5 daiktai, kuriuos vertėtų turėti 2023 metais

5 daiktai, kuriuos vertėtų turėti 2023 metais
Kraunama... 0 view(s)

5 daiktai, kuriuos vertėtų turėti 2023 metais

Drabužių garintuvas lyginimo įpročius pakeičia kardinaliai

 

Rūbų lyginimas gali užimti be galo daug laiko ir netgi gerokai erzinti. Skirtingiems rūbams reikia ir skirtingų nustatymų, tobulai išlyginti sunku net ir paprasčiausius drabužius, tuo tarpu lyginant marškinius ar sukneles reikia itin pasistengti ir investuoti daug laiko. Visgi drabužių garintuvai šiais laikais yra itin nebrangūs – „TEFAL DT8270“ yra vienas iš pigiausių tokio tipo įrenginių rinkoje ir nepaisant to, yra daug patogesnis naudoti nei daugelis įprastų lygintuvų.

 

Tuo tarpu norintys sutaupyti kaip įmanoma daugiau laiko, paprastai renkasi „TEFAL IXEO Power QT2020“ garintuvą su specialia trijų padėčių lenta, kur tinka ir marškiniams, ir švarkams, ir kitų tipų drabužiams. Svarbu ir tai, kad bene visi drabužių garintuvai gali būti naudojami daugiau nei tik drabužių lyginimui: kadangi šių prietaisų garai paprastai pašalina bent 99 proc. virusų, bakterijų ir kitų mikroorganizmų, garintuvus galima naudoti ir rūbų ar netgi baldų valymui. Tad tai – itin naudingas pirkinys kiekvienam, norinčiam savo namuose tvarkytis šiuolaikiškai.

 

Kavos aparatas leidžia mėgautis savo ritualais

 

2023 metais gyventi be kavos aparato reiškia aukoti dalį savo komforto. Šie įrenginiai yra visai nebrangūs – pavyzdžiui, kapsulinis „DELONGHI DOLCE GUSTO EDG155.BG“ kainuoja vos apie 50 eurų, tačiau net ir toks nebrangus prietaisas leidžia pasigaminti kavą žymiai greičiau ir dažnu atveju kokybiškiau nei naudojant tradicinius metodus. Šiais laikais aparatų pasirinkimų jau turi kiekvienas.

 

Kapsuliniai kavos aparatai, tokie kaip „DELONGHI DOLCE GUSTO“ serijos gaminiai, siūlo maksimalų galimą komfortą: tereikia aparatą pripildyti vandeniu, įdėti kapsulę, paspausti mygtuką ir po visko kapsulę išmesti.

 

Na, o didžiausi gurmanai, mėgstantys rinktis šviežiai skrudintas kavos pupeles iš įvairiausių pasaulio kampelių, gali pasirinkti tokį įrenginį kaip „JURA S8“, kuris taip pat pasirūpina visais kavos gaminimo aspektais, tačiau tuo pačiu vos keliais mygtukų paspaudimais leidžia pasigaminti daugybės skirtingų tipų tobulus kavos gėrimus su pienu ar be jo. Tad kam kasdien gaišti dešimtis minučių savo laiko ir gerti neidealiai pagamintą gėrimą, jeigu už nedidelę sumą galima mėgautis daug geresne kava dedant žymiai mažiau pastangų?

 

Įprasti dantų šepetėliai paprasčiausiai neturi privalumų prieš elektrines alternatyvas

 

Šiais laikais naudoti įprastą dantų šepetėlį paprasčiausiai neapsimoka. 2019 metais klinikinės periodontologijos leidinys publikavo net 11 metų trukusį tyrimą, kurio metu paaiškėjo, kad elektrinių dantų šepetėlių naudotojai per 11 metų turėjo 22 proc. mažiau dantenų problemų ir 18 proc. mažiau dantų ėduonies. Anksčiau daugelį gąsdindavo el. šepetėlių kainos, tačiau šiais laikais net ir vos apie 30 eurų kainuojantis „Oral-B Vitality“, savo darbą, vibruodamas sukamaisiais judesiais net 7600 kartų per minutę, atlieka tiesiog puikiai. Tad rinktis įprastą šepetėlį 2023 metais tiesiog nebėra priežasčių.

 

Turintys jau ne pirmą el. šepetėlį ir siekiantys gerokai atsinaujinti, gali pasvarstyti apie „PHILIPS HX9992“ su „SenseIQ“ technologija, kuri automatiškai reguliuoja intensyvumą pagal jūsų spaudimą ir naudoja dirbtinį intelektą, kad padėtų tobulinti jūsų dantų valymo techniką pagal valymo plotį, trukmę ir dažnį.

 

Daiktų ieškikliai leidžia daugiau niekada nebepamesti raktų ar kitų daiktų

 

Kaip dažnai jums gyvenime yra nutikę taip, kad jums reikia išeiti iš namų, tačiau nežinote, kur padėjote savo raktus? O galbūt yra tekę pamesti kuprinę, piniginę arba tiesiog dažnai parkavimosi aikštelėje nerandate savo automobilio? Daiktų ieškikliai, tokie kaip „Samsung Galaxy SmartTag+“ ar „Apple AirTag“ gali išspręsti visas šiais problemas.

 

Tiesiog prikabinkite ieškiklį prie jums svarbaus daikto arba įdėkite jį į savo kuprinę, piniginę ar automobilį – įjungę specialią aplikaciją, galėsite matyti sekamo daikto tikslią lokaciją ir netgi galėsite jį rasti su specialiomis nuorodomis, nepriklausomai nuo to, ar sekamas daiktas yra nutolęs per dešimtis kilometrų, ar jis yra kažkur visai šalia, jūsų namuose. Šiais laikais jaudintis dėl nuolat ne vietoje paliekamų daiktų nebėra prasmės.

 

Ėjimo takelis gerina produktyvumą ir fizinę savijautą

 

Daugelis yra girdėjęs apie bėgimo takelius ir jų privalumus, tačiau šiais laikais vis labiau populiarėja ėjimo takeliai, kurie gali tapti svarbia jūsų rutinos dalimi, ypač jeigu dirbate iš namų. Specialistai rekomenduoja dirbant kas 20-40 minučių pasidaryti 5-10 minučių pertrauką, tačiau jeigu tos pertraukos metu tiesiog gulėsite ir naršysite telefone, taip tikrai nepailsėsite.

 

Ėjimo takelis, toks kaip „KINGSMITH WPA1F PRO“, užima itin nedaug vietos ir leidžia prasimankštinti neišeinant iš namų ir negaištant laiko rengiantis, tad su tokiu įrenginiu galėsite taupyti savo brangų laiką, mankštintis tiesiog namuose, taip pagerinti savo fizinę savijautą, o tuo pačiu – ir produktyvumą. Be to, ėjimo takelis gali būti naudojamas ir tada, kai atliekate tokias nesudėtingas veiklas kaip pokalbis telefonu ar naujienų skaitymas. Tad jeigu 2023 metais siekiate pagerinti savo sveikatą ir būti produktyvesni, tai gali būti puiki priemonė!

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“