5 geriausi 2023 metų „Samsung“ televizoriai

5 geriausi 2023 metų „Samsung“ televizoriai
Kraunama... 0 view(s)

5 geriausi 2023 metų „Samsung“ televizoriai

Samsung QE65Q60CAUXXH“ – itin kokybiškas, tačiau nebrangus 65 colių TV

 

„Samsung Q60C“ QLED serijos televizoriai yra puikus variantas, tinkamas tiek serialų, tiek krepšinio mylėtojams, norintiems turėti kokybišką 65 colių televizorių už nedidelę kainą. Šis TV pasižymi tiek didžiuliu ryškumu, tiek puikiu atspindžių valdymu, tačiau šio TV kaina – itin patraukli.

 

Kadangi šis TV naudoja kvantinių taškų technologiją, jame atvaizduojamos spalvos neabejotinai džiugins kiekvieną, o platus kontrasto diapazonas pravers tiek žiūrint sporto varžybas, tiek žiūrint įvarius filmus. Kalbant apie žiūrimą turinį, „Smart Hub“ leis atrasti visus mylimiausius filmus, serialus ir vaizdo įrašus vienoje vietoje, todėl jums nereikės rūpintis ką žiūrėti po to, kai baigsis FIBA pasaulio krepšinio čempionatas.

 

Šis „Samsung“ gaminys išsiskiria ne tik puikiu vaizdu, bet ir garsu – „OTS Lite“ technologija leidžia mėgautis itin kokybišku 3D erdviniu garsu, o „Q-Symphony“ leidžia televizoriaus ir garso juostos (angl. soundbar) kolonėlėmis naudotis vienu metu, neišjungiant televizoriaus garso tam, kad skambesys būtų darnesnis ir kokybiškesnis. Tad tai yra puikus variantas kiekvienam, norinčiam puikiu kainos ir kokybės santykiu pasižyminčio 65 colių TV.

 

„Samsung QE75QN90BA“

 

„Samsung QE75QN90BA QLED“ yra bene geriausias didelis aukštesnės-vidutinės klasės „Samsung“ televizorius. Tai yra 2022 m. išleistas „Samsung“ 4K televizorių flagmanas, turintis įspūdingą Mini LED foninį apšvietimą, kuris pasižymi išskirtiniu vaizdo ryškumu, kontrastu ir, žinoma, paties televizoriaus ilgaamžiškumu. Nepaisant to, kad šis TV yra išleistas praėjusiais metais, tai vis dar yra puikus televizorius su daugybe įvairiausių nustatymų, leidžiančių pritaikyti šį TV pagal savo poreikius.

 

Be to, tai yra fantastiškas pasirinkimas ir tiems, kas žiūri televizorių ryškiai saulės apšviečiamuose kambariuose – „Topo centro“ ekspertai pastebi, kad šis TV modelis išskirtinai gerai susitvarko su saulės atspindžiais. Jame taip pat įdiegta ypatinga „Samsung“ kurta „Ultra Viewing Angle“ technologija, užtikrinanti gerą matymo kampą, nepriklausomai nuo to, kur sėdite.

 

O galbūt planuojate leisti nemažai laiko žiūrėdami FIBA pasaulio krepšinio čempionatą? 144Hz atnaujinimo dažnis yra itin naudingas ne tik žaidimų konsolių savininkams, bet ir mėgstantiems itin aktyvias sporto varžybas. Būtent dėl tokio savo universalumo už sąlyginai prieinamą kainą tai yra vienas iš geriausių „Samsung“ televizorių net ir 2023 metais.

 

„Samsung QE75Q80B“ – vos kiek daugiau nei tūkstantį kainuojantis 75 colių TV

 

Jei norite puikios vaizdo kokybės, bet nenorite išleisti per daug pinigų, arba jeigu tiesiog svajojate apie didesnį ekraną už mažesnę kainą, „Samsung Q80B QLED“ yra vienas iš geriausių vidutinės klasės „Samsung“ televizorių rinkoje. Šis televizorius yra puikus tiems, kas daugiausiai televizorių naudoja tradicinės televizijos žiūrėjimui ir nori kuo didesnio ekrano. Taip yra todėl, kad šis TV yra sąlyginai nebrangus, tačiau pasižymi išskirtinai aukšta kokybe žiūrint vaizdus SDR (įprasto kontrasto) režimu – kadangi TV paslaugų tiekėjai Lietuvoje vis dar neteikia HDR (ypač didelio kontrasto) transliacijų, nenaudojantiems televizoriaus „Netflix“ ar „YouTube“, SDR vaizdo kokybė yra itin svarbi.

