jūsų augintiniams tampa tobulai švarus.

 

Tai yra puikus pirkinys keliaujantiems ar daug laiko praleidžiantiems ne namuose – tokiuose fontanėliuose dažnai telpa iki 2 litrų ar net daugiau vandens, kurio užtenka keliems augintiniams, ganėtinai ilgam laikui. Na, o kai reikia įpilti vandens, išvalyti fontaną ir pakeisti filtrą, gausite pranešimą savo telefone, kadangi tai – išmanus įrenginys!

 

Tad toks prietaisas gali užkirsti kelią jūsų augintinių šlapimo takų infekcijoms, inkstų problemoms ir dehidratacijai. Jis taip pat gali paskatinti jūsų augintinius gerti daugiau vandens, o tai naudinga jų virškinimui ir medžiagų apykaitai. Įsigydami išmanųjį vandens fontaną augintiniams, investuojate ne tik į savo augintinių sveikatą, bet ir į jų (bei jūsų) laimę bei komfortą.

 

Maisto dozatorius neleis jūsų augintiniams persivalgyti

 

Augintinių nutukimas – daug dažnesnė problema nei tikriausiai pagalvojate. Tokiu atveju automatinis naminių gyvūnėlių maitinimo įrenginys, toks kaip „Tesla Smart“, gali tapti puikiu pirkiniu. Šitoks daiktas suteikia galimybę kontroliuoti augintinio svorio ir neleidžia jam persivalgyti, be to, tai yra puikus pagalbininkas jums išvykus. Paprastai išvykę turite arba kreiptis į ką nors pagalbos, arba rizikuoti palikti per daug maisto su viltimi, kad jūsų augintinis bus saikingas.

 

Na, o „Tesla Smart“ leis jums apie tai visiškai negalvoti – šiame įrenginyje telpa net iki 4 litrų maisto, kurio turėtų užtekti net iki 5 dienų (priklausomai nuo augintinio). Negana to, dėl įmontuoto garsiakalbio ir mikrofono, galėsite su savo augintiniu bendrauti net ir tada, kai nesate namuose.

 

Daugiau jokių nemalonių kvapų su išmaniu oro gaivikliu

 

Jūsų augintinis mažas, dažnai neatlaiko bei „pridaro“ ten, kur to nenorėtumėte? O gal jis tiesiog yra alergiškas maistui ir dėl to kartais skleidžia nemalonius kvapus? Nepriklausomai nuo to, ar turite katiną, šunį, triušį ar papūgėlę, kiekvienas gyvūnas kartais gali skleisti nemalonų kvapą. Deja, bet tobula higiena padeda tikrai ne visada, tad „Topo centro“ specialistai rekomenduoja įsigyti vieną iš „PETKIT“ oro gaiviklių augintiniams. Šie įrenginiai šalina ne tik kvapus, bet ir bakterijas, o valdyti jį galite tiesiog programėle.  Tad pamirškite apie rūpestį dėl kvapo namuose – su tokiu aksesuaru svečiai jus galės aplankyti bet kuriuo metu ir jums tikrai nereikės jaudintis ar gėdytis namuose tvyrančio kvapo!

 

Prie kovos su kvapais prisidės ir išmani kraiko dėžė

 

Jei turite katę, triušį ar kitą gyvūną, tikriausiai žinote, kaip svarbu, kad jų kraiko dėžė būtų švari ir neskleistų kvapo. Tačiau kartais galite neturėti laiko ar jėgų valyti dėžutės patys arba tiesiog norite išvengti šių rūpesčių. Tokiu atveju išmanioji naminių gyvūnėlių kraiko dėžė yra puikus pirkinys. Tai – prietaisas, kuris automatiškai išvalo ir pakeičia kraiką iš karto po to, kai jūsų augintinis juo pasinaudoja.

 

Ieškantiems geriausio tokio tipo daikto, „Topo centro“ specialistai rekomenduoja „TESLA Smart“. Ši kraiko dėžė ne tik atliks valymo funkciją, tačiau taip pat galės sekti jūsų naminio gyvūno svorį. Tai žinoti verta, kadangi svorio pasikeitimai gali būti susiję su augintinio sveikatos problemomis. Be to, ši išmani dėžė atrodo itin stilingai ir todėl yra daug patrauklesnė nei tradicinės kraiko dėžutės.

 

Tai yra puiki investicija kiekvienam augintinio savininkui, kuris nori palengvinti savo gyvenimą ir padaryti savo augintinį laimingesnį. Toks prietaisas leis sumažinti netvarką namuose, sutaupyti daug pinigų ir netgi laiko, tad tai – fantastiška dovana!

 

Keliaukite su savo augintiniu paprasčiau

 

Kuprinė-palapinė „PETKIT Pet Carrier BP3“ yra vienas iš geriausių pasirinkimų tiems, kas ieško tinkamos kuprinės savo augintiniui. Toks daiktas pravers žiemą bevaikštant, jei sušals augintinio kojelės arba tais atvejais, kai laukia kelionė pas veterinarą ar reikia saugios vietos esant svečiuose. „PETKIT Pet Carrier BP3“ išsiskiria tuo, kad yra itin ergonomiška, gali pavirsti jaukiu nameliu ir turi daug skirtingų skyrelių, kuriuose galite saugoti maistą, žaislus ir įvairius jūsų augintinio daiktus.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“