10 prietaisų galinčių tapti nebrangia, bet ypač smagia dovana

10 prietaisų galinčių tapti nebrangia, bet ypač smagia dovana
Kraunama... 0 view(s)

10 prietaisų galinčių tapti nebrangia, bet ypač smagia dovana

Saldumynų gaudyklė „GADGETMONSTER“


Tokie įrenginiai yra itin dažnai sutinkami pramogų parkuose. Tad jeigu žinote, kad jums artimas žmogus mėgsta tokius parkus ir svajojo apie vieno iš aparatų turėjimą namuose, tai saldumynų gaudyklė yra puiki dovana, leisianti bandyti laimę daugybę kartų, patirti azartą, stebinti svečius ar netgi Advento kalendoriaus naudojimui!

 

 

Popkornų ruošimo aparatas


Tokie prietaisai kaip „Beper P101CUD050“ gali būti puikia dovana tiems, kas itin mėgsta filmus, tačiau visada pamiršta įsigyti užkandžius. Tad jeigu savo aplinkoje turite tikrą kinomaną, popkornų aparatas jį tikrai nustebins!

 

 

Cukraus vatos aparatas


Jei turite vaikų mėgstančių cukraus vatą, tačiau nenorite už ją permokėti ir tuo labiau negalite sau leisti nuolat vykti į įvairias šventes bei renginius, kur prekiaujama šiuo skanėstu? Tokiu atveju, cukraus vatos aparatas gali būti puikia dovana, leisiančia patiems pasiruošti šį skanėstą ir stebinti juo svečius savo namuose.

 

 

Ledų gaminimo aparatas


Jeigu pažįstate žmonių, kurie negali apsieiti be ledų arba ypač mėgsta gamintis įvairius desertus, ledų gaminimo aparatas, toks kaip „ARIETE Gran Gelato Metal 693“, gali leisti šį desertą pasigaminti tiesiog namie! Taip, galbūt tai ir nėra desertas, kurio labai norėtųsi žiemą, tačiau net neabejokite, kad vasarą šis prietaisas bus naudojamas kasdien!

 

 

Vaflinė


Na, o jeigu norite ko nors tikrai žiemiško, tam tobulai tinka vaflinė. Kartu su arbatos rinkiniu ar dideliu „Nutella“ stiklainiu tai gali būti tobula, bet visai nebrangi Kalėdine dovana smaližiams, mėgstantiems jaukius vakarus su arbata ir saldumynais.

 

 

„GADGETMONSTER“ USB mini šaldytuvas


Jūsų artimasis leidžia nemažai laiko prie kompiuterio? Šis mini šaldytuvas leis turėti dvi atšaldytas 0,33l talpos skardines rankos atstumu nuo kompiuterio ir nesunkiai atsigaivinti.

 

 

Automobilis valdomas radijo bangomis


Norint padovanoti tiesiog ką nors smagaus, puikiai tinka „GADGETMONSTER“ radijo bangomis valdomas automobilis, galintis išvystyti net iki 30 km/h greitį ir leidžiantis įgyvendinti drąsiausias ralio fantazijas, padaryti įspūdingus šuolius ir t.t.

 

 

Išmanus butelis


Kalbant apie karštą arbatą, jeigu žinote, kad žmogus, kuriam ieškote dovanos, arbatą, kavą ar kitus gėrimus geria itin lėtai, „Topo centro“ ekspertai rekomenduoja nupirkti jam „GADGETMONSTER“ išmanų butelį, kuris palaiko gėrimo temperatūrą jį šaldydamas ar kaitindamas. Šis termosas palaiko gėrimo temperatūrą iki 12 valandų, puikiai tinka išvykoms, kai lauke šalta! Tiesa, jo jūsų artimas žmogus nepamirš ir vasarą, kadangi šis termosas gėrimą gali vėsinti net iki 24 valandų. Pamiršus gėrimą, termosas perspės, kai karštas gėrimas pradės vėsti. Tai – puiki dovana tiems, kas nenori niekur skubėti!

 

 

Išmanus puodelis.


Jums artimas žmogus dažniau laiką leidžia namuose, tačiau taip pat mėgsta karštus gėrimus? Tokiu atveju jam geresnė dovana yra „GADGETMONSTER“ išmanus puodelis, ne tik galintis palaikyti gėrimo temperatūrą, bet ir įkrauti telefoną bevieliu būdu! Tai – labai universalus prietaisas, kurį įvertins kiekvienas, bent kiek prijaučiantis technologijoms.

 

 

Žaidimų pultas telefonui


Jeigu pažįstate žmogų, kuris prie išmaniesiems telefonams sukurtų žaidimų gali praleisti valandas, „GADGETMONSTER“ žaidimų pultas gali būti itin naudingas – jis turi net 2000mAh integruotą bateriją, galinčią įkrauti telefoną, taip pat specialų aušintuvą. Žinoma, su šiuo priedu žaisti žaidimus telefonu apskritai bus žymiai patogiau, tad tai yra beveik būtinas aksesuaras kiekvienam mobilių žaidimų fanui!

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“