2024 m. Top 5 geriausi garų lygintuvai ir garintuvai

2024 m. Top 5 geriausi garų lygintuvai ir garintuvai
Kraunama... 0 view(s)

2024 m. Top 5 geriausi garų lygintuvai ir garintuvai

Kaip pasirinkti geriausią garų lygintuvą ir garintuvą jūsų namams?

 

Geriausio garų lygintuvo ar garintuvo pasirinkimas priklauso nuo jūsų konkrečių poreikių, biudžeto ir įrenginio naudojimo įpročių. Visų pirma, pagalvokite apie tai, kokių funkcijų norite. Ieškokite įrenginio su reguliuojamu temperatūros valdymu ir su dideliu vandens rezervuaru, kad įrenginiu galėtumėte ilgiau naudotis be nuolatinio rezervuaro pildymo.

 

„Topo centro“ ekspertai išskiria ir galingumą – ieškokite lygintuvo su kuo didesniu galingumu, kadangi tokie įrenginiai įkaista greičiau, o tai – itin svarbu, jeigu turite daugybę drabužių, kuriuos reikia išlyginti. Tiesa, jeigu daug keliaujate ir norite, kad jūsų rūbai būtų išlyginti visur, geriausias garų lygintuvas jums yra tas, kuris yra kompaktiškas.

 

Atsižvelkite ir į tai, kaip lengva perkamą įrenginį prižiūrėti, ar paprasta pripildyti vandens ir pan. Savaiminio išsivalymo sistema gali būti vertinga savybė, sumažinantį poreikį papildomai priežiūrai.

 

Geriausių drabužių garintuvų ypatybės ir privalumai

 

Geriausi drabužių garintuvai nuo kiek paprastesnių ar pigiausių garų lyginimo sistemų skiriasi ne tik savo dizainu ar išvaizda, bet ir funkcionalumu. Geriausi įrenginiai, tokie kaip „Tefal IXEO Power QT2020“ ar „Philips GC628“ dažnai pasižymi išskirtinėmis galimybėmis.

 

Visų pirma, daugelis tokių įrenginių turi integruotą lentą, kuri lyginti leidžia greičiau ir efektyviau. Be to, aukščiausios klasės įrenginiai yra žymiai galingesni ir lyginimas su jais yra tiesiog paprastesnis. Prie to prisideda ir specialios technologijos, užtikrinančios ne pernelyg aukštą temperatūrą, kuri tiktų bet kokiems audiniams. Na, ir galiausiai, geriausi drabužių garintuvai dažnai yra tiesiog patogesni: jie turi ergonomišką dizainą, pasižymi universalumu, turi daugybę priedų ir t. t.

 

Kokie yra pagrindiniai drabužių garintuvų naudojimo privalumai?

 

Drabužių garintuvai, palyginti su tradiciniais lygintuvais, turi keletą privalumų ir būtent todėl tai tampa vis populiaresniu pasirinkimu daugeliui naudotojų. Kuo jie skiriasi nuo tradicinių lygintuvų?

  • Drabužių garintuvai leidžia greitai ir lengvai pašalinti raukšles nenaudojant lyginimo lentos. Skirtingai nei naudojant tradicinius lygintuvus, tam nereikia jokių įgūdžių.
  • Švara. Garai ne tik išlygina raukšles, bet ir naikina nemalonų kvapą sukeliančias bakterijas bei pašalina alergenus. Tai reiškia, kad naudojant garintuvą, galima ne tik išlyginti savo drabužius, bet ir juos atšviežinti tarp skalbimų.
  • Švelnumas audiniams. Garintuvai paprastai yra švelnesni už tradicinius lygintuvus ir gali būti drąsiai naudojami netgi šilkui ir kašmyrui, nesukeliant pavojaus juos pažeisti.
  • Garintuvus galima naudoti ne tik drabužiams, bet ir užuolaidoms lyginti, apmušalams ar čiužiniams valyti.
  • Garintuvai yra paprasčiausiai patogesni ir paprastesni naudoti.

 

Top garintuvai rinkoje: kokius rinktis?

 

Jeigu jau esate įsitikinę, kad tikrai norite drabužių garintuvo, tačiau dar tiksliai nežinote, kurį modelį rinktis, „Topo centro“ specialistai pateikia geriausių garintuvų sąrašą:

  • TEFAL IXEO Power QT2020“ – norintiems visapusiškai geriausio. Šis įrenginys – itin efektyvus. Net 90 g/min garų išėjimo, o papildomas 200 g/min garo išmetimas padidina lyginimo efektyvumą, kuomet to prireikia. Svarbu ir tai, kad patogi trijų padėčių išmanioji lenta leidžia lengviau ir efektyviau lyginti trijose skirtingose padėtyse: horizontalioje, vertikalioje ir 30 laipsnių kampu. Dėl savo dydžio jis puikiai tinka marškiniams, švarkams ir kitų tipų drabužiams lyginti. Lentos aukštį galima lengvai reguliuoti, įrenginio rankena yra nuimama, o pats įrenginys yra itin lengvas ir turi specialius ratukus, kad galėtumėte jį nesunkiai transportuoti.

  • „PHILIPS Steam&Go GC362/80“ – puikus ekonominis rankinis garinis lygintuvas. „Philips“ lygintuvai – vieni iš geriausių rinkoje ir šis nebrangus „Steam&Go“ įrenginys tikrai nėra išimtis. Šis įrenginys turi specialią „SmartFlow“ šildomą plokštę, kuri įkaista iki optimalios, visiems audiniams saugios temperatūros ir nepalieka šlapių dėmių. Šį įrenginį taip pat galite naudoti vertikaliai arba horizontaliai. Ir galiausiai – jis yra itin lengvas bei kompaktiškas, todėl tokį prietaisą galima naudoti ne tik savo namuose, bet ir keliaujant.

  • „TEFAL DT8270“ – dar vienas puikus nebrangus variantas. Jis generuoja net 30 g garų per minutę, yra itin saugus naudoti ir lengvas. Svarbu ir tai, kad prietaiso garai pašalina iki 99,99 proc. visų bakterijų!

  • „PHILIPS GC628/80“ puikiai lygina visus drabužius dėl galingo garo ir daugiakampės lentos maksimaliam patogumui. Juo pasieksite visas raukšles net pačiose sudėtingiausiose vietose. Na, o „OptimalTEMP“ technologija užtikrina, kad vienu optimalios temperatūros nustatymu galėsite išlyginti viską.

  • „ELECTROLUX E7US1-4MN“ yra puikus vidutinės klasės garintuvas, kuris, visai kaip ir daug brangesni įrenginiai, turi integruotą lyginimo lentą. Be to, šis įrenginys pasižymi didžiule galia, net šešiais garų nustatymais ir 2,5 l vandens talpa, tad tai – tikrai puikų kainos ir kokybės santykį turintis prietaisas.

 

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“