5 idėjos norintiems draugų dieną praleisti įdomiai

5 idėjos norintiems draugų dieną praleisti įdomiai
Kraunama... 0 view(s)

5 idėjos norintiems draugų dieną praleisti įdomiai

1. Pasigaminkite aukščiausios klasės gruzdintų vištienos sparnelių.

Norite „KFC“ skonio, bet ne daugybės kalorijų ir neaiškios kilmės vištienos? Gruzdintus sparnelius pasigaminti galima ir patiems. Kai kurie įrenginiai, pavyzdžiui, daugiafunkcinis puodas „PHILIPS HD2151/40“, tą padaryti leidžia itin paprastai. Nors, ko gero, vištienos sparnelių gaminimas netaps pagrindine vakaro veikla, tai tikrai gali būti smagaus vakaro startu!

 

2. Filmus žiūrėkite tarsi kino teatre.

Vištienos sparnelius jau turite – ką veikti dabar? Tikriausiai, viena iš populiariausių opcijų būtų filmo žiūrėjimas. Ir nors filmą žiūrėti galima tiesiog nešiojamame kompiuteryje ar netgi telefone, ko gero, norėtųsi geresnės patirties. Televizorių, ko gero, jau turite, tad tokiu atveju iki pilnos kino teatro patirties trūksta tik galingo ir kokybiško garso. Vienas iš geriausių variantų tam yra „Samsung Soundbar HW-Q700A“garso sistema, kuri kokybišku garsu tikrai užpildys visus jūsų namus. Na, o jeigu nusprendėte, kad vištienos sparnelių negana, prie filmo tobulai derės spragėsiai, kuriuos galite pasigaminti su vienu iš daugelio vos kelias dešimtis eurų kainuojančių spragėsių gaminimo aparatų ar su spragėsių keptuve „MUSTANG“.

 

3. Kompiuterinių žaidimų vakaras – visada geras variantas.

Filmai – įdomus laiko leidimo būdas, tačiau, deja, tai nėra pats interaktyviausias būdas praleisti laiką kartu. Tad kompiuteriniai žaidimai gali būti puikia alternatyva. Jeigu norite pajudėti, galite rinktis „Nintendo Switch“ konsolę ir ją prijungti prie televizoriaus, tačiau visada geras variantas gali būti ir žaidimai asmeniniame kompiuteryje. Jeigu turite du kompiuterius, galite žaisti tokius žaidimus kaip „CS:GO“, „Minecraft“, „Fortnite“, „League of Legends“, tuo tarpu vienu kompiuteriu galite žaisti „Sims“ serijos žaidimus, „Trine 2“, „It Takes Two“, „FIFA“, „NBA“ ar pan. Verta pastebėti, kad šiems žaidimams nereikia paties galingiausio kompiuterio ir net vidutinės klasės „Lenovo Legion 5“ bus per akis!

 

4. Ramus vakaras su gėrimais ir jaukiais pokalbiais.

Norite tiesiog jaukaus vakaro namuose, kurio metu galėtumėte paplepėti? Židinys, muzika, gėrimai ir draugai – šis derinys skamba tiesiog tobulai! Jeigu neturite židinio, jaukią atmosferą galite sukurti įjungę virtualų židinį, o aukščiausios kokybės muzika galėtumėte mėgautis su patefonu. Daug kas galvoja, kad tai – prabangos prekė, tačiau „Denver“ siūlo kelis plokštelių grotuvus vos už 60 eurų, tuo tarpu net ir „Sony PS-LX310BT“ su belaidžiu Bluetooth ryšiu kainuoja mažiau nei 300 eurų. Na, o tinkamai gėrimų temperatūrai palaikyti „Topo centro“ ekspertai rekomenduoja „LA SOMMELIERE LS12C“ vyno šaldytuvą.

 

5. Prisiminkite senus gerus momentus ir fiksuokite naujus.

Galbūt šnekučiuodamiesi dažnai užsimenate apie senus momentus? Juos peržiūrėti galima ir telefone, tačiau bene geriausias variantas tokiam vakarui – projektorius. Naudojant išmanų projektorių, tokį kaip „ŠILELIS P-4“, nuotraukas ar vaizdo įrašus galima rodyti bevieliu būdu, todėl tai bus taip pat paprasta, kaip rodyti vaizdus tiesiog iš telefono. Na, o jeigu norite fiksuoti ir šviežius gyvenimo momentus, „Polaroid Now“ tam tiks puikiai!

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“