5 geriausi aksesuarai kompiuterinių žaidimų mėgėjams

5 geriausi aksesuarai kompiuterinių žaidimų mėgėjams
Kraunama... 0 view(s)

5 geriausi aksesuarai kompiuterinių žaidimų mėgėjams

Hibridinė „Razer Ornata V2“ klaviatūra, kuri nudžiugins kiekvieną

 

„Razer Ornata V2“ yra viena universaliausių klaviatūrų rinkoje. Kitaip tariant, nors ji yra sukurta žaidėjams, ji puikiai tiktų net ir ofiso darbuotojams. Taip yra todėl, kad skirtingai nei daugelis žaidimų klaviatūrų, „Ornata V2“ naudoja specialius hibridinius mygtukus, kurie turi tiek mechaninių, tiek membraninių klaviatūrų mygtukų privalumus. Be abejo, „Ornata V2“ vis tiek labiau orientuota į žaidėjus, tad spausdami jos mygtukus nepastebėsite visiškai jokio atsilikimo, o specialios klaviatūros riešų atramos leis jūsų rankoms nepavargti savo kompiuteriu naudojantis net ir ypač ilgai.

 

Razer Kraken V3 Hypersense“ ausinės mėgstantiems šaudykles

 

Naujosios „Razer Kraken V3 Hypersense“ ausinės kainuoja vos kiek daugiau nei 100 eurų, tačiau tai yra neabejotinai vienas iš geriausių pasirinkimų kompiuterinių žaidimų, ypač šaudyklių, mėgėjams. „Kraken“ serija rinkoje karaliauja jau kurį laiką ir būtent šios ausinės dažnai yra naudojamas profesionaliuose žaidimų turnyruose. „Kraken V3 Hypersense“ išsiskiria keliais dalykais: visų pirma, jos 3D garsą atkuria itin tiksliai, tad šaudyklių mylėtojai jas tikrai vertins. Mėgstančius kalbėtis su draugais neabejotinai džiugins mikrofono kokybė, o visus likusius neabejotinai nustebins išskirtinė „Kraken V3 Hypersense“ vibracijos funkcija: nuo šiol kulkas, žemės drebėjimus ar kitus efektus galėsite ne tik girdėti, bet ir jausti!

 

Samsung Odyssey G5 27“ – fantastiškas monitorius ieškantiems kainos ir kokybės santykio

 

Geri monitoriai gali būti ganėtinai brangūs, tačiau „Samsung“ su savo 27 colių „Odyssey G5“ parodo, kad rasti puikų kainos ir kokybės santykį yra įmanoma. Tai yra lenktas WQHD raiškos monitorius, turintis 144Hz atnaujinimo dažnį ir 1ms reakcijos laiką, tad bent jau žaidimuose skirtumo tarp šio monitoriaus ir daug brangesnių įrenginių pajausti neturėtumėte. Šis įrenginys palaiko ir HDR10 technologiją, kuri gerokai pagyvins žaidimų scenas. Be to, dėl „AMD FreeSync Premium“ vaizdas yra daug sklandesnis tiems, kas naudoja „AMD Radeon“ grafiką. Tai yra tiesiog visapusiškai įspūdingas monitorius tiek žaidimų mėgėjams, tiek įprastiems naudotojams.

 

„SteelSeries QcK Prism Cloth 3XL“ kilimėlis tikriems žaidimų mylėtojams

 

Pelės kilimėlis atrodo kaip labai nereikšmingas aksesuaras, tačiau jis gali gerokai prisidėti prie jūsų komforto ar diskomforto. „Topo centro“ ekspertai rekomenduoja pasirinkti didžiulį kilimėlį, tokį kaip „SteelSeries QcK Prism Cloth 3XL“, kad ant jo galėtumėte sutalpinti ne tik pelę, bet ir klaviatūrą ar kitus priedus, o judėti galėtumėte visiškai laisvai.

 

„Logitech G600“ – puiki pelė MMO žaidimų mėgėjams ir ne tik

 

„Logitech“ pelės yra itin vertinamos visų naudotojų. „Logitech G600“ yra viena iš labiausiai kompiuterinių žaidimų mėgėjams pritaikytų pelių pasaulyje. Ši pelė turi net 26 mygtukus iš viso, iš kurių 20 yra lengvai programuojami. Tokia pelė tiesiog tobulai tinka tiems, kas mėgsta MMO žaidimus, o kokybiškas ir tikslus jutiklis džiugins ir kitų žaidimų mylėtojus. Galbūt visiškai nežaidžiate MMO žaidimų ir norite belaidės pelės? Tokiu atveju „Topo centro“ specialistai rekomenduoja pasvarstyti apie „Logitech G703 Lightspeed“ pelę, kuri yra belaidė, tačiau reaguoja taip pat greitai, kaip ir tradicinės laidinės žaidimų pelės.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“