4 daiktai, kurie jums pravers festivaliuose

4 daiktai, kurie jums pravers festivaliuose
Kraunama... 0 view(s)

4 daiktai, kurie jums pravers festivaliuose

Tvirtas išmaniojo telefono dėklas apsaugos nuo nelaimingų atsitikimų


Festivalių metu judama itin daug, todėl rekomenduojama rinktis ne tradicinius itin plonus, stilingus dėklus, tačiau įsigyti antrą telefono dėklą, kuris būtų kiek storesnis ar netgi dengtų abi įrenginio puses. Tokius, itin tvirtus dėklus gamina „Otterbox“, „Nillkin“, o „Rivacase“ dėkliukai festivaliams tinka tiesiog tobulai, kadangi jame galėsite laikyti ne tik savo telefoną, bet ir piniginę ar kitus smulkius daiktus. Be to, kadangi tai yra ant juosmens kabinamas dėklas, galėsite būti įsitikinę, kad jūsų įrenginys ar kiti daiktai jums aktyviai šokant neiškris iš kišenių.

 

 

„GoPro“ arba stabilizatorius leis užfiksuoti įspūdingiausius momentus kokybiškai


Nors festivalių metu galima filmuoti tiesiog telefonu, bene labiausiai tokiems renginiams tinkantis prietaisas yra „GoPro“. Visų pirma, naudodami šio ar kito gamintojo veiksmo kamerą, neužimsite savo rankų ir galėsite toliau šokti ar laikyti savo gėrimus, be to, „veiksmo“ kameros yra vadinamos būtent taip, kadangi jos yra tobulai pritaikytos staigiems judesiams ir nuotykiams.


Na, o jeigu jau turite gerą išmanųjį telefoną ir jus tenkina turimo įrenginio kameros kokybė, galite pasvarstyti apie specialaus stabilizatoriaus įsigijimą: toks prietaisas ne tik puikiai veiks kaip asmenukių lazda, bet leis filmuoti vaizdus daug stabiliau, tarsi profesionalia kamera. Kadangi festivaliuose dažnai šokama, šokinėjama ir ypač daug judama, stabilumo trūkumas yra pagrindinė problema filmuojant vaizdus naudojant telefono kamerą be papildomo stabilizatoriaus.

 

 

Nešiojama kolonėlė vakarėliui palapinių miesteliuose


Festivaliuose vakarėliai nesibaigia niekada – net ir kai oficiali festivalio programa pasibaigia, vakarėlis dažniausiai prasitęsia palapinių miestelyje. Na, o kad nebūtų liūdna, rekomenduojame įsigyti nešiojamą Bluetooth belaidę kolonėlę, kuri leidžia festivalio naktinės dalies metu muzika mėgautis visiems. Norintiems kažko lengvo, galima rinktis mažiausias kolonėles, kainuojančias iki 40 eurų, tuo tarpu norintiems užkurti vakarėlį visam palapinių miesteliui, galima pasiūlyti tikrai nemažai variantų, kainuojančių nuo 90 iki kelių šimtų eurų: puikias didesnes kolonėles siūlo tiek „JBL“, tiek „Sony“, tiek kiti gamintojai. Tiesa, verta įsigyti ir išorinę bateriją, kadangi tiek telefonas, tiek nešiojama kolonėlė ar kiti įrenginiai gali greitai išsikrauti, o festivaliuose įkrauti savo įrenginius galimybė gali būti tikrai ne visada.

 

 

Nešiojamas šaldytuvas – gėrimams, maistui saugoti bei draugams rasti


Dalis festivalių leidžia su savimi atsinešti maistą ir gėrimus, o kai kurie jų (dažniausiai – užsienyje) turi ir milžiniškas parduotuves, leidžiančias įsigyti viską, ko norite. Tad jeigu norite maistą išlaikyti šviežią, o gėrimus šaltus, jums gali praversti nešiojamas šaldytuvas. Priklausomai nuo dydžio ir galingumo, toks daiktas gali kainuoti nuo maždaug 60 iki kelių šimtų eurų, tačiau dažnai keliaujantiems, toks daiktas pravers ir ateityje. Tuo tarpu jeigu festivalyje, kuriame dalyvausite, turėti elektros energiją arba atsivežti automobilį šalia savo palapinės negalėsite, kaip alternatyvą siūlome paprasčiausius šaltkrepšius, kurie yra, žinoma, daug mažiau efektyvūs, bet ir kainuoja atitinkamai mažiau bei nereikalauja elektros.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“