5 dovanos gyvūnams, leisiančios jais pasirūpinti geriau

5 dovanos gyvūnams, leisiančios jais pasirūpinti geriau
Kraunama... 0 view(s)

5 dovanos gyvūnams, leisiančios jais pasirūpinti geriau

Daugkartinio naudojimo paklotas palengvins keliones ir priežiūrą


Daugkartinio naudojimo paklotai gali būti naudojami šunims, katėms ar kitiems laisvai po namus vaikštantiems gyvūnams. „Topo centro“ ekspertai rekomenduoja būtent „Hippie Pet“ paklotą, kurį galima naudoti daugybę kartų ir kuris leidžia augintiniui atlikti gamtinius reikalus net ir namuose. Kadangi šis paklotas gali sugerti net apie 1 litrą skysčių ir išlaikyti paviršių sausą, dėl higienos galėsite tikrai nesukti galvos. Na, o patį paklotą galėsite skalbti net ir 90 laipsnių temperatūros vandenyje. Toks daiktas pravers ne tik dažnai paliekantiems namus ilgesniam laikui, bet ir tiems, kas daug keliauja, kadangi „Hippie Pet“ paklotas puikiai tinka ir naudojimui automobilyje.

 

 

Automatinis maisto dozatorius leidžia augintinius maitinti nuotoliniu būdu


Daug laiko praleidžiate ofise ir todėl kai kuriais atvejais susiduriate su dilema: palikti per daug maisto su viltimi, kad jūsų augintinis bus saikingas, ar palikti mažiau, bet rizikuoti keturkojo alkiu? Kai negali padėti nei draugai, nei giminės, nei kaimynai, puikiu pagalbininku gali tapti „PETKIT Fresh Element“ automatinis maisto dozatorius su niekada neužsikertančia maisto dozavimo sistema, ypač paprastu valdymu, prieinamu nuotoliniu būdu ir augintinio maitinimo programa, leidžiančią suplanuoti savo keturkojo mitybą.

 

 

Kelioninė gertuvė padės girdyti augintinius kelyje be nesklandumų


Jeigu daug keliaujate su augintiniais, tikriausiai ne kartą esate susidūrę su situacija, kuomet reikia pagirdyti savo keturkojį draugą, tačiau negalite rasti vandens šaltinio? Visada galima turėti įprastą gertuvę ar vandens buteliuką, tačiau tai nėra labai patogu. Tokios gertuvės augintiniams kaip „PETKIT Eversweet Travel“ leidžia girdyti gyvūnus naudojant tik vieną ranką, be to, ši kelioninė gertuvė pagaminta iš specialios medžiagos, neleidžiančioms daugintis bakterijoms, kurios gali sukelti viduriavimą!

 

 

Išmanus oro gaiviklis norintiems išlaikyti tobulą kvapą namuose


Augintiniai kartais gali skleisti kiek nemalonų kvapą. Nesvarbu, ar tai yra katinas, šuo, triušis ar žiurkė, visi gyvūnai turi savitus kvapus ir su kai kuriais augintiniais gali nepadėti net ir tobula higiena. Būtent todėl „Topo centro“ ekspertai siūlo įsigyti išmanų „PETKIT Pura Air“ oro gaiviklį augintiniams, kuris turi du specialius režimus: kvapo paskleidimą kas 6 valandas arba kiekvieną kartą, kai į kambarį ateina augintinis. Tai yra išmanus gaiviklis, todėl patiems rūpintis niekuo nereikės, be to, jis naudoja tik natūralius kvapus iš 20 augalų, todėl yra saugus ir netoksiškas.

 

 

Prižiūrėkite savo augintinio sveikatos būklę su gyvūnų aktyvumo monitoriumi


Turite išmanią apyrankę ar išmanųjį laikrodį? Kodėl Kalėdų progą neparodžius tokios pat meilės ir savo augintiniui? „PETKIT Fit P2“ gyvūnų aktyvumo monitorius yra lengvas ir stilingas aksesuaras, kuris gali būti užkabintas ant bet kurios apykaklės. Panašiai kaip ir žmonėms sukurti išmanūs prietaisai, šis aksesuaras gali stebėti jūsų keturkojo draugo aktyvumą, miego režimą ir kitus sveikatos aspektus. Tad jeigu norite, kad jūsų augintinis gyventų sveikiau, šis prietaisas neabejotinai padės pasiekti tikslą!

 

 

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“