10 Kalėdinių dovanų idėjų vyrams

10 Kalėdinių dovanų idėjų vyrams
Kraunama... 0 view(s)

10 Kalėdinių dovanų idėjų vyrams

Idėja #1: žaidimų konsolė.

Nepriklausomai nuo vyro amžiaus, praktiškai kiekvienas iš jų svajoja apie žaidimų konsolę: ar tai būtų „Xbox Series X/S“, ar „PlayStation 5“, kiekvienas vyras būtų itin patenkintas. Na, o daugiau keliaujantiems vyrams rekomenduojame nupirkti „Nintendo Switch“ – nors ši konsolė gali būti naudojama ir prijungta prie televizoriaus, ji išsiskiria tuo, kad gali būti naudojama ir lėktuve, automobilyje, ofise ar bet kur kitur.

 

Idėja #2: televizorius.

Galbūt žaidimų konsolę jau turite? Televizorius lietuviai atsinaujina ganėtinai retai, todėl dabar gali būti puiki proga. Be abejo, rekomenduojame OLED bei QD OLED televizorius, kadangi šiuo metu tai yra pažangiausios technologijos. Na, o kalbant apie žaidimų konsoles – turintiems naujos kartos konsolę, rekomenduojama rinktis vieną iš daugybės TV su 100 Hz ar 120 Hz atnaujinimo dažniu, kadangi tai užtikrins itin sklandų vaizdą net ir esant staigiems judesiams.

 

Idėja #3: nešiojamas kompiuteris.

Tai – taip pat yra ganėtinai geidžiama dovana, tiesa, paprastai vyrai nešiojamo kompiuterio nori ne tik darbui, bet ir žaidimams. Tad jeigu ir jūsų atveju žaidimai yra aktualu, rekomenduojame pirkti įrenginį su galinga „Nvidia“ arba „AMD“ vaizdo plokšte, procesoriumi ir bent 8GB operatyviosios atminties. Jeigu dėl pasirinkimo nesate įsitikinę, pagalbos visada galite kreiptis į „Topo centro“ konsultantus.

 

Idėja #4: išmanusis telefonas.

Telefonas taip pat yra geidžiama dovana tarp vyrų, tiesa, pasirinkimo aspektai nuo moterų kiek skiriasi – nors daugelis, nepriklausomai nuo lyties, bus patenkintas vienu iš naujųjų „iPhone“ telefonų, vyrai taip pat ypač mėgsta „Xiaomi“, „Samsung Galaxy S22“ serijos bei „OnePlus“ prietaisus.

 

Idėja #5: elektrinis paspirtukas.

Mada šioms transporto priemonėms dar tikrai neišnyko. Tiek jauno, tiek vyresnio amžiaus vyrai vis dar pasižvalgo į elektrinius paspirtukus kaip į vieną iš geidžiamiausių dovanų. Bene optimaliausias variantas šiuo metu – „Xiaomi Mi 1S“, siūlantis itin gerą kainos ir kokybės santykį.

 

Idėja #6: kavos aparatas.

Tai gali būti gan asmeniška dovana, ypač jeigu norite su šiuo žmogumi praleisti kiek daugiau laiko tiesiog bendraujant prie puodelio kavos. Vyrai labiau vertina tokius prekės ženklus kaip „Jura“ ar „De'Longhi“, o norintiems paprastumo rekomenduojama rinktis kapsulinius „Nespresso“ aparatus.

 

Idėja #7: išmanus laikrodis.

Jeigu ieškote išmanaus laikrodžio ar apyrankės vyrui, pirmiausiai turėtumėte pasižvalgyti į „Apple Watch“ ar „Samsung Galaxy Watch“ įrenginius, kadangi vyrai neretai nori kiek įmanoma funkcionalesnio prietaiso. Na, o mėgstantiems sportą bene geriausias variantas – „GARMIN Instinct 2 Solar“ laikrodis, kurį galima įkrauti naudojant ir saulės energiją!

 

Idėja #8: dronas:

Dar vienas labai vyrų mėgstamas „žaisliukas“ – dronas! Tai, neabejotinai puiki dovana vyrams, kurie yra kūrybiški, bet tuo pačiu nori ir šiek tiek ekstremalumo. Geriausius dronus, žinoma, siūlo „DJI“ gamintojas, o pasirinkimų yra vos nuo kelių šimtų eurų!

 

Idėja #9: kepsninė.

Nors žiema nėra tobulas laikas kepsniams kepti, vyrai šį hobį taip mėgsta, kad nebijo net ir šalčių. Geriausiai tam tinka „Kamado“ tipo griliai, kurie yra itin universalūs ir tinka tiek mėsai, tiek picai ar mėsainiams gaminti.

 

Idėja #10: barzdaskutė.

Jeigu vyras, kuriam ieškote dovanos, turi barzdą, tikriausiai žinote, kad vešli barzda reikalauja nuolatinės priežiūros. Kaskart lankytis pas barzdaskučius kainuoja didelius pinigus, tad barzdaskutė gali tapti puikia dovana. Vienas iš optimaliausių variantų yra „Philips OneBlade Pro F+B“ įrenginys, su kuriuo galima kirpti, modeliuoti kraštus ir skusti bet kokio ilgio barzdą. Šiam prietaisui peiliukus keisti reikia vos kartą per 4 mėnesius, tad tai – žymiai patogesnis variantas nei vienkartiniai peiliukai. Galite net neabejoti, kad bet kuris vyras jūsų rūpestį tikrai įvertins!

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“