5 geriausios dovanos tėvo dienos proga

tevo diena
Kraunama... 0 view(s)

5 geriausios dovanos tėvo dienos proga

Lauko kepsninė leis atrasti naują hobį

 

Artėja vasara – jeigu jūs ar jūsų tėvai jau spėjo apsilankyti pas draugus ir paragauti kepsnių ar šašlykų, keptų lauke, galite net neabejoti, kad jūsų tėtis bent jau tyliai yra pasvajojęs ir apie savo kepsninę. Šiuo metu neabejotinai populiariausios rinkoje yra kamado kepsninės, kurios gali būti naudojamos ir terasoje prie namų, ir kelionėse. Verta pastebėti, kad šios kepsninės yra itin universalios ir jose galima gaminti daug daugiau nei tradicinius griliaus mėsos patiekalus. Skirtingai nei daugelis galvoja, pigiausios kamado kepsninės kainuoja netgi mažiau nei 200 eurų ir gali patenkinti daugelio tėvų poreikius.

 

 

Televizorius ir žaidimų konsolė sužavės visų amžių vyrus

Nors vis daugiau žmonių atsisako televizoriaus namuose, vyresniems žmonėms tai išlieka pagrindiniu naujienų ir pramogų šaltiniu. Tad kaip vienas iš variantų dovanai tėvo dienos proga gali būti televizorius. Jeigu žinote, kad jūsų tėtis turi kiek senesnį televizorių,  jis neabejotinai svajoja apie 4K raiškos OLED ekraną – 55 colių OLED televizorius iš „LG“ kainuoja mažiau nei 900 eurų, todėl tai nebėra tokia didelė prabanga, kokia buvo vos prieš kelis metus. Na, o jeigu jūsų tėtis jau turi ganėtinai aukštos klasės televizorių, galite jį nustebinti viena iš naujųjų žaidimų konsolių – „PlayStation 5“, „Xbox Series X“ arba „Nintendo Switch“, jeigu jūsų tėtis daug keliauja.

 

 

Garso aparatūra grąžins į jaunystę

 

Nors laiko mašinos neegzistuoja, siūlome alternatyvą – garso sistemą su vinilų grotuvu ir mylimų grupių plokšteles. Daugeliui tėčių tai, ko gero, būtų „AC/DC“, „U2“, „Kiss“, o kai kuriems – Tom Waits, ar B. B. King. Daugelis šių grupių ir atlikėjų, deja, gyvai jau nebekoncertuoja, todėl vienintelis būdas bent jau trumpam nusikelti į jaunystę yra aukštos klasės garso aparatūra ir vinilinės plokštelės.

 

 

Grožio prietaisai aktualūs ne tik moterims

 

Daugelis vyrų, nors tai dažnai kiek slepia, mėgsta prižiūrėti savo kūną ir veidą. Todėl kiekvienas tėtis įvertins barzdaskutę, elektrinį dantų šepetėlį, masažuoklį ar kitą daiktą, skirtą kūno ar veido priežiūrai. Jeigu žinote, kad jūsų tėtis visas reikiamas grožio priemones jau turi arba jų tikrai nenaudotų, galima pasirūpinti jo sveikata – daugelis vyrų anksčiau ar vėliau susiduria su kraujospūdžio problema, todėl kraujospūdžio matuoklis bus naudingas kiekvienam.

 

 

Kavos aparatas rytiniams ritualams

 

Jeigu jūsų tėtis dažnai geria kavą arba tai netgi yra tapę jo kasdieniu ritualu, puikia dovana gali tapti kavos aparatas. Norintys kaip įmanoma mažiau priežiūros ir paprasčiausio galimo kavos pagaminimo proceso, turėtų rinktis kapsulinius kavos aparatus iš „Nespresso“ ar „De‘Longhi“, tuo tarpu tokie aparatai kaip „Jura Z10“ yra skirti didžiausiems gurmanams ir neabejotinai nudžiugintų net patį išrankiausią tėtį. Tad jeigu žinote, kad kavos aparatas jūsų tėčio namuose yra vienas iš dažniausiai naudojamų daiktų, jį nustebinti sunku nebus.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“