10 daiktų, kurie padės jums sukurti Kalėdinę atmosferą

10 daiktų, kurie padės jums sukurti Kalėdinę atmosferą
Kraunama... 0 view(s)

10 daiktų, kurie padės jums sukurti Kalėdinę atmosferą

Girliandos


Kokios šventės be kalėdinių lempučių. Tai yra būtinas papuošimas Kalėdų metu, sukuriantis ypač jaukią atmosferą. Girliandas kabinkite ne tik ant eglutės, bet ir ant langų, namo, durų ar sienų. Šventiniu laikotarpiu į švytinčius namus, kaskart grįšite kaip į šventę.

 

 

Plokštelių grotuvas


Kalėdinio pasisėdėjimo metu muzika yra būtina ir nors jos klausytis galima iš daugelio įrenginių, būtent plokštelių grotuvai garsą atkuria kokybiškiausiai ir sugeba sukuri unikalią Kalėdinę nuotaiką, ko nesugebės padaryti joks kitas grotuvas.

 

 

Greitpuodis


Nors toks daiktas iš pirmo žvilgsnio su Kalėdomis nesisieja, tačiau neabejojame, kad šią šventę ir jūs siejate su maistu. Na, o greitpuodis maistą Kalėdiniam stalui paruošti gali padėti net 3-5 kartus greičiau. Be abejo, šie indai padeda išlaikyti ir visas mėsos ar daržovių natūralias savybes ir maistingumą. Tad jeigu savo Kalėdų negalite įsivaizduoti be sultingo ir sveiko maisto, greitpuodis jums yra būtinas.

 

 

Virtuvinis kombainas


Daugelis neįsivaizduoja savo Kalėdų be baltos mišrainės. Tam tobulai tiks „Kenwood Chef XL KVL4220S“ virtuvinis kombainas su specialiu pjaustymo kubeliais priedu. Tai smarkiai supaprastins baltos mišrainės ruošimo procesą ir sutaupys jums daugybę laiko.

 

 

Stalo žaidimai


Vieną iš Kalėdinių vakarų galite paskirti stalo žaidimams su šeima. Tam tinka įvairūs žaidimai, kuriuos galima žaisti keliese: nuo „Alias“ iki „Monopolio“ ar kt. Stalo žaidimai suartina šeimas ir sukuria malonius prisiminimus ilgam laikui!

 

 

Televizorius


Tai gali būti ir puiki dovana Kalėdų proga, ir puikiu užsiėmimu Kalėdinio vakaro metu. Per šventes rodoma daugybė puikių šventinių filmų, tad tai leis puikiai praleisti laiką mėgaujantis Kalėdiniais sausainiais ir kakava, o jeigu pramogų pasirinkimas nemokamuose TV kanaluose jūsų netenkina, visada galite įsijungti „Netflix“ ar „YouTube“!

 

 

Projektorius


Jeigu jūsų Kalėdiniai vakarėliai yra ypač dideli, „Topo centras“ rekomenduoja įsigyti projektorių. Toks daiktas leis ypač patogiai visiems kartu žiūrėti nuotraukas, vaizdo įrašus, filmus ar sporto varžybas. Norintiems ko nors nesudėtingo, „Šilelis P-4“ yra puikus variantas!

 

 

Plaukų tiesintuvas ar garbanų žnyplės


Spindėti Kalėdine dvasia jums gali padėti daili šukuosena: tvarkingai ištiesinti plaukai ar valiūkiškos garbanos. Plaukų tiesintuvas leis sukurti įspūdingą šukuoseną ir pasitikti savo svečius spindint ir, žinoma, atrodant šventiškai. Juk visa šventinė nuotaika prasideda nuo to, kaip jaučiatės viduje!

 

 

Momentinis fotoaparatas


Nors atspausdinti galima ir nuotraukas, padarytas telefonu ar įprastu fotoaparatu, niekas tam šiais laikais nebeturi laiko. Tad daug paprasčiau yra įsigyti momentinį „Polaroid“ fotoaparatą, kuris atspausdina nuotraukas pats. Na, o per kelis metus galima surinkti ir visą nuotraukų albumą, kurį vėliau peržiūrėti bus labai smagu. Šiais laikais daugelis jau spėjo pamiršti, kokią didelę vertę turi fiziniai nuotraukų albumai, tad laikas tai prisiminti. Su momentiniu fotoaparatu galėsite greitai ir patogiai užfiksuoti smagiausias iš šilčiausias akimirkas mylimų žmonių apsuptyje.

 

 

Dulkių siurblys-robotas


Šis prietaisas padės tiek prieš, tiek po Kalėdinio vakarėlio. Betvarkė yra viena iš pagrindinių priežasčių, dėl ko kartais organizuoti vakarėlio gali ir nesinorėti. Tad „Xiaomi Roborock S7“ ar kitas siurblys-robotas jūsų namus sutvarkys už jus, leisdamas jums atsipalaiduoti ir mėgautis pokalbiais su brangiausiais žmonėmis.

© $yearTemplate UAB „Topo Grupė“