5 buitinės technikos prietaisai, išsikraustantiems iš tėvų namų

5 buitinės technikos prietaisai, išsikraustantiems iš tėvų namų
Kraunama... 0 view(s)

5 buitinės technikos prietaisai, išsikraustantiems iš tėvų namų

Virdulys yra smulkus buitinės technikos prietaisas, kurį tiesiog pamirštama


Greitai užkaitinti vandenį reikia ne tik darant arbatą, o bendrabutyje naudotis bendrais virduliais tikrai nesinori, nuomojamame bute jo dažnai galima ir nerasti. Galima pasidžiaugti tuo, kad virdulys gali nekainuoti net 10 eurų – tiek kainuoja, Esperanza virduliai kurie neturi išskirtinio dizaino ar žavaus pavadinimo, bet tikrai atliks savo funkciją. O ir norintiems stilingesnių ar talpesnių virdulių rinktis tikrai bus iš ko.

 

 

Šaldytuvas – bene svarbiausia investicija išsikraustant į bendrabutį


Jeigu gyventi planuojate bute, tikriausiai šaldytuvas ten paprastai jau būna. Tačiau bendrabučiuose viskas yra kitaip ir šaldytuvas yra dažniausiai ieškoma prekė studentų „Facebook“ grupėse. Teoriškai išgyventi bendrabutyje galima ir be šio prietaiso. Daugelyje bendrabučių yra bendri šaldytuvai, bet juk daug smagiau, kai maistas yra šalia, tiesa? Galima rinktis iš daugybės kompaktiškų ir talpių Beko ar Electrolux šaldytuvų. Žinoma, jeigu gyventi kambaryje ar bute planuojate ne vienas, galima rinktis ir didesnį šaldytuvą. Rinkoje yra gausu nemažų šaldytuvų, kurių kaina prasideda 200 eurų. Be abejo, po 3-4 metų studijų tą patį šaldytuvą dar galima bus ir parduoti, tad apskaičiavus ir tai, naujas šaldytuvas nėra labai didelė investicija.

 

 

Kiekvienam studentui būtina turėti mikrobangų krosnelę


Greitas ir patogus maisto pašildymo (kartais gali būti ir gaminimo) būdas, kurį studentai ypač myli, nes prioritetai – tikrai ne maisto gaminimas. Šaldytos picos, maistas, savaitgalį pasiimtas iš tėvų namų, ar vakarykštis patiekalas bus pašildomi greitai, lengvai ir tolygiai. Tai yra neabejotinai viena iš populiariausių prekių studentų „Facebook“ grupėse: juk šie prietaisai yra nedideli ir telpa net ant spintelių ar to paties šaldytuvo. Na, o mikrobangų krosnelių kaina prasideda vos nuo maždaug 40 eurų, pvz. VIDO, o planuojant ją parduoti panaudojus reiktų žvalgytis tarp žinomesnių gamintojų gaminių, pvz. SAMSUNG.

 

 

Šildytuvas pravers rudenį, o gyvenantiems bendrabutyje – visus metus


Daugelyje bendrabučių šildytuvais naudotis negalima, nors kai kuriais mėnesiais įsijungti šį prietaisą tikrai norisi kiekvienam. Bet jeigu gyvenate senos statybos nuomojame būste ir jame šildymą įjungti planuojama vėlai, įsigyti nebrangų šildytuvą, tokį kaip „TESY HL 240 H“, gali būti nebloga idėja. Jis kainuoja vos apie 20 eurų, tačiau greitai sušildys net ir vidutinio dydžio kambarį. Toks prietaisas itin pravers prieš pat prasidedant šildymo sezonui arba šildymas centrinis ir jo neužtenka.

 

 

Kavos aparatas sunkiems rytams ar studijų naktims


Kavos aparatų kaina prasideda vos nuo kelių dešimčių eurų, o studentams tai gali tapti labai svarbiu prietaisu ir taupyti pinigus, nes mieste ar mokslo įstaigoje kava dažnai kainuoja ne vieną Eurą. Kiekvienam studentui prieinamas vos kelias dešimtis kainuojantis „Delonghi DOLCE GUSTO PICCOLO XS“. Jis pasižymi ne tik puikiu funkcionalumo ir kainos santykiu, bet ir simpatišku dizainu.

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“