10 dovanų idėjų, kurios tinka net ir tiems, kas „jau turi viską“

10 dovanų idėjų, kurios tinka net ir tiems, kas „jau turi viską“
Kraunama... 0 view(s)

10 dovanų idėjų, kurios tinka net ir tiems, kas „jau turi viską“

Masažuoklis „Theragun Elite“

 

Masažuoklis – itin naudingas daiktas, praversiantis kiekvienam žmogui, kuris bent kiek užsiima sportu ar skundžiasi tam tikromis fizinėmis problemomis. Šis įrenginys gali gerokai sumažinti giliųjų raumenų įsitempimą, nepriklausomai nuo to, kas jį sukėlė – kasdienė rutina, darbas ar treniruotės. „Theragun Elite“ yra aukščiausios klasės perkusinės terapijos prietaisas, kuris patenkins tiek įprasto žmogaus, tiek profesionalaus sportininko poreikius geram poilsiui, todėl dovanodami tokį daiktą, galite net neabejoti, kad jūsų mylimas žmogus tikrai apsidžiaugs.

 

Išmanioji apšvietimo lemputė „Ledvance SMART+“

 

Tai – smulki, tačiau kiekvienam praversianti dovana, kadangi skirtingai nuo įprastų lempučių, su „Ledvance SMART+“ galima keisti apšvietimo spalvą ar šviesos temperatūrą. Turint tokių lempučių, galima ne tik sukurti jaukesnę atmosferą namuose, bet ir kiek pagerinti savo sveikatą: mėlyna šviesa kenkia miegui, tad su tokia lempute įjungus kiek geltonesnę šviesą, galima pagerinti ir savo poilsio kokybę.

 

Daiktų ieškiklis „Samsung Galaxy SmartTag+“

 

Savo daiktus, pavyzdžiui, raktus, telefoną ar kuprinę, pamesti gali kiekvienas. Todėl daiktų ieškiklis „Galaxy SmartTag+“ yra puiki dovana absoliučiai visiems – šis nedidelis išmanus įrenginys gali būti prisegtas praktiškai prie bet kurio daikto ir padėti jį rasti tiesiog naudojantis išmaniuoju telefonu.

 

Lauko kepsninė „WEBER Classic Kettle“

 

Ši kompaktiška kepsninė leis kepti maistą visai šeimai – kadangi tai tikrai nėra pirmos būtinybės daiktas, tai yra puiki dovana kiekvienam, „jau turinčiam viską“. Kepsninė leidžia lengvai suburti draugus ir šeimą bendrai veiklai bei pokalbiams, tad tokia dovana – daug daugiau nei daiktas. Be to, ši kepsninė išsiskiria tuo, kad jai siūloma net 10 metų garantija – galėsite būti garantuoti, kad apie jus bus galvojama nuolat ir itin ilgai.

 

Išmanus puodelis-QI įkroviklis „GADGETMONSTER“

 

Išmanusis „GADGETMONSTER“ puodelis ne tik palaikys jūsų puodelio turinio temperatūrą tie tobulais 55 laipsniais, bet ir leis jums įkrauti savo telefoną bevieliu Qi būdu, kuomet šildytuvo nenaudosite savo puodeliui. Tad tai yra itin naudingas ir praktiškas prietaisas, kurio greičiausiai neturi net ir daugybę kitų daiktų turintys žmonės!

 

Karšto oro gruzdintuvė „PHILIPS Airfryer XXL HD9867/90“

 

Apie karšto oro gruzdintuves, dar vadinamas fritiūrinėmis, tikriausiai yra girdėjęs kiekvienas, kuris bent kiek domisi maisto gaminimo inovacijomis. Na, o būtent ši oro gruzdintuvė yra vienintelis „Airfryer“ prietaisas su technologija „Smart Sensing“, kuri automatiškai kepant reguliuoja laiką ir temperatūrą, kad patiekalai iškeptų tobulai. Leiskite savo mylimam žmogui sutaupyti laiko, elektros ir atrasti naujų gaminimo būdų!

 

Dantų šepetėlis „Oral-B Vitality Blue Sensitive“

 

Elektrinis dantų šepetėlis yra toks paprastas daiktas, apie kurį tikriausiai daugelis net nepagalvoja. Būtent todėl tai yra gera dovana tiems, kam „nieko nereikia“. Na, o šio „Oral-B“ šepetėlio galvutė tiksliai apsupa kiekvieną dantį 16 laipsnių pasvirusiais pluoštais ir valo juos naudodama 2D technologiją. Tad tai gali būti puiki nedaug kainuojanti dovana kiekvienam, besirūpinančiam savo sveikata ir higiena.

 

Kokteilinė „SEVERIN SM 3734“

 

Naudojant kokteilinę, galima paruošti įvairių skanių ir itin sveikų gėrimų, todėl tai gali būti universali dovana mylimam žmogui. Toks įrenginys leis atrasti naujus skonius bei padaryti vakarienę kiek įdomesne. Su „SEVERIN SM 3734“ galima sumaišyti net apie 1 litrą įvairių gėrimų ar net trinti ledą, todėl šis prietaisas tiks net ir kokteilių su riešutais mėgėjams.

 

Drabužių garintuvas „TEFAL IXEO Power QT2020“

 

Drabužių lyginimas – vienas iš labiausiai varginančių namų ruošos darbų. Todėl drabužių garintuvas, leidžiantis ypač paprastai išlyginti drabužius net neturint jokių įgūdžių, gali tapti puikia dovana absoliučiai kiekvienam žmogui. Toks daiktas gerokai supaprastins jūsų artimojo gyvenimą ir sutaupys nemažai laiko.

 

Infraraudonųjų spindulių lempa „BEURER IL 50“

 

Ar esate girdėję apie žiemos depresiją? Su ja susiduria ir daugelis Lietuvoje gyvenančių žmonių – mums reikalingos natūralios saulės šviesos gauname visai nedaug, todėl toks daiktas kaip „BEURER IL 50“ lempa gali būt itin naudingas – infraraudonųjų spindulių lempos, visai kaip ir natūrali saulės šviesa, gali pagerinti imunitetą, paskatinti vitamino D gamybą, gerina odos būklę ir, žinoma, nuotaiką. Tad jeigu pažįstate žmogų, kurio savijauta žiemą visada suprastėja, tai yra puikus variantas.

Comments
Leave your comment
Your email address will not be published
© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“