5 įrenginiai, kurių gali prireikti ruošiant šventinį stalą

5 įrenginiai, kurių gali prireikti ruošiant šventinį stalą
Kraunama... 0 view(s)

5 įrenginiai, kurių gali prireikti ruošiant šventinį stalą

Elektrinis kamščiatraukis padės išvengti vargo ir betvarkės

 

Jei planuojate ruošti šventinę vakarienę, galite apsvarstyti galimybę įsigyti automatinį kamščiatraukį. Toks įrenginys gali sutaupyti laiko, vargo ir nusivylimo atidarant vyno butelius. Įsivaizduokite: tuzinas svečių laukia savo gėrimų, o jūs vargstate su rankiniu kamščiatraukiu, kuris vis nuslysta arba sulaužo kamštį. Juk nenorite gaišti brangių minučių ar rizikuoti sugadinti vyną, ar ne? Naudodami elektrinį kamščiatraukį tiesiog paspauskite mygtuką ir viskas! Kamštis ištraukiamas per kelias sekundes, o jūs galite lengvai pilti vyną. Daugiau jokių skaudančių rankų, sulaužytų kamštelių ir išpilstyto vyno. Toks įrenginys kainuoja visai nedaug – štai pavyzdžiui „Power Plant PP1016“ kainuoja vos apie 20 eurų!

 

 

Ledo kubelių gaminimo įrenginys – ne tik šaldymui, bet ir kūrybiškumui

 

Ledo kubelių gaminimo įrenginys padės išlaikyti gėrimus šaltus ir gaivius, ko reikia tiek žiemą, tiek vasarą. Be to, kubelius taip pat galėsite naudoti salotoms, desertams ar net vyno buteliams (jokiu būdu ne pačiam vynui!) atšaldyti. Ledo kubeliai taip pat gali leisti jums sukurti kiek kūrybiškesnį stalą, ypač jei naudosite įvairių formų, spalvų ar net skonių ledo kubelius.

 

„Topo centro“ specialistai pastebi, kad nebūtina į ledą žiūrėti tradiciškai: juos galite gaminti su vaisių sultimis, kava, arbata ar net žolelėmis ir prieskoniais. Savo svečiams pateikę stiklinę gazuoto vandens su spanguolių ledo kubeliais arba puodelį karšto šokolado su pipirmėčių ledo kubeliais, neabejotinai juos nustebinsite.

 

Ieškantiems geriausio varianto, „Topo centras“ rekomenduoja „CASO IceMaster Pro“, kuris per valandą gali pagaminti net 500g didelių arba mažų ledo kubelių. Be to, jo vandens indo talpa siekia net 3,1l, ko tikrai užteks net ir didesnėms šventėms.

 

 

Skaitmeninis kepimo termometras – tikslumui ir saugumui

 

Skaitmeninis termometras gali padėti paruošti maistą būtent taip, kaip to norėjote, ir išvengti perkepimo ar nepakankamo iškepimo. Tokiu įrenginiu galite patikrinti kalakuto, kumpio, kepsnio ar troškinio temperatūrą. Skaitmeninis termometras taip pat gali padėti išvengti apsinuodijimo maistu, nes užtikrina, kad maistas yra iškeptas saugiai. Svarbu tai, kad tokį prietaisą yra be galo lengva naudoti, o jau vien ramybė, kurią toks įrenginys suteiks, yra verta tos nedidelės investicijos. Štai, pavyzdžiui, „MAKU 246639“ nekainuoja net ir 20 eurų, tačiau neabejotinai užtikrins aukščiausią jūsų gaminamo maisto kokybę!

 

 

Kokteilinė bus reikalingas gaminant daugelį patiekalų

 

Kokteilinė yra itin naudingas įrankis ruošiant šventinę vakarienę, ypač jei norite nustebinti svečius įspūdingais naminiais skanėstais. Šiuo įrenginiu galėsite išplakti daugelį ant stalo dažnai randamų patiekalų: purią bulvių košę, kreminį sūrio pyragą ar tešlą pyragams. Svarbu ir tai, kad toks prietaisas taip pat gali padėti pasiekti skirtingas tekstūras ir skonius, nes visuose maišytuvuose galima reguliuoti maišymo greitį ir priedus.

 

Ieškantiems kokteilinės, „Topo centro“ specialistai rekomenduoja rinktis „TEFAL Perfect Mix+ BL811D38“, išsiskiriančia savo itin galingu varikliuku ir aštriais peiliais, kurie leis pasigaminti net ir riešutų kremo, jeigu tik to užsimanysite. Toks prietaisas neabejotinai leis pagaminti viską, ko tik užsigeisite.

 

 

Vaflinė – nes visi nori tobulų desertų ir ne tik

 

Vaflinė gali sutaupyti itin daug laiko, nes norint pagaminti itin skanius desertus, jums nebereikės naudoti orkaitės. Su tokiu įrenginiu galėsite pasigaminti skanių vaflių naudojant įvairią tešlą ir netgi su įdarais, pavyzdžiui, spanguolių padažu, obuoliais, „Nutella“, bananais ir kt.

 

Tiesa, „Topo centro“ ekspertai pastebi, kad vafliai yra daug universalesni nei daugelis galvoja ir gali būti patiekiami kaip užkandžiai, pagrindiniai patiekalai ar, žinoma, desertai. Viskas priklauso nuo to, ką įdėsite į vaflį ar ant jo viršaus. Tad vaflinė yra tiesiog fantastiškas įrenginys tiems, kas nori paįvairinti savo šventinių patiekalų pasirinkimą.

 

Kokia vaflinė yra geriausia jūsų šventei? „TEFAL SW852D12“ dėl savo dydžio leis susitvarkyti net ir su didesne paklausa jūsų vafliams, o net 16 skirtingų dėžučių rinkinių šio prietaiso komplektacijoje padės pasiekti išsvajotąją įvairovę ant jūsų šventinio stalo.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“