2024 m. geriausios skalbimo mašinos: pasirinkite teisingai!

2024 m. geriausios skalbimo mašinos: pasirinkite teisingai!
Kraunama... 0 view(s)

2024 m. geriausios skalbimo mašinos: pasirinkite teisingai!

Kaip Išsirinkti geriausią skalbimo mašiną 2024 metais?

 

„Topo centro“ specialistai dalinasi, kad prieš perkant skalbimo mašiną, reikia suplanuoti, kur ir kiek vietos jai norima skirti. Daugiausiai vietos patalpoje užima, bet tuo pačiu ir daugiausiai į vidų sutalpina iš priekio kraunamos skalbimo mašinos. Tuo tarpu per viršų kraunamos skalbimo mašinos gali būti kiek mažesnės, nors jos dažnai ir talpina mažiau drabužių.

 

Žinoma, nuo skalbimo mašinos dydžio, priklauso ir jos talpos dydis. Natūralu, kad jeigu jūsų šeima yra didesnė arba jeigu mėgstate skalbti nedažnai, didesnės talpos skalbimo mašina yra praktiškesnis pasirinkimas. Na, o jeigu skalbiate nedidelius kiekius, mažesnė skalbimo mašina yra visapusiškai ekonomiškesnis variantas.

 

Kaip pasirinkti ekonomišką ir efektyvią skalbimo mašiną?

 

Visgi reikia turėti omenyje, kad skalbimo mašinos efektyvumas priklauso ne tik nuo jos dydžio. Geriausia skalbimo mašina pirkėjui dažnai būna ta, kuri yra ekonomiškiausia. Tad norint rasti taupų variantą, reikia pažvelgti į tam tikrus aspektus. Visų pirma, taupi skalbimo mašina yra ta, kuri nenaudoja daug vandens, elektros energijos, o kai kuriems gali būti svarbus netgi ir skalbimo laikas (sutaupomas laikas).

 

„Topo centro“ specialistai pastebi, kad šiuo metu daugelis pirkėjų vis dar renkasi D energetinės klasės skalbimo mašinų modelius, kadangi jų kainos ir kokybės santykis dažnai būna itin geras. Tačiau reikia nepamiršti to, kad ilgainiui, priklausomai nuo jūsų naudojimo, įsigyti brangesnę, bet ekonomiškesnę skalbimo mašiną jums gali apsimokėti labiau. Be to, skalbyklės ekonomiškumas priklauso ir nuo jos įkrovos, tad jeigu gyvenate vieni arba jūsų šeima yra nedidelė, didelės skalbimo mašinos neapsimoka rinktis bet kuriuo atveju, nebent ekonomiškumas jums nėra svarbu.

 

Skalbimo mašinos funkcijos: ką svarbu žinoti prieš perkant?

Nors nemaža dalis skalbimo mašinų pirkėjų naudoja vos kelias skirtingas skalbimo programas, siekiantiems maksimalaus efektyvumo (ir ekonomiškumo), didesnis skalbimo programų pasirinkimas gali būti itin naudingas. Daugelis skalbimo mašinų turi standartines programas: dėmių šalinimo, greito skalbimo, mirkymo, medvilnės, sintetinių audinių ir panašias programas.

 

Tačiau verta turėti omenyje, kad kai kurie (dažnai brangesni) prietaisai turi ir šias programas, kurios gali būti itin naudingos daugeliui: garų programa leidžia lengvai ir greitai atšviežinti rūbus panaikinant kvapus, skalbimo atidėjimo funkcija ir skalbimo laiko sutrumpinimo funkcija.

 

„Topo centro“ specialistai pataria atkreipti dėmesį ir į skalbimą gerinančias funkcijas: automatinį minkštiklio ir skalbiklio dozavimą, vandens minkštinimo galimybes ir pan. Šios funkcijos yra be galo naudingos, kadangi jos yra naudojamos net ir tada, kai to nežinote, tačiau skalbimo patirtis pagerėja.

 

Be to, rekomenduojama pasvarstyti ir apie išmaniąsias skalbimo mašinas. Jos ypatingos tuo, kad tokius įrenginius galima valdyti nuotoliniu būdu naudojant savo išmanųjį telefoną, o kai kurios šiuolaikinės skalbyklės iš tokių gamintojų kaip „LG“, gali pačios parinkti tinkamą programą pagal tai, kokius drabužius įdėjote į skalbimo mašiną. Tai – tikrai išmanūs įrenginiai.

 

Kaip išsirinkti skalbimo mašiną su džiovykle?

 

Skalbimo mašinos-džiovyklės turėtų būti pasirenkamos tais atvejais, kai neturite vietos namuose dviem skirtingiems prietaisams. Taip, tokio įrenginio naudojimas taip pat yra kiek patogesnis (nes nereikia perkelti išskalbtų drabužių iš vieno prietaiso į kitą). Tačiau tokio tipo prietaisai taip pat dažnai neturi pūkų filtrų, yra mažiau taupūs ir talpina mažesnį kiekį drabužių. Todėl du atskirus prietaisus, jeigu yra galimybė, turėti visada apsimoka labiau.

 

Geriausios skalbimo mašinos: top 2024 modeliai

Niekaip negalintiems pasirinkti geriausios skalbimo mašinos ir nežinantiems kokią skalbimo mašiną pirkti, „Topo centras“ rekomenduoja 3 skirtingus variantus:

- „MIELE WWD 020 WCS“. Tai – universalus pasirinkimas, ieškantiems visapusiškai geriausios skalbimo mašinos rinkoje. Ši skalbimo mašina turi specialų korio pavidalo būgną su pirminiu lyginimu, ji drabužius glamžo mažiau. Tiesa, tuo pat metu ši skalbyklė naudoja itin mažai energijos ir vandens bei pasižymi A energijos vartojimo efektyvumo klase.

- „LG F2DV5S8S2E“ – ieškantiems geriausios skalbimo mašinos-džiovyklės. Skirtingai nei kitos skalbyklės-džiovyklės, ši talpina net 8,5 kg drabužių ir kitų audinių. Be to, ji turi net 10 metų garantiją varikliui, pasižymi išmaniuoju „ThinQ“ valdymu, naudoja dirbtinį intelektą ir turi didžiulę funkcijų gausą. Pavyzdžiui, su „TurboWash“ galėsite džiaugtis švariais skalbiniai vos per 59 minutes.

- „SAMSUNG WW90T534DAT/S7“. Jeigu ieškote kiek pigesnio, bet vis tiek itin patikimo pasirinkimo, šis įrenginys su automatiniu dozatoriumi, ir dirbtinio intelekto valdymu leis mėgautis itin paprastu, ekonomišku, bet efektyviu drabužių skalbimo procesu.

 

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“