Vasariški nuotykiai: 4 daiktai, padėsiantys tinkamai užfiksuoti geriausius momentus

Vasariški nuotykiai: 4 daiktai, padėsiantys tinkamai užfiksuoti geriausius momentus
Kraunama... 0 view(s)

Vasariški nuotykiai: 4 daiktai, padėsiantys tinkamai užfiksuoti geriausius momentus

Momentiniai fotoaparatai leis atspausdinti nuotraukas be jokių pastangų

 

Nors šiais laikais daugelis naudojasi „Instagram“ ar kitais socialiniais tinklais, kuriuose galima dalintis nuotraukomis, niekas vis dar nesugeba aplenkti tikrų, fizinių nuotraukų. Deja, jų atrinkimas ir gamyba gali užtrukti nemažai laiko, todėl geriausia galima alternatyva yra momentiniai fotoaparatai, kurie gali nuotrauką atspausdinti iš karto po jos užfiksavimo. Svarbu tai, kad bene pigiausi momentiniai fotoaparatai kainuoja mažiau nei 100 eurų, todėl gali būti ir puikia dovana draugui ar draugei. Na, o bene populiariausias rinkos modelis, „Polaroid Now E-box“, kainuoja kiek daugiau, tačiau turi legendinį „Polaroid“ dizainą, autofokusą, laikmatį ir kitas naudingas funkcijas.

 

 

Veiksmo kamera mėgstantiems aktyvų poilsį

 

Planuojate dalyvauti festivaliuose, keliauti prie jūros, plaukioti banglentėmis, baidarėmis ar užsiimti kitu aktyviu poilsiu? Tokiu atveju jums gali prireikti veiksmo kameros, tokios kaip „GoPro Hero10“ ar „DJI Pocket 2“. Tokios kameros išsiskiria tuo, kad paprastai jos būna atsparios vandeniui, dulkėms, o naudojant specialius priedus gali būti primontuojamos prie jūsų galvos ar krūtinės. Tai yra puikus pasirinkimas tiems, kas nori žiūrint užfiksuotą vaizdo medžiagą patirti visus savo nuotykius iš naujo. Tad jeigu svajojate dažniau fiksuoti vaizdus iš savo perspektyvos, tai yra tobulas pirkinys.

 

 

Kelionėms gamtoje ir ypatingiems kadrams – dronas

 

Dronas gali būti ne tik puikia pramoga, bet ir tapti įrankiu tam tikrų vasaros momentų fiksavimui. Nors mieste ar vakarėlyje su dronu tikriausiai nepasifilmuosite ir nepasifotografuosite, jeigu keliaujate į miškus, planuojate apsilankyti užsienyje, kalnuose, prie jūros ar kitose vietose, kuriose gausu gamtos, dronu užfiksuoti kadrai gali atrodyti itin įspūdingai. Norintiems aukščiausios kokybės kadrų visada rekomenduojame „DJI“ dronus. Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad mažiau nei 200 eurų kainuojantys dronai paprastai fiksuoja daug prastesnės kokybės nuotraukas ir vaizdo įrašus, nors pramogai jie tinka puikiai.

 

 

Savo gyvenimo momentus visada fiksuojantiems telefonu gimbalas yra būtinybė

 

Jeigu galvojate, kad nei vieno iš prieš tai minėtų įrenginių jums tikrai nereikia, nes jau turite išmanųjį telefoną, tuomet jums neabejotinai reikėtų gimbalo. Toks priedas telefonams yra ne tik puiki asmenukių lazda, bet ir įrankis, leidžiantis fiksuoti žymiai kokybiškesnius kadrus tiesiog savo išmaniuoju. Gimbalas padės stabilizuoti jūsų išmaniuoju telefonu fiksuojamą vaizdą, kas yra ypač aktualu tiems, kas daug filmuoja. Be abejo, toks įrenginys pravers ir fotografuojantiems, kadangi kiekvieno rankos dreba bent jau minimaliai, o gimbalas padės net ir didesnius jūsų judesius visiškai stabilizuoti. Išmaniojo telefono kameros stabilumas gali būti itin svarbus fiksuojant vaizdus naktį – kadangi esant tokioms sąlygoms, užfiksuoti kadrą reikia kiek daugiau laiko ir dėl to net ir mažiausias rankų judesys gali fotografuojamą kadrą visiškai išlieti.

Related posts
Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“