 

Skirtingai nei daugelis tokio dydžio vidutinės klasės TV, „QE75Q80B“ taip pat pasižymi plačiu žiūrėjimo kampu, todėl tai yra puikus pasirinkimas sėdintiems ir žiūrintiems TV skirtingose pozicijose, nes vaizdas išlieka nuosekliai kokybiškas net žiūrint iš bet kurio šono.

 

Galiausiai, kaip ir dauguma „Samsung“ televizorių, šis TV turi ir puikias funkcijas žaidimų mylėtojams, o visos keturios šio TV turimos HDMI jungtys palaiko HDMI 2.1 technologiją, skirtą naujausių konsolių turėtojams. Tad tai yra tikrai universalus televizorius tiems, kas nori didelio ekrano, žiūrėti tradicinę televiziją ir galbūt kartais pasimėgauti žaidimais savo konsolėje.

 

„Samsung QE85QN85CATXXH“ – svajojantiems apie nuostabų 85 colių TV

 

Turite didesnį biudžetą? „Samsung QN85C“ serijos 85 colių televizorius yra tiesiog puikus pasirinkimas, ypač jeigu turite didelį kambarį. Šios serijos įrenginių kontrastas yra išskirtinis, ypač pasinaudojus vietinio pritemdymo funkcija. Todėl filmai ir serialai esant tamsiame kambaryje atrodo nuostabiai. Šis milžinas turi ir daug kitų stipriųjų pusių: itin mažą įvesties vėlavimą, taip pat puikų atsako laiką, dėl ko vaizdas nesilieja net ir žiūrint itin sparčiai judančius vaizdus žaidimuose ar sporto varžybose.

 

Verta pastebėti, kad SDR režime šio TV maksimalus ryškumas yra išskirtinis, be to, jis puikiai valdo atspindžius, dėl to vaizdas puikiai atrodo net ir itin ryškios saulės apšviestose patalpose. Galiausiai, šio TV ekranas tiesiog fantastiškai tvarkosi net ir su neįprastais žiūrėjimo kampais, todėl visiškai nesvarbu kiek draugų jūs kviesite į savo namus žiūrėti krepšinio pasaulio čempionatą, visi žiūrimą vaizdą matysite vienodai kokybiškai.

 

Kol kas 85 colių įstrižainės televizorius rinktis išdrįsta retas, tačiau „Topo centro“ ekspertai mano, kad jeigu ieškote tokio dydžio TV, „Samsung QE85QN85CATXXH“ yra neabejotinai vienas iš geriausių pasirinkimų visoje rinkoje.

 

„Samsung QE65Q70CATXXH“ – itin universalus pasirinkimas

 

„Samsung QE65Q70CATXXH“ yra puikus televizorius daugeliui naudotojų. Dėl milžiniško kontrasto, jis tamsiame kambaryje atrodo tiesiog fantastiškai ir išsiskiria savo sodria juoda spalva, kuo paprastai pagirti galima tik OLED televizorius.

 

Verta pastebėti tai, kad „Quantum“ procesorius šiam įrenginyje sumaniai optimizuoja garsą ir vaizdą naudojant dirbtinį intelektą, kad galėtumėte mėgautis kvapą gniaužiančiais poreikiais. Na, o „Motion Xcelerator Turbo+“ technologija su 4K 120Hz vaizdo atnaujinimo palaikymu užtikrina maksimaliai sklandžius judesius, nepriklausomai nuo to, ar žaidžiate žaidimus savo žaidimų konsolėje, ar žiūrite sporto varžybas.

 

„Samsung QE65Q70CATXXH“ yra ir pirmasis pasaulyje televizorius, kurį patvirtino „PANTONE“, kompanija, kuri garsėja ne tik savo sukurta standartizuota spalvų sistema, bet ir konsultuoja prekės ženklus, siekiančius tobulo spalvų atkūrimo.

 

Įdomu ir tai, kad „EyeComfort“ režimas šiame televizoriuje reguliuoja ekrano ryškumą ir spalvas automatiškai, atsižvelgiant į jūsų gyvenamosios vietos saulėlydžio ir saulėtekio laiką, kad šiame TV rodomas vaizdas atrodytų tarsi šviežiai nutapytas paveikslas. Tai yra vidutinės klasės 65 colių televizorius, kuriame yra apgalvota viskas. Galbūt jis nėra išskirtinai tinkamas žaidimų mylėtojams ar filmų gerbėjams, tačiau jo pagrindinis išskirtinumas – universalumas ir tinkamumas visiems populiariausiems TV naudojimo būdams.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“