10 Kalėdinių dovanų idėjų moterims

10 Kalėdinių dovanų idėjų moterims
Kraunama... 0 view(s)

10 Kalėdinių dovanų idėjų moterims

Idėja #1: kavos aparatas.

Kavos aparato trokšta daugelis moterų. Taip, gerą kavą pasigaminti teoriškai galima ir be jo, tačiau aparatas neabejotinai palengvina visą procesą. Be to, tai tikrai nėra prabangos prekė: rinkoje yra ir itin nebrangių įrenginių vos už kelias dešimtis eurų. Visgi norintiems ypač paprastai naudojamo varianto, rekomenduojame kapsulinius „Nespresso“ aparatus, o svajojantiems apie aukščiausios klasės kavą – „Jura“ prietaisus.

 

Idėja #2: dulkių siurblys-robotas.

Tai yra daugeliui patraukli dovana, kadangi reta moteris iš tiesų mėgsta tvarkytis. Tad dulkių siurblys-robotas gali padėti sutaupyti daugybę laiko, kuris vietoje tvarkymosi gali būti leidžiamas su šeima ir mylimais žmonėmis.

 

Idėja #3: išmanusis telefonas.

Tai – dovana, apie kurią pagalvoja daugelis. Tad nors tai nėra labai originalus variantas, dažnu atveju moterys naujo telefono iš tiesų geidžia. Tiesa, moterims labiau nei vyrams rūpi perkamo telefono dizainas, baterijos tarnavimo laikas, ekrano dydis bei svoris, tad rekomenduojama atkreipti dėmesį į tai.

 

Idėja #4: nešiojamas kompiuteris.

Kiek labiau netikėtas variantas nei išmanusis telefonas, tačiau ir nešiojami kompiuteriai yra ganėtinai norimi tarp moterų. Rekomenduojame rinktis „MacBook“ kompiuterius su „M1“ ar „M2“ procesoriumi, taip pat „Lenovo IdeaPad 5“ serijos kompiuterius.

 

Idėja #5: plaukų džiovintuvas.

Jeigu planuojate dovanoti plaukų džiovintuvą, pernelyg neskubėkite. Eilinis plaukų džiovintuvas moters, tikriausiai, nenudžiugins. Tačiau kiekviena neabejotinai svajoja apie „Dyson Supersonic“ serijos įrenginius, tiesiog reta moteris išdrįsta jį nusipirkti pati. Tad jeigu tokį džiovintuvą padovanosite, galite net neabejoti, kad ji apsidžiaugs.

 

Idėja #6: plaukų sukimo žnyplės.

Dar viena grožio prekė, kuri, ko gero, nėra būtina moteriai ir dėl ko ne kiekviena išdrįsta tokį daiktą nusipirkti pati. Šioje dovanų kategorijoje visoms tinkančios svajonės, ko gero, nėra, tačiau „BABYLISS ST391E“ turėtų nudžiuginti daugelį.

 

Idėja #7: išmanusis laikrodis ar apyrankė.

Tarp geidžiamų dovanų moterims išlieka ir išmanieji laikrodžiai ar apyrankės. Tai yra viena iš tų prekių, apie kurias pasvajoja daugelis, tačiau kadangi „Apple Watch“ ar „Garmin“ laikrodžiai tikrai nėra pirmo būtinumo prekė, apie svajones pamirštama. Visgi šie įrenginiai leidžia sekti žingsnius, sudegintas kalorijas, patogiau sportuoti, naudotis įvairiomis programėlėmis ir t. t. Tad išmanus laikrodis ar apyrankė gali neabejotinai prisidėti prie sveikos gyvensenos bei geros savijautos. Na, o jeigu ieškote kiek pigesnės alternatyvos, „Xiaomi Mi Band“ serijos įrenginiai yra neabejotinai geriausi savo kainų kategorijoje.

 

Idėja #8: ausinės.

Tarp geidžiamiausių dovanų moterims – ir ausinės. Daugelis moterų svajoja apie „AirPods“, „Galaxy Buds“ ar panašias bevieles ausines, bet kai kurios nori ir triukšmą slopinančių ausinių, tokių kaip „SONY WH-1000XM4“ – tai yra itin populiarus variantas tarp daug keliaujančių ir viešajame transporte ar lėktuvuose laiką leidžiančių žmonių.

 

Idėja #9: televizorius.

Potencialiai brangiausia dovana šiame sąraše, tačiau taip pat stebėtinai dažnai geidžiama moterų. Dažniausiai moterys mėgsta žiūrėti „Netflix“ serialus ar įvairius gidus „YouTube“, todėl išmanumas – prioritetas, tačiau taip pat svarbios yra ir HDR palaikymo bei „Dolby Vision“ palaikymo galimybės. Be to, jeigu leidžia biudžetas, rekomenduojame OLED technologiją naudojančius TV.

 

Idėja #10: elektrinis dantų šepetėlis.

Reta moteris įvardins šį daiktą kaip labai geidžiamą, tačiau kartą tokį šepetėlį išbandžius, prie įprastų šepetėlių grįžti tikrai nesinorės. Tad nors moterys šios dovanos neįvardina, kiekvieną toks pasirinkimas tikrai nustebintų ir ilgainiui nudžiugintų!

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“