5 įrenginiai, leisiantys smagiau leisti laiką viešajame transporte

5 įrenginiai, leisiantys smagiau leisti laiką viešajame transporte
Kraunama... 0 view(s)

5 įrenginiai, leisiantys smagiau leisti laiką viešajame transporte

Su ausinėmis važiuoti – daug smagiau

 

Jeigu praleidžiate nemažai laiko viešajame transporte, tikriausiai jau turite ausines. Visgi labiausiai „Topo centro“ ekspertai rekomenduoja rinktis ausines su išorinio triukšmo blokavimu. Vienas iš populiariausių ir geriausių variantų yra „Sony WH-1000XM4“, kurios yra laikomos vienomis geriausių tokio tipo ausinių. Jos palaiko itin aukštos kokybės LDAC garso standartą, o jų baterija tarnauja net iki 30 valandų. Vienintelis šių ausinių trūkumas – dydis. Tad jeigu ieškote ko nors kompaktiškesnio, galima pasvarstyti apie „Apple AirPods Pro“ ar kitas panašias visiškai bevieles ausines su aktyvaus išorinio triukšmo blokavimo funkcija.

 

Elektroninė knygų skaityklė – norintiems laiką leisti turiningai

 

Pagalvojote, kad vien žiūrėti serialus ar klausytis muzikos viešajame transporte nėra pats naudingiausias laiko panaudojimo būdas? Galite įsigyti el. knygų skaityklę. Šie įrenginiai kainuoja itin nedaug ir juose knygas skaityti yra daug patogiau nei planšetėje ar telefone, o daug kam toks prietaisas net ir visiškai pakeičia tradicines knygas. Labiausiai rekomenduojamas variantas, be abejo, yra „Amazon Kindle“, bet jeigu ieškote alternatyvų su dideliu ir ryškiu ekranu ar tiesiog nenorite „Amazon“ produkcijos, galite rinktis „PocketBook InkPad Lite 9.7“ skaityklę su didžiuliu 1200 x 825 raiškos ekranu, PDF failų palaikymu, 24 LED šviesų apšvietimu ir baterijos tarnavimo laiku net iki 4 savaičių.

 

Planšetinis kompiuteris – ieškantiems didelio ir universalaus įrenginio

 

Galbūt jūsų kuprinė jau ir taip pilna elektronikos? O gal tiesiog pavargote būdami troleibuse ar autobuse žiūrėti į sąlyginai nedidelį 5-6 colių telefono ekraną? Tokiu atveju „Topo centro“ specialistai siūlo įsigyti planšetinį kompiuterį – iš esmės, jame galima veikti tą patį, ką ir išmaniajame telefone, tik daug patogiau ir daug didesniame ekrane. Natūralu, kad turint 8-10 colių ekraną, žiūrėti filmus, skaityti knygas, naujienas ar naršyti socialiniuose tinkluose bus daug maloniau. Kokią planšetę rinktis? Paprasta – jeigu turite „iOS“ telefoną, rinkitės vieną iš „iPad“ planšečių, tuo tarpu „Android“ naudotojams rekomenduojama rinktis tarp „Galaxy Tab S8“ ir „Tab S7“ planšečių serijų.

 

Nintendo Switch“ – kompiuterinių žaidimų mylėtojams

 

Ar kompiuteriniai žaidimai yra viena iš jūsų aistrų? „PlayStation“ ar „Xbox“ viešajame transporte naudotis negalėsite, o nešiojamu kompiuteriu žaisti būtų taip pat nelabai patogu. „Nintendo Switch“ jau ilgą laiką yra geriausias variantas tiems, kas daug keliauja. Šiai konsolei yra sukurta daugybė žaidimų: nuo tradicinių „NBA 2K22“ ar „FIFA 22“ sporto mėgėjams, iki „The Legend of Zelda“, „Animal Crossing: New Horizons“ tiems, kas nori išbandyti išskirtinius „Nintendo“ žaidimus. Be abejo, „Switch“ yra labai pamėgta konsolė ir tarp nostalgijos mylėtojų, kadangi tik šioje konsolėje galima rasti „Sonic Colors: Ultimate“, „Super Mario Odyssey“ ar „New Pokémon Snap“. Galbūt neturite didelio biudžeto ir turite rinktis tik vieną žaidimų konsolę? Tokiu atveju „Nintendo Switch“ taip pat yra puikus variantas, kadangi grįžę namo po mokslų ar darbo, galėsite tiesiog prijungti ją prie televizoriaus ir naudotis savo „Switch“ visai kaip įprasta žaidimų konsole.

 

Niekada nepameskite savo kuprinės su daiktų ieškikliais

 

Niekada nepraraskite savo kurpinės kelionėse su „Apple AirTag“ priedu, skirtu „iPhone“ ar alternatyva „Android“ įrenginiams, „Samsung Galaxy SmartTag“. Šie ieškikliai gali būti tvirtinami prie jūsų kuprinės, raktų, telefono, rankinės ar kitų daiktų. Galėsite visada stebėti savo sekamo daikto (geriausia tvirtinti prie kuprinės) vietą ir jį lengviau rasti, jeigu viešajame transporte pamesite ar tiesiog pamiršite pasiimti. Taip, tokie nemalonumai nutinka nedažnai, bet geriau jiems pasiruošti ir tokiu būdu apsidrausti – juk šie priedai visai nebrangūs.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“