2024 m. geriausios belaidės ausinės – TOP 5

2024 m. geriausios belaidės ausinės – TOP 5
Kraunama... 0 view(s)

2024 m. geriausios belaidės ausinės – TOP 5

Kokie yra pagrindiniai belaidžių ausinių privalumai?

Belaidės ausinės užtikrina neprilygstamą patogumą ir laisvę klausantis muzikos, tinklalaidžių ar kito turinio, todėl tai yra puikus pasirinkimas kiekvienam, turinčiam aktyvesnį gyvenimo būdą. Turint bevieles ausines, nebereikia vargti dėl susipainiojusių laidų ar dėl diskomforto judant. Šiuolaikinės belaidės ausinės taip pat užtikrina aukštos kokybės garsą ir dažnai turi tokias funkcijas kaip triukšmo slopinimas ar balso asistento integracija. Kitaip tariant, belaidės ausinės leidžia mėgautis muzika ir kitu turiniu judant visiškai laisvai.

 

Ar belaidės ausinės tinka visiems išmaniesiems telefonams?

Šiais laikais visi išmanieji telefonai turi Bluetooth bevielį ryšį, kurias naudoja ir bene visos belaidės ausinės. Nesvarbu, ar jūsų išmanusis telefonas yra „Android“, ar turite „iPhone“, jūsų perkamos belaidės ausinės tiks net ir jūsų telefonui. Tiesa, verta pastebėti tai, kad rinkoje yra skirtingos Bluetooth versijos, o tai reiškia, kad jeigu jūsų ausinės yra naujesnės už jūsų telefoną ir naudoją naujesnę Bluetooth versiją nei palaiko jūsų telefonas, galimai garso kokybė nebus maksimaliai gera. Taip pat kai kurie išmanieji telefonai gali nepalaikyti dalies ausinių valdymo funkcijų, todėl „Topo centro“ specialistai rekomenduoja rinktis ausines iš to gamintojo, kurio telefoną naudojate: galite rinktis belaides ausines iš „Samsung“, „Apple“, „Xiaomi“, o universalesnius variantus, kuriuos galima naudoti bene su visais telefonais neprarandant funkcionalumo ir galimybių, siūlo „Sony“ bei „JBL“.

 

Belaidės ausinės „iPhone“: kokias pasirinkti?

Nėra jokios paslapties, kad geriausios belaidės ausinės „iPhone“ yra pačių „Apple“ kuriamos „AirPods“ serijos ausinės. Nors „iPhone“ naudotojai gali drąsiai naudotis ir kitų gamintojų ausinėmis, pavyzdžiui, „Samsung“ ar „Sony“, nėra jokios paslapties, kad su „iPhone“ telefonais geriausiai veikia būtent „AirPods“. „iPhone“ palaiko visą „AirPods“ ausinių funkcionalumą, todėl naudodami šias ausines galėsite mėgautis maksimaliai patogiu naudojimu, vos vieną momentą užtrunkančiu prisijungimu prie savo išmaniojo ir kitais žymiais privalumais.

 

Kaip išsirinkti geriausias belaides ausines 2024?

Domintis kurios bevielės ausinės yra geriausios jums, tikriausiai reikėtų pradėti nuo dizaino. Tai yra ne tik išvaizda, bet ir komfortas. „Topo centro“ specialistai pastebi, kad atsiliepimai apie belaides ausines dažnai mini tai, kad tokios ausinės yra naudojamos ilgą laiką ir dėl to komfortas yra labai svarbus.

 

Pastebima, kad vis svarbesniu aspektu tampa ir triukšmo izoliavimo galimybės – kai kurios ausinės naudoja tik pasyvų triukšmo blokavimą (kitaip tariant, triukšmą blokuoja tik pačios ausinės fizinės medžiagos), o kai kurios belaidės ausinės turi ir aktyvų triukšmo blokavimą. Tai reiškia, kad ausinės naudoja išmanius mikrofonus ir triukšmą (pavyzdžiui, lėktuvo variklių ūžimą) pašalina.

 

Geriausių belaidžių ausinių atsiliepimai: klientų nuomonės

Jau žinote savo apytikslius poreikius, tačiau nesate atsirinkę konkrečių modelių, kurie labiausiai tiktų būtent jums? Nieko tokio – „Topo centro“ specialistai dalinasi TOP 5 belaidžių ausinių sąrašu pagal klientų atsiliepimus.

  • Apple AirPods Pro II“ – geriausios belaidės ausinės „iPhone“ ir ne tik. Tai yra bene labiausiai klientų pamėgtos ausinės pasaulyje. Taip yra tikrai ne šiaip sau: „AirPods Pro II“ yra kompaktiškos, atkuria itin kokybišką garsą su išskirtiniu aktyviu triukšmo blokavimu. Visgi būtent „Apple“ įrenginių naudotojams „AirPods“ ausinės rekomenduojamos todėl, kad jos turi puikų suderinamumą su kitais „Apple“ įrenginiais, dėl ko „iPhone“ ar „MacBook“ naudotojams šias ausines naudoti yra paprasčiausiai žymiai patogiau. „AirPods“ tikrai galima ir verta naudoti ir kitų telefonų naudotojams, tačiau turėkite omenyje, kad neteksite dalies valdymo funkcijų.

  • Huawei FreeBuds 5i“ – puikios belaidės ausinės naudojantiems ne „iPhone“. Jeigu turite kiek mažesnį biudžetą ar paprasčiausiai naudojate „Android“ telefoną ir vis tiek norite mėgautis maksimaliai patogiu ausinių valdymu, „FreeBuds 5i“ yra puiki alternatyva „AirPods“ ausinėms su itin aukšta garso kokybe, 42 dB triukšmo blokavimu ir net iki 28 valandų veikiančia baterija.

  • Sony WH-1000XM5“ – bene geriausiai triukšmą slopinančios ausinės. Nenorite į ausį kišamų ausinių ir jums svarbiausia kokybiška muzika, ilgai tarnaujanti baterija ir geras triukšmo slopinimas? Tai yra neabejotinai geriausias pasirinkimas jums.

  • „JBL T520 BTPURE“ – ieškantiems paprasto varianto. Tai yra itin nebrangios, tačiau bene kiekvieno poreikius patenkinti galinčios ant ausų dedamos belaidės ausinės.

  • JBL Tune 130NC“ – net iki 40 val. veikiančios nebrangios ausinės. Jeigu norite belaidžių ausinių su ilgu baterijos tarnavimo laiku, tačiau ne su aukšta kaina, tai yra puikus variantas. Be to, „Tune 130NC“ turi ir aktyvų triukšmo slopinimą!
Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